Slik skummer rullehamstringer i 5 enkle trinn

hvordan å skumme rulle hamstrings
Alt til fordel for stramme hamstrings, si “jeg”! Total stillhet … fordi ingen har stive tette muskler, spesielt hamstrings. Jeg vet ikke om deg, men beina mine kan bli ganske sår etter en tung kardio dag. Dette inkluderer disse tider når jeg strekker seg før og etter øvelsen også.
Hvis du prøver å få mest mulig ut av hver dag i treningsiden din og søker etter måter å sparke den stive muskelen til siden, er skum som ruller hamstringene svaret. Skumrulling er en selvmyofascial release (SMR) teknikk som bidrar til å lindre tetthet, ømhet og betennelse i musklene. Noen velger å skumme rulle sine hamstrings før en treningsøkt, noen velger etter en treningsøkt og noen velger begge deler.

Uansett hva du foretrekker, er det mange fordeler som du kan høste fra skumrulling som å lette muskelsmerter, forbedre ditt bevegelsesområde, midlertidig å redusere utseendet på cellulitthjelpemidler i å administrere fibromyalgi symptomer og hjelper deg å slappe av. Har jeg pittet din interesse ennå? I så fall er det 411 på alt du trenger å vite om hvordan å skumme rulle hamstrings.
Når å skumme rulle hamstringene dine
Det første du trenger å vite om hvordan å skumme rulle hamstrings er når du skal gjøre det. Valget er virkelig opp til deg. Noen individer velger skum som ruller før en treningsøkt, mens andre velger skumrulling etter. Det er ikke noe “riktig svar”, men fordelene vil variere for alle.
Triggerpoint 13 “Grid Foam RollerFree Online Instruksjonsvideoer
Det er imidlertid viktig å vite at når du bruker for lenge på ett sted, risikerer du blåmerker og skade. Risikoen for dette er enda større på en “kald muskel” (aka før en treningsøkt). Når du ruller en kald muskel, vil du lette inn i det med et mykere trykk først for å unngå ytterligere å skade fascia og forårsake betennelse.
Hvor lenge burde du skum rulle
Et annet skritt i å lære å skumme rulle hamstrings er å vite hvor lenge du burde gjøre det. Jeg lover i noen tilfeller jeg har vært på treningsstudioet, og det virker som folk er skum som ruller i over en time. Personlig tror jeg det er overdreven. Du kan skumme rulle hamstringene i ca 30 sekunder til et minutt på hvert ben for å lette knuter og ømhet. Husk – du vil ikke flytte for fort fordi du kanskje ikke får nok press. Dette betyr at du ikke vil motta fordelene med å rulle og det vil ikke gjøre mye for de stive musklene.

Når du burde ikke skumre roll
Mens du lærer om hvordan å skumme rulle hamstrings, må du sannsynligvis lære når du ikke burde det. Første ting først, bør du ikke rulle direkte på en ledd eller bein. Det er også viktig at du ikke ruller til hvor du opplever en overdreven mengde ømhet. Dette kan virke åpenbart, men hvis du er alvorlig skadet, bør du også unngå å rulle hamstringene. En annen retningslinje for tommelen når rulling er å vente 24-48 timer mellom økter. Gi kroppen din tid til å hvile og gjenopprette før du kaster den tilbake i blandingen.
321 Sterk Medium Density Foam Roller 13 “Skumrulle med bonus 4K ebook
Hvordan skumre rulle hamstrings
Nå som du vet litt om hvordan du ruller hamstrings, er det på tide å bryte ut rullen og komme på jobb. Slik ruller du hamstrings:
Start i en sittende stilling med hendene på gulvet.
Utvid venstre ben ut foran deg og bøy ditt beste kne så det støtter deg.
Sett skumrullen under øvre venstre hamstring best under gluten.
Bruk hendene og foten på gulvet, rock frem og tilbake for å rulle hamstring. Rull nok slik at foten bøyes ned og sakte rulle tilbake.
Gjør dette i 30 sekunder til 1 minutt og gjenta deretter på den andre siden.

Pakk opp
Skumrulling er en fantastisk teknikk for å lindre stramt, sår og betent hamstrings.
I tillegg til hvordan å skumme rulle hamstrings (se ovenfor), dekket vi å vite når de skal skumme hamstringene, hvor lenge du burde skumroll og når du ikke skal skumroll.
Vi er sikre på at hvis du begynner skum som ruller regelmessig, vil du begynne å legge merke til en forskjell i dine stramme og overarbeidede hamstrings!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *