Kickstarter for å redde Redheads

Hei! Visste du at rødt hår bare forekommer i omtrent 2% av befolkningen?

Og jeg hjelper egentlig ikke situasjonen fordi jeg ikke har noen babyer som legger planer i løpet av en nær fremtid. Noe som fikk meg til å tenke – jeg trenger å starte en Kickstarter for å redde Redheads !!!
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Løp Journal Check In med Run Eat Repeat

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
Reis Jane Review
08:01

Bo
00:00
08:21
00:51

Men med “Kickstarter for å redde rødhårede” mener jeg …

Lagre denne rødhårete…. egg? Kan være.

Nylig fikk jeg ideen om å se på å fryse eggene mine. Det var et par forskjellige ting som tilfeldigvis la denne ideen i hodet mitt. Men jeg visste virkelig ingenting om dette. Den andre natten tok jeg tilfeldig en beslutning om å forske på steder som tilbyr eggfrysing eller ‘fruktbarhetsbevaring’ i Orange County.

Dette er bare første forskning. Jeg sier ikke at jeg gjør dette.

Men jeg vet at det er bedre å ha all informasjonen om alternativene mine før jeg bestemmer meg for å gjøre noe stort som dette eller ikke. Så jeg så opp hva prosessen er, hvor mye den koster, hva er oddsen for at den ‘fungerer’ og andre spørsmål jeg hadde.

Jeg endte opp med å fylle ut et skjema på et av OC -fruktbarhetsspesialistenes nettsted, og de ringte meg dagen etter. Tatt i betraktning at jeg ikke hadde sett på dette på noen måte før jeg nylig hadde massevis av spørsmål og bare ville snakke med noen om det. Den store damen på telefonen foreslo at jeg skulle komme inn for en konsultasjon for å snakke med sykepleierutøveren, og hun ville diskutere alt med meg.

Jeg forventet ikke å faktisk handle på noe av dette på en stund, men jeg kunne ikke finne svarene på alle spørsmålene mine på nettet. Og jeg kunne ikke finne mange blogger eller personlige historier om kvinner som har frosset eggene sine. Og jeg ville virkelig få kontakt med mennesker som har gjort dette og lest eller hørt historiene deres om prosessen og opplevelsen.

Så jeg gikk for en innledende konsultasjon. Jeg fikk massevis av informasjon og en eksamen for å sjekke ut folliklene mine.

Jeg knipset et bilde i dusjrommet på fruktbarhetsstedet. Jeg ble utrolig overveldet den gangen …

Og jeg var så nervøs at jeg ville ha gjettet at blodtrykket mitt hadde vært gjennom taket! Det er normalt på det høye 90 -tallet, så dette er generelt at jeg har et panikkanfall

Nå har jeg mye mer informasjon om prosessen (det er komplisert!), Kostnadene (!!!) og vage ideer om odds for suksess/henting av egg osv.

Det er mye å tenke på.

Igjen, jeg aner ikke om jeg skal forfølge dette, men jeg ville dele fordi det kan ta meg 6 måneder å bestemme (eller selge en nyre for å ha råd til det). Men jeg vil dele fordi det er en veldig stor avtale og det er personlig – men det er også noe vi må kunne snakke om. Dette er ikke pinlig eller rart – det er akkurat der livet mitt samtidig er at vitenskapen er på et sted som muligens kan være nyttig.

Jeg lagde en video bare for å fortelle deg hvor jeg er ideell nå. Jeg vet ikke hvor jeg skal, men det er her jeg er ideell nå dette sekundet.

Og alle spørsmålene og forskning og bønner og fordeler/ulemper … er en del av prosessen. Så denne videoen er ikke kulepunkter med fakta om hvordan du fryser eggene dine – dette er meg som bare snakker det ut.

Som med mange ting på blogger / sosiale medier, husk: ta det som er nyttig, la det ikke / dobbeltsjekke informasjonen du finner er riktig / gjør det som er best for deg, ikke hva som er best for noen andre / innser at alle er På sin egen livsreise / noe som er en god eller dårlig idé for noen andre har ingenting å gjøre med deg.

Og selv om jeg deler mye av meg selv – indikerer det ikke at jeg er forpliktet til å dele alt. Så hvis jeg ikke føler meg komfortabel med å snakke om visse ting, er det greit, og jeg setter pris på respekten av grensene mine. Takk for at du leser (og løp og spising og gjentar).

Spørsmål: Hvor mange rødhårede vet du? ekte.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

PostDele

Fortsett å velge disse:

Egg Frysing Update Week 2

Egg Frysing Update Week 2

Frysing av Eggs Week 2 -innsjekking. Min siste avtale og lære om injeksjonene for bevaring av fruktbarhet. Gett

Eggfrysing og å bli gravid for aktive kvinner med en reproduktiv endokrinolog podcast 92

Eggfrysing og å bli gravid for aktive kvinner med en reproduktiv endokrinolog podcast 92

Eggfrysing og blir gravid for løpere. Running and Healthy Living Ideas Podcast. Fruktbarhetsekspertideer for kvinner

Eggfrysing-hvor injeksjonene hjemme går

Eggfrysing-hvor injeksjonene hjemme går

Jeg fryser eggene mine. Hvordan jeg gjør injeksjonene for fruktbarhetsbehandlingsvideo. Eggfrysende skudd hjemme

Jeg fryser egg-uken 1-oppdateringen

Jeg fryser egg-uken 1-oppdateringen

Jeg fryser eggene mine. Uke 1 av prosessen for å fryse eggene mine. Ny resept for prevensjon og oppdateringer om hvordan jeg f

Fryser eggene mine-kvelden før operasjonen

Fryser eggene mine-kvelden før operasjonen

Fryser eggene mine – det er kvelden før operasjonen, og jeg deler hvordan jeg føler meg fysisk og følelsesmessig. Egginnhenting

Kunngjøring: Jeg har tatt en beslutning om å fryse eggene mine

Kunngjøring: Jeg har tatt en beslutning om å fryse eggene mine

Fryser eggene mine. Eggfrysingsprosess og dag 1 Min første avtale for å fryse eggene mine. Fruktbarhetsbevaring – Hva jeg

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *