Løpet er halvfullt

i morges våknet jeg og måtte snakke meg selv til å takle et løp. Jeg hadde planer om kaffe og måtte komme ut døra hvis jeg ville få 10 mil ferdig. Apropos … for noen uker siden sa jeg at jeg skulle prøve å gå for hele maraton på Surf City. Men etter mye tanke har jeg bestemt meg for å trekke meg tilbake og bare gjøre halvparten.

Hvis jeg ville ha ønsket å gjøre det fulle, hadde jeg trengt å gjøre 18 mil i dag, men bare hadde hatt en uke med taper før løpet. Jeg er fast på nok avsmalning og hvile før et stort løp, så dette stresset meg allerede. Jeg hadde vært på gjerdet om dette siden jeg skjønte det. Så, forrige helgs halvparten fikk meg til å innse at jeg vil løpe et fullt maraton, men jeg vil gi det den opplæringen det fortjener, så jeg kan være trygg.
Mine siste videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
14:26

Jeg er definitivt bummed om dette – spesielt fordi Surf City var mitt første fulle maraton og jeg ønsket å komme tilbake til åstedet for forbrytelsen og PR. Men jeg er ikke fysisk eller mentalt klar, og jeg trenger en pause.

Jeg våknet for at de lange strandtreningene mine er spent, men i det siste har jeg gruet dem, og jeg vil ikke at det skal være sånn. Jeg kjører bare halvparten for moro skyld nå (siden det allerede er betalt for), så det er det.

Etter det sakte løpeturen hadde jeg 3 minutter å lage og spise frokost. Jeg bestemte meg for et yoghurt rot i en cantaloupe -skål.

Da var jeg i ferd med å møte Kaitlin for kaffe! Hun bor i LA, men har en frisør i nærheten av meg, så vi jobbet den ut for å drepe fugler og steiner og legge dem i en busk i stedet for hendene våre … du får det.

Vi gikk rundt i Orange sentrum og sjekket ut noen få antikvitetsbutikker og en supersøt kitschy tilfeldig butikk der jeg ønsket å kjøpe massevis av ting jeg ikke trenger.

Ok, jeg fikk denne måltidsplanleggeren. Hver side hjelper med å planlegge en uke med middager!
Det er alltid morsomt å henge med bloggvenner! Takk for at du møtte Kaitlin

På vei hjem måtte jeg hente noen indre rør for syklene våre. Været er så fint Ben og jeg vil komme tilbake til å ri! Jeg plukket ikke opp dette glidet, håper jeg ikke angrer på det senere.

Deretter angrep jeg lunsj. Jeg sulte plutselig og varmet raskt opp brødet og pizzaen fra i går kveld.

Og spiste den med min resterende salat toppet med noen av Bens egg.

Spørsmål: Har du noen gang droppet ut av et løp eller droppet til kortere avstand?

Dette var definitivt en vanskelig beslutning for meg å ta, og jeg hadde gått frem og tilbake om det i flere uker nå. Jeg tror at jeg kan fullføre hele maraton, men jeg vil ikke at det skal være en marsj til min død. Jeg vet at jeg vil være trist på løpsdagen, men jeg tror dette er det smartere valget (bare ikke det mest spennende eller utfordrende).

Den gode nyheten er at jeg allerede har bestemt meg for et vårmaraton som vil gi meg nok tid til å trene. Så jeg har noe å se frem til, trene for og bli spent på !!!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Major Marathon Race -registreringsfrister

Major Marathon Race -registreringsfrister

Liste over de største maratonene i USA og datoer for å registrere seg for hvert løp. Frister og krav for å kjøre NYC Mara

Føler meg klar mot å være klar for løpet ditt

Føler meg klar mot å være klar for løpet ditt

Numnber 1 -tingen å huske før halv maRathon eller full maraton. Siste øyeblikk løpstreningstips for

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

Marathon og Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Styrke Traini

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halv maraton treningsplan. Gratis 10 ukers halvmaratonplan med løpende og strekkdager. Race Day Packing List en

Revel Marathon-Big Bear Race Resultater og oppsummering

Revel Marathon-Big Bear Race Resultater og oppsummering

Revel Run Race Series Marathon Big Bear Race Recap og Topp 10 -listen. De beste milene med Revel Big Bear og løpe med min

Hvor lenge skal du trene for et halvt maraton eller full maraton – Q & A

Hvor lenge skal du trene for et halvt maraton eller full maraton – Q & A

Nye løpespørsmål fra Instagram @RuneTePeat Story Box! I dag snakker vi om en ny løpertrening for th

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *