National Lacrosse League kunngjør kommisjonærens avgang; Sportsadvokat Jessica Berman antar midlertidig funksjon

National Lacrosse League (@NLL), den største så vel som mest suksessrike ekspert Lacrosse Englands herrelandslag i fotball Skjorter Residential eller Commercial Property i verden, har avslørt at kommisjonær Nick Sakiewicz har bestemt seg for å forlate sin nåværende Å sette seg etter andre interesser vil imidlertid fortsette å gi råd til ligaen frem til 30. juni 2022.

Ligaen har på samme måte avslørt at visekommissær Jessica Berman, en sportsadvokat, vil anta kommisjonæroppgavene. Ligaen vil avsløre valgprosessen for en ny kommissær i nær fremtid.

NLL har hatt en uovertruffen vekst, monetær suksess, nye mediepartnerskap, samt vekst i løpet av Sakiewicz’s periode som kommisjonær, som begynte 1. januar 2016.

“National Lacrosse League har sett transformativ modifisering og er klar for både fremtidig vekst og suksess, takket være Nicks ledelse de siste seks årene,” sa Matt Hutchings, COO samt EVP hos Kroenke Sports & Entertainment, eier av Colorado Mammoth, som snakker som styreleder i NLL -styret. “På vegne av NLL Board of River Plate Skjorter Governors, takker vi takket være ham så vel som ligapersonalet, for alt de har gjort for å sette NLL i denne innstillingen, samt se fremover for å se hva han gjør videre.”

Hutchings fortsatte, Belgias herrelandslag i fotball Skjorter “Vi forsto viktigheten av å ha et sterkt team å få til når organisasjonens suksess gir sjanser for lederne. Derfor, for flere år siden, gir vi ekstremt bevisst Nick til å styrke vårt administrasjonsteam med visekommissærstilling. Jessica Berman har gjort en fantastisk oppgave på sin korte tid i denne rollen, så vel som ligaen er i fantastiske hender med henne så vel som vårt erfarne administrasjonsteam som støtter hennes innsats. ”

“Jeg har hatt glede av tiden min å lede NLL, i tillegg til at jeg vil takke Lacrosse -samfunnet, NLLs fantastiske fans, spillere, vårt styre, eiere, partnere og, ligaansatte for støtten som har ført oss til det punktet hvor Vi er nå, klar for storhet i årene fremover, ”sa Sakiewicz. “Gjennom gjennomtenkte så vel som strategisk forretningsplanlegging utvidet ligaen med de rette investorene, og omfavnet den digitalt innfødte fanen, samt utvidet media -rekkevidden nå med både ESPN og TSN for aller første gang i ligahistorien, NLL også Som lacrosse -idretten på alle nivåer, er det på et mye bedre sted med en lysere fremtid enn noen gang før. ”

“Min beslutning om å forlate nå er en personlig,” la han til. “Målene jeg hadde satt ut da jeg kom til NLL fra fotball er blitt oppfylt, så vel som det er på tide at jeg går etter en ny, interessant så vel som en annen verdensomspennende sjanse som min neste utfordring.”

Under Sakiewiczs klokke har NLL opplevd uovertruffen vekst, og utvidet seg fra ni til 15 lag. Under hans ledelse sikret ligaen seg også de to største medierettighetstilbudene i ligaenes historie, aller første samarbeid med B/R Live, Turners online streamingtjeneste, for alle spill som skal streames på plattformen som starter med 2018–2019 årstid. Ligaen utvidet deretter medieplattformen enda bredere, og samarbeidet med ESPN i USA så vel som utover Nord -Amerika så vel som TSN i Canada, i et flerårig tilbud som begynte i desember 2021.

Før NLL var Sakiewicz en grunnlegger, driftspartner samt administrerende direktør i Philadelphia Union samt en to-gangs store ligafotballsjef i året. Han hjalp til med å introdusere ligaen som den aller første visepresidenten for sponsorsalg i tillegg til å fungere som president så vel som daglig leder for to innvielseslag, Tampa Bay Mutiny samt New York/New Jersey Metrostars.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *