Run Eat Repeat 2012 Highlight Posts

Jeg liker lange turer på stranden …

Gutter med huler …
Mine siste videoer

Læring av et dårlig løp
Dårlige løp skjer – her er hvordan jeg beveget meg forbi det og lærte fra neste løp. Tips for å hjelpe deg med å bli en bedre løper ved å være en nøytral observatør av treningsøktene dine.

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 48 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 2
01:45

Bo
00:00
08:21
03:48

og champagne.

Eller mørk sjokolade når champagne ikke er tilgjengelig.

I går tok Ben og jeg en tur på stranden og diskuterte hvor klisjé, men allikevel fantastiske de lange sandvandringene er … Jeg elsker det.

Deretter diskuterte vi stjernetegnene våre og stoppet på en iskrembutikk som familien hans har fablet om. Ja, gulrotkaken smaker virkelig som gulrotkake. Det er fantastisk. Vi delte en gulrotkake / rom rosin -kombinasjonsboksen.

Alt jeg trenger i verden er et sted å løpe og is med rom i seg. Amen.

I morges gjorde jeg en 6 kilometer løp akkurat som i går. Jeg endrer det i morgen.

I går: Kald og med musikk = minutt raskere.

I dag:

Desember 2012 Høydepunkter:

Favorittløp

Las Vegas Rock N ‘Roll Half Marathon var det tøffeste løpet jeg gjorde i år. Jeg ble hengt over og et rot i en kjole som viser for mye bryst. Men det er morsomt å kunne løpe med Susan, så det er min favoritt i denne måneden.

2. løper opp er høytiden i Oxnard

Favoritt spiser

Jeg vet ikke om det var det før dette måltidet jeg bodde av Vodka og Red Bull eller hva, men Pho jeg spiste etter Las Vegas Half Marathon var fantastisk!

Favorittinnlegget jeg vil gjenta

Disneyland til jul

Hver måned i år har jeg gjort en runde av favorittinnlegget mitt “Run” “Eat” og “Gjenta”. Hvis du vil se tilbake på dem her, er de:

Januarhøydepunkter

Februar høydepunkter

Mars høydepunkter

April høydepunkter

Kan høydepunkter

Juni høydepunkter

Juli høydepunkter

August høydepunkter <- nei se. September høydepunkter Oktober høydepunkter Novemberhøydepunkter Spørsmål: Noen store milepæler du hadde i år? Del med klassen slik at vi alle kan heie på deg! Spørsmål 2: Som lange turer på stranden? Hva vil din online datingprofil si? Jeg liker denne profilen fra Bluntcard Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: Løp spis gjenta q & a-mai del 1 Løp spis gjenta q & a-mai del 1 Mai spørsmål og svar - 1 Dine spørsmål fra Run Eat Repeat Instagram Story Box. Vi snakker om det jeg gjorde Hva jeg spiste i helgen og det beste løp og spising av november Hva jeg spiste i helgen og det beste løp og spising av november Hallo!! Hvordan går det? Hva er din favorittdel av måneden? Hvor mye løp du? Hvor mye spiste du? Hvorfor er jeg en Favorittløpsklærmerker akkurat nå, hva er jobben min og HR -spørsmål Favorittløpsklærmerker akkurat nå, hva er jobben min og HR -spørsmål Mine favorittløpsutstyrsmerker og må ha løpende klær og sko. Marathon Taper tips. Løp og hjertefrekvens Hva du skal spise før et sent halvmaratonløp Hva du skal spise før et sent halvmaratonløp Hva du skal spise før ettermiddagen Half Marathon Rock n Roll Las Vegas. Hvordan drivstoff før et halvt maraton eller maraton Lat Spørsmål og svar på løp spiser gjentatte visirer, podcaster og reiserry dager Spørsmål og svar på løp spiser gjentatte visirer, podcaster og restitusjonsdager Hvor lenge blir du frisk etter et halvmaraton? Kjørte mitt første fulle maraton og lurte på hvor lenge du tar av ... tips fo Ulike joggesko for forskjellige løp? Ulike joggesko for forskjellige løp? Mine favoritt joggesko for enkle løp, lange løp, fartsarbeid og hviledager. de beste joggeskoene å ha på når ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *