32 500 piratkopiering av piratkopiering nådde overholdelse av sannsynligvis UFC PPV -piratkopiering

som bidro til dette nettstedets arkiverte situasjonssammendrag inkludert UFC Pay Per View Event Piracy, grunner til dom ble løslatt denne uken av den amerikanske tingretten, C.D. California, som bekrefter et oppgjør på 32 500 dollar.

Det er få fakta utsatt av de publiserte grunnene (Joe Hand Promotions Inc. v. Asratian) med retten som bare bekrefter en felles anmodning om at dom blir gått mot de tiltalte for 32 500 dollar.

Det er en risikofri innsats at det underliggende forsikringskravet inkluderte industriell piratkopiering, inkludert en UFC-lønn per visningshendelse, da flertallet av Joe Hand Promotions påtalemyndigheter inkluderer slike hendelser.

Det er verdt å merke seg at dette oppgjøret er høyere enn mønsteret i nyere vurderinger der skader ofte blir evaluert langt lavere enn dette beløpet, selv om Kawasaki Frontale Skjorter jeg ikke kan være viktig for oppgjøret uten å forstå noen form for de underliggende fakta. For eksempler på nylige lavere dommer kan du sjekke ut situasjonssammendragene nedenfor:

$ 1.800 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 1000 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 250 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 4000 samt $ 3000 evaluering for industriell piratkopiering av UFC -hendelser

$ 3600 Evaluering for piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 1000 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 4.800 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 10.000 evaluering for Flamengo Skjorter industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

$ 1200 Evaluering for industriell piratkopiering av UFC -arrangementet

Ved å inngå dommen på 32 500 dollar mot de tiltalte distriktsdommeren William Keller tilbød de overholdende med korte grunner:

Av så vel som med deres råd, feiringer til den ovennevnte handlingen herved herved, samt respektfullt ber om den dommen til et beløp Eintracht Frankfurt Skjorter på trettito tusen fem hundre dollar ($ 32.500,00) inkludert advokater ‘kostnader, så vel som kostnader blir gått til fordel for saksøker Joe Hand Promotions, Inc., så vel som mot Arsen Asratian, individuelt så vel som D/B/A -hjemmet til vinger; I tillegg til Home of Wings, LLC D/B/A Home of Wings.

Partene, så vel som hver av dem, frafaller alle typer så vel som alle rettigheter til å søke et opphold av håndhevelse av uttalt dom samt enda mer anmodning om at denne ærefulle domstolen går inn i den forespurte så vel som fastsatt dom bare i den Hendelse av mislighold av partenes oppgjørskontrakt samt skriftlig varsel om nøyaktig samme til denne ærede domstolen ved advokat.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Betal per visning av piratkopieringsdetaljer utsatt etter at anklaget mislighold av betalingsnov 22. desember 2016 i “piratkopiering”
UFC piratkopiering av detdetektiv anklaget for å “entrappere” anklaget i piratkopiering på straffeforsikring 15, 2015 i “piratkopiering”
UFC 155 piratkopiering fører til $ 4.300 skadevurdering 30, 2016in “piratkopiering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *