Ben har snakket om å ta opp en stund. Da vi snakket om nyttårsforsettene våre, sa han at han ønsket å løpe maraton i år (!). Jeg foreslo at vi skulle starte med en 5K og ta den derfra. Så i dag er Bens første dag i sofaen til 5K -programmet!

Jeg kommer til å bli treneren hans og løpe kompis for dette, så jeg er spent også! I morges gjorde vi 20 minutter med løps-/gangintervaller. Vi brukte Cool Running C25K -programmet, men jeg skal skrive opp en ny treningsplan for ham siden jeg tror han kan løpe lengre løp for å gå intervaller.
Mine siste videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
American Dirt Book Review
12:07

Bo
00:00
08:21
02:19

Etter at vi kom tilbake tok jeg av meg Garmin og la ut for en 3 miler av min egen. Jeg liker å gjøre en enkel 3 mil noen dager etter et løp for å se hvordan jeg har det. Ingen Garmin, ingen tid bekymrer meg – bare meg og beina for å gi meg beskjed om hvordan de har det. Det venstre kneet mitt føles litt følsomt, så jeg kan ta av i morgen.

*Apropos Garmin (eller mangelen på det) LAP -databasen min hvis jeg ikke kan huske hvordan jeg skal rydde den. Kan noen hjelpe?

Jeg måtte lage en rask frokost fordi jeg ringte på 15 minutter. Kaffe (fordi vi fikk denne fantastiske amarettosmaken fra FL), yoghurt med chiafrø (for protein og plukking av ting ut av tennene) og en PB & J -engelsk muffin (fordi de bare er 40 flere kalorier enn en sandwich -tynn, men 50x like bra).

Jeg fanget katten min som slikket opp den nedlagte Pb og yoghurten da jeg gikk bort. Han får helt den fantastiske som er ananas chobani

Ser deg senere!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Desember Løping Kalender Gratis utskrivbar treningsplanlegger

Desember Løping Kalender Gratis utskrivbar treningsplanlegger

Gratis løpekalender og kjører logg Utskrivbar PDF. Desember treningskalender for løpende treningsplanlegger og

Før LA-maraton-sjekk ut disse tipsene

Før LA-maraton-sjekk ut disse tipsene

Jeg elsker La Marathon !! Jeg tror det er en av de beste maratonene i USA og ikke får den æren den fortjener! La har

Hvorfor jeg først gikk til terapi og hva som har skjedd siden podcast 109

Hvorfor jeg først gikk til terapi og hva som har skjedd siden podcast 109

Hvorfor jeg gikk til terapi og historien min om hvordan jeg fant en terapeut og tankene mine om den. Første gang maratonløper på sin P

Surf City Half Marathon Resultater og oppsummering

Surf City Half Marathon Resultater og oppsummering

Surf City Marathon og Half Marathon Results og Recap. Bilder og moro fra halvmaratonløpet i Huntington Beach

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

Amerikas fineste by (San Diego) Half Marathon Race -resultater og oppsummering. AFC Half Marathon -bilder. Løper inn

2020 mål – Nytt alt, men også tilbake til blogging

2020 mål – Nytt alt, men også tilbake til blogging

Hallo!! hvordan har du det? Jeg brukte litt tid de siste 2 ukene og tenkte på den nye dereARs resolusjoner og mål f

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *