Tilståelse torsdag – kroppens tillit

Det er tilståelse torsdag! Men ikke bli for spent, hva som skjer på cruise blir på cruise …

Så dette kommer til å bli rent i motsetning til min sans for humor.
Mine nyeste videoer

Athleta Running Shorts Review.mp4
Ingen chafing løpeshorts for kvinner. Ny anmeldelse av Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Neste
Uortodoks bok og Netflix anmeldelse
07:28

Bo
00:00
08:21
08:21

1. Jeg har virkelig den verste kroppens tillit. Og jeg hater t-skjorter med cocky setninger på dem. Men K Swiss sendte meg nylig to trenings-t-skjorter fra Jillian Michaels Killer Body Gear Line, og jeg ville gi dem et skudd. Jeg vet at Jillian kan trekke denne t-skjorten av, men meg ikke så mye.

Jeg hadde på meg “Suck it Saddlebags” -tanken til treningsstudioet i morges for en styrkeøkt og var litt selvbevisst med det første. Da glemte jeg det og gjorde bare tingene mine. Hvis ikke annet, håper jeg at denne t-skjorten vil hjelpe meg med å virkelig jobbe med de jævla salveskerne!

I tillegg, til tross for at jeg ikke er helt fornøyd med ting, sier jeg alltid at du må glede deg over kroppen/livet/huset ditt “som det er”. Livet er for kort til å vente på at “10 pund” gjør noe. Dessverre er det noe jeg gjorde i årevis på college.

#2. Men jeg kan bremse på gresskarmørforbruket hvis jeg virkelig vil at sadelposene skal forsvinne. (Se ovenfor.)

#3. Jeg spiste en halv pakke med vannmelon på vei hjem fra treningsstudioet. Så vi vil fokusere på den fantastiske B-EGG-sandwichen min i et forsøk på å feie det under teppet.

#4. Jeg kjøpte tre pakker med tannkjøtt for min kommende Panama -tur. La oss bare si at jeg trenger å treffe butikken igjen før vi drar, eller at jeg ikke har noen gang jeg er borte.

#5. Vi planlegger knapt vår Panama -tur og drar lørdag morgen! Så jeg hadde ikke tid til å spørre en Monican Vlog denne uken. Send meg spørsmål hvis du vil høre meg rusle når jeg kommer tilbake!

Spørsmål: Har du kroppens tillit? Vil du ha en t-skjorte med en cocky setning ??

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Du kan hjelpe kroppspositivitet for løpere

Du kan hjelpe kroppspositivitet for løpere

Sett ut advarsel: Dette innlegget inneholder beskrivelser av et negativt kroppsbilde fra min personlige erfaring. Når jeg først stjerner

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halv maraton treningsplan. Helt gratis 10 ukers halvmaratonplan med løpende og strekkdager. Race Day Packing List og hva du skal spise mens du trener

Beste proteinbarer for løpere- hva du skal spise før og etter et løp

Beste proteinbarer for løpere- hva du skal spise før og etter et løp

Beste proteinbarer for løpere. Hva du skal spise før et løp, etter et løp og snacks. Mine topp 5 favorittbarer og ernæringsfordeling

6 sunne proteinpakket snackboks ideer

6 sunne proteinpakket snackboks ideer

En sunn og enkel sammenheng på 6 forskjellige måter å DIY dine egne protein snack -bokser! Gjør denne delen av måltidet for å preparere rutinen og unngå tankeløs snacking eller en ettermiddags energisnedgang. Så mye som jeg elsker mat og utrolig tilberedte måltider … Jeg synes snacking er min favoritt ting. Det er også noe jeg sliter … les mye mer om 6 sunt proteinpakket snack Bokseideer

Hva er et skritt og hvordan de kan gjøre dem for å løpe raskere

Hva er et skritt og hvordan de kan gjøre dem for å løpe raskere

Hvordan løpe raskere. Løpende skritt – Kjør treningsarbeidsarbeid. trening for å bli raskere og PR med nye speedworkouts

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Matdagbok for alt jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag og snacks. pluss forslag til favorittproduktene mine

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *