Hva betyr dekaler på college fotball hjelmer?

Hvis du ser på collegefotball, har du sikkert lurt på hvorfor enkelte spillere har klistremerker på hjelmen. Nei, de er ikke der for aerodynamiske formål, og bedriftsreklame på fotballhjelmer er fortsatt ikke tillatt.

Det er mange kollegiale lag som tildeler klistremerker, og hver høyskole har sine egne kriterier som forseelse, forsvars- eller spesielle lagprestasjoner. Spillerne selv ser klistremerkene med ære og ærbødighet – en slags rite av passasje og hellig seremoni som rulles inn i en.

Vi kommer til å se på hva dekker på ulike høyskolefotballhjelmer betyr at neste gang du ser din favorittskole fotball-team ut på banen; Du vet hvilke spillere som utfører på sitt aller beste.

Historie om college fotball klistremerker

På høsten 1968 var Ohio State Football Trainer Ernie Biggs på utkikk etter en måte å motivere sine spillere om i Championship-kampanjen. Han bestemte seg for å gi dem et klistremerke som indikerte ulike i-spill-prestasjoner.

Mange høgskoler rundt om i landet fulgte snart, med hver høyskole som har sitt eget sett med kriterier for priser. De er vanligvis gitt ut til spillerne for å belønne dem for spesielle prestasjoner som ellers kanskje ikke kan gå ukjent, for eksempel en kritisk blokk på en touchdown-løp.

Ohio State Buckeye Hjelm Klistremerker

Ohio State Buckeyes er oppkalt etter et tre (Buckeye) som er innfødt i Midtvesten og inneholder hvor som helst fra tre til seks poeng på hvert blad. Det var en liten kontrovers en stund tilbake der noen mødre på sosiale medier trodde det lignet et marijuana blad.

Det er noen måter en spiller kan vinne en Buckeye-klistremerke. Hvis forsvaret rammer opp minst fem tre og outs, vil spillerne få en. Eller hvis lovbrudd utfører ti spill der 12 eller flere meter blir oppnådd, vil hver spiller også bli tildelt.

Ohio State i dag fokuserer mer på teamets ytelse enn individuell ytelse. Studier har vist at spillere er mer motiverte til å avgi personlige prestasjoner i stedet for å ta beslutninger som fordeler laget som helhet.

Michigan State Hjelm Klistremerker

Michigan State distribuerer en blokk S og en spartansk spyd klistremerke til fotballspillere. Hver spiller får en “S” hver gang spartannerne vinner, og den påføres på høyre side av hjelmen. Spydet blir tildelt for produksjonspoeng og fortreffelighet på feltet.

Florida State Hjelm Klistremerker

Florida har gitt sine idrettsutøvere en noe forseggjort måte å vinne – og miste – klistremerker. Hva lederens trener gir, kan han også ta bort. Spillere blir tildelt klistremerker for fremragende spill som brytes ned til ytterligere kategorier i både lovbrudd og forsvar. På den andre siden av mynten, fattige straffer, fumler, og andre whoopsier kan koste en spiller en eller flere klistremerker.

Georgia Bones Hjelm Klistremerker

Georgia begynte å bruke klistremerker så langt tilbake som 1971, men programmet ble avsluttet noen få år senere. Klistremerkene så en gjenoppblomstring i 2001 med de “bein” klistremerkene som ble tildelt for Merit. I motsetning til andre skoler har Georgia ikke et vitenskapelig system for tildeling av klistremerker. I utgangspunktet, hvis treneren tror du tjente en, er du gitt en.

Nordvestreh hjelm klistremerker

Northwestern distribuerer bare klistremerker under vinnende årstider. Spillere samler klistremerker mye sakte, og de holdes på hjelmene sine gjennom deres kollegiale karriere.

Purdue Train Hjelm Klistremerker

Purdue klistremerker kalles “ChilmerMaker Special” og gis til spillere for excellence i On-Field-ytelsen. Togklistremerkene ble avviklet i 2006, men returnerte som et minnesmerke da alumni Neil Armstrong gikk bort.

Stanford AX Hjelm Klistremerker

Spillere blir tildelt en Stanford Axe-klistremerke når laget vinner det årlige spillet mot Longtime Rival Cal. Tradisjonen begynte i 2009 med tildeler som ble gitt for både praksis og i-spill-ytelse.

Tennessee “63” hjelm klistremerker

“63” klistremerket på Vols hjelm indikerer “seks sekunder, tre store anstrengelser,” ifølge Head Coach Butch Jones. Idrettsutøvere blir tildelt et klistremerke hver gang hvert spill tar seks sekunder, og tre anstrengelser.

Duke Grim Reaper Hjelm Klistremerker

Bare defensive spillere kan vinne en Grim Reaper Helmet-klistremerke på Duke. De begynte å gi ut klistremerker til spillere som delvis skyldes et svakt forsvar som forårsaket en lang tapende stripe. Klistremerkene gjorde deres tiltenkte jobb som produksjon fra defensivenheten økte eksponentielt de neste årene.

Clemson “Paw Print” Hjelm Klistremerker

Clemson startet med å tildele skallen og kryssboner klistremerker, men til slutt bestemte seg for å tone det litt ned. De gir nå ut PAW-print-klistremerker for excellence i On-Field-spill.

Byu Cougars Hjelm Klistremerker

BYU-klistremerker tildeles i to farger. Fargegullet tildeles for personlige mål, og fargen blå er for lagmål. Klistremerket programmet har blitt avviklet flere ganger i løpet av de siste tiårene.

Vanderbilt “Ship Akdre og stjerner” Hjelm Klistremerker

Vanderbilt Gi.ves ut to typer klistremerker, skipet ankre og stjerner. Ankre er tildelt for både forsvars- og kontorresultater, mens Stars er for fremragende spesielle lag spiller.

Kvalitet Fotball Hjelm Dekaler

Hvis din høyskolehold trenger hjelmdekor og klistremerker, eller du vil gjerne kjøpe de samme klistremerkene som din favorittfotballspiller er sportslig, ring oss på (800) 435-6110 eller besøk vår nettbutikk. På SportDecals.com har vi hjulpet både college fotball lag og fans både med sine sports dekalbehov siden 1972!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *