3 Eksepsjonelle svømme treningsøkter for vekttap

Uansett tid på dagen eller tiden på året, er det en fantastisk metode for å holde seg i form! Du trenger ikke å være en ekspert eller konkurransedyktig svømmer for å oppnå en svømmers kroppsbygning! Alt du trenger er et sted å svømme, noen motiverende treningsøkter, samt en god servering av dedikasjon, så vel som du kan oppnå det også!
I denne artikkelen skal jeg dele om alt som svømmer, inkludert: Hva du trenger, hvor du må gå, så vel som 3 svømme treningsøkter for vekttap som til og med nybegynnere kan gjøre!
Innholdet gjemmer seg
Hvorfor svømme treningsøkter for vekttap?
Alternativer for hvor du skal swimtoutdoor svømmealternativer
Innendørs svømmealternativer

Hva er de forskjellige svømmestrekene? Freestyle
Backstroke.
Breaststroke.
Sommerfugl

Svømming Geargear Bag
Beskyttelsesbriller
Swim Cap
Treningsklokke eller lap teller
Ekstra svømming utstyr

3 Svømmets treningsøkt for vekttap
Trening 2: Freestyling
Trening 3: Ulike slag

Sikkerhet
Wrap-up.

Hvorfor svømme treningsøkter for vekttap?
Hvis du ønsker å gå ned i vekt, inkorporerer svømme treningsøkter i treningsrutinen din, er et must! Det er mange grunner til at svømming er så veldig bra for vekttap!
Først svømming brenner mye kalorier. For en person som veier 175 pounds, kan de kaste over 220 kalorier på bare 30 minutter! Det er nesten 500 kalorier i timen!
På toppen av det brenner et fantastisk tilbud på kalorier, svømming er også en fullstendige treningsøkt med mindre angst på kroppen din. Tro på det – hvis du vil svømme, må du bruke armene dine, bena, så vel som kjernen din. Uansett hva som jobber for å få deg fra den ene enden av bassenget til den andre.
Til slutt, denne typen kardio er fantastisk for vekttap siden det er fantastisk for alle. Med løping kan det ofte være en mye mer anstrengende trening som kan forårsake ubehag i knærne og leddene. På baksiden er svømming ikke bare enkel på kroppen din, det er fantastisk for folk i alle aldre, fysiske treningsnivåer, samt evne-nivå.
Så som vi dykker inn i logistikken til å svømme, så vel som å se på svømme treningsøkter for vekttap, må du huske på mange grunner svømming er flott for vekttap for alle som ønsker å kaste noen få pund.
Alternativer for hvor du skal svømme

Før du kan begynne å svømme, må du oppdage et sted å svømme som fungerer for deg! Å velge hvor du skal svømme avhenger av hva dine mål er, men det kan også avhenge av hva som tilbys til deg i ditt område. Så vær sikker på å holde det i bakhodet!
Utendørs svømmealternativer
Svømming utendørs kan være mye moro! Hvis du online i nærheten av Open Waters (Lake eller Ocean), så vel som værforholdet, er det riktig, prøv det! For å svømme for vekttap, kan det ikke være det enkleste å bestemme avstandene dine eller “antall runder”, så dette valget er fantastisk for folk som ønsker å oppleve en mye mer friluftsøvelse, en trening som er tid-orientert, Eller bare ta med en treningsur!
Du kan også ha et utendørsbasseng (på et hus eller en leilighet) eller et utendørsbasseng. Hvis dette er et alternativ, kan du ha en mye mer strukturert treningsøkt, avhengig av lengden på bassenget. Selvfølgelig, med noen form for utendørs svømming, må du tenke på været, noe som kan påvirke konsistensen din med treningsrutinen din.
Innendørs svømmealternativer
Hvis du er online i kaldere klima eller er medlem på et anlegg med et innendørsbasseng, er dette absolutt et godt valg for dine svømme treningsøkter. Siden bassenget er innendørs, kan du jobbe mye mer konsekvent. Du kan også produsere mange flere strukturerte treningsøkter, da du vil kunne telle runder, da mange innendørs bassenger er enten 25 meter eller 50 meter.
Hvis du planlegger å trene på en hvilken som helst type type basseng, må du huske på å overholde regler i bassenget, samt passende bassengetikett, for eksempel skylling av før du svømmer!
Egentlig er alternativene dine bare like gode som det du har i ditt område. Så, hvis du vurderer å innlemme svømme trening i din rutine, sjekk ut noen regionale nabolag sentre samt treningssentre. oppdage om sine svømming regler samt om sine svømming baner har bestemte tider, samt se om det passer inn i timeplanen din! prøver å finne et sted å trene som er helt ideelt for deg!
Hva er de forskjellige svømme Strokes?

Drikke
Når du har et sted å svømme, så må du være sikker på at du forstår nøyaktig hvordan du ønsker å svømme. Mens noen form for svømming er fantastisk for vekttap, noen slag er mye mer anstrengende enn andre! Nedenfor er de mest typiske slag benyttes for trening, så godt som jeg foreslår at hvis du ikke er kjent eller komfortabel med disse, se til å ta svømmetimer! En liten oppfriskning program kan være akkurat det du kravet for å maksimere dine treningsøkter!
Freestyle
Freestyle er den mest vanlige typen svømming. Når du mener om OL eller konkurransesvømming, er dette mest sannsynlig det umiddelbart kommer til mind. Freestyle er et slag der magen er vendt mot bassenget gulvet mens du flagrende bena samt gjøre en vindmølle bevegelse med armene.
Backstroke.
Uten tvil den enkleste samt minst anstrengende, er rygg en går til! I et nøtteskall, er rygg hovedsak freestyle, bare bakover. Det er lettere for nybegynnere som deres ansikt er ute av vannet hele tiden.
Breaststroke.
Ved første øyekast ser den bryst til å være en langsommere, mye mer rolig svømmetur. Du er på magen din som en freestyle, men du beveger bena i en mye mer unik, frosk som bevegelse. Dine armbevegelser er unike i tillegg. Mens bena er i bevegelse, er armene nesten lage en stor sirkel foran deg.
Sommerfugl
Nå er dette en tøff, men fyren gjør det felle noen kalorier! For dette, er du på magen din, men du bruker et fantastisk tilbud av armen utholdenhet til å drive deg fremover som du tar dem opp så godt som over hodet mens dyppe ned i vannet, og deretter opp igjen. The butterfly spark er som en delfin kick.
svømming Gear

Bortsett fra en badedrakt, vil du mest sannsynlig kravet noen svømme utstyr for svømme trening. Noen kan kravet mange flere ting enn andre, avhengig av et par ting: den type trening, stedet hvor du svømmer (åpent vann eller i et basseng), så vel som dine evner. her er noen elementer som du kanskje behov for å tenke på før din aller første store treningen …
Gear Bag
Uansett hva du har, er det alltid flott å få en ryggsekk eller noe du kan plassere hva i! Sjansen er, vil du ikke være iført badetøy samt alt utstyret til stedet (fordi det ville indikere en soggy tur hjem), så ta en pose å oppbevare alt i.
Beskyttelsesbriller
Uansett hvilken type vann du svømmer i, vil et flott par briller være utrolig nyttig for din trening for både synlighet samt komfort!
Swim Cap
Svømme caps er også en god investering. Mens noen mennesker med virkelig kort hår kan ikke føler behov for, svømme caps vil bistå med din effektivitet samt holde håret ut av ansiktet ditt. De vil også bidra til å holde det meste av klor ut av håret – som kanskje ikke virke som en stor tilbud i begynnelsen, men det kan bli når du svømmer mye oftere.
Treningsklokke eller lap teller
Som nevnt i forrige innlegg på svømming en mil, klokker trening laget for bading eller runde tellere kan gjøre livet ditt så vel som trening enklere! Mens runde tellere er lavere tech, kan de være utrolig nyttig hvis du planlegger å svømme i en retningslinje basseng. Opplæring klokker, men gi deg mye mer info som hjertefrekvens, kaloriforbruk, dessuten bare avstand.

VELDIG KULT

MEST POPULÆR

FORM klok Swim Goggles, fysisk form Tracker for Pool, Open Water samt Swim Spa med en gjennomsiktig …

Apple Watch-serien 6 (GPS, 40mm) – området grå aluminium situasjonen med svart sport Band

Garmin Swim 2, GPS Svømming Smartwatch for basseng samt Open Water, Underwater hjertefrekvens, Records …

Sjekk siste pris

Sjekk siste pris

Sjekk siste pris

VELDIG KULT

FORM klok Swim Goggles, fysisk form Tracker for Pool, Open Water samt Swim Spa med en gjennomsiktig …

Sjekk siste pris

MEST POPULÆR

Apple Watch-serien 6 (GPS, 40mm) – området grå aluminium situasjonen med svart sport Band

Sjekk siste pris

Garmin Swim 2, GPS Svømming Smartwatch for basseng samt Open Water, Underwater hjertefrekvens, Records …

Sjekk siste pris

Ekstra svømming utstyr
Når du har det grunnleggende, er det en god del andre elementer som kan være til nytte for deg, så vel som svømming opplevelse. Avhengig av typen av svømming, omfatter enkelte ribber, sparke, trekker bøyen, padleårer, samt en snorkel.
Ta litt tid samt gjøre noen undersøkelser studie for å finne ut hva svømme gear er best for dine svømme treningsøkter for vekttap!
3 Swim Økter for vekttap

Nå som vi har dekket alle de grunnleggende, må du ha en ganske god idé om hvor du svømmer samt hva du trenger. Nå, la oss snakke om noen store svømme trening for vekttap. Mens hver treningsøkt vil variere basert på hvor du er svømming samt hvilke enheter du har tilbudt deg, style vi disse for å være for nybegynnere!
Hvis disse treningsøktene virke skremmende, husk at du alltid kan gjøre innkvartering. Du kan integrere mye mer hvile som du kravet den, eller du kan selv benytte en bøye, svømmeføtter, eller en kickboard hvis du føler behov for. Gjør det du føler er best for deg, så vel som arbeid metoden opp!
Workout 1: Kick Boarding for Time
Denne treningen vil ta 20 minutter. Det er perfekt for alle, uansett om du har få tilgang til en retningslinje basseng. Mens det nevner en kickboard, kan du raskt erstatte det for en mer flotasjon gadget eller ingenting i det hele tatt!
Oppvarming: 2 minutt eller 50 plenen svømmetur
Workout: Kick 2 minutter (eller 50 yards) med sparkesykkel
Hvil: 20-30 sekunderGjenta syklus i 18 minutter

Trening 2: Freestyling
I stedet for å fokusere på tid, vil denne treningen fokusere på gårder, så vel som vi baserer den på en 25 gresskliv, men selvfølgelig kan du oppnå det i et annet basseng! Ikke unnlater å huske å imøtekomme hvis du trenger ekstra hjelp!
Varm opp: 50 Lawn Backstroke
Trening: 6 x 50 Lawn Freestyle Swim
Rest: 30 sekunder etter hver 50 gressklass

Trening 3: Ulike slag
Vår siste trening fokuserer mye mer på de forskjellige slagene du kan gjøre. Så, du vil jobbe forskjellige muskler, så vel som å endre ting opp! Vi vil fortsatt bruke en standard 25 gresskliv for runder for denne, men du kan raskt modifisering som passer til atmosfæren du svømmer i!
Varm opp: 150 meter flutter spark med bord
Trening: 50 Lawn Freestyle
30 sekunders hvile
50 plenen backstroke.
30 sekunders hvile
50 plenen breaststroke.
1 minutters hvile
Gjenta syklus 4 ganger

Sikkerhet
Som med alle typer typer treningsøkt, må du ta hensyn til sikkerheten! Hvis du er ny for å svømme eller trene generelt, er det alltid beste metode for å konsultere legen din før du gjør noe nytt!
Når det gjelder sikkerhet med svømming spesielt, må du aldri svømme runder uten en badevakt eller minst en person som er tilstede.
Wrap-up.
Svømming er virkelig en fantastisk øvelse for generell helse og velvære, så vel som for å miste vekt. Hvis du aldri har svømte runder før, ta det svakt så vel som å være tålmodig. Det vil ta tid å utvikle din svømme utholdenhet. Hvis du trenger hjelp i de ovennevnte treningsøktene, føl deg gratis for å benytte finner eller en trekkbøye. Den avgjørende tingen er å ha det gøy med din svømmetur! Vi håper du gleder deg i våre ovennevnte svømme treningsøkter for vekttap, så vel som kan bruke dem til å ende opp med å være mye mer sunn du!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *