Hva er treg flyt Yoga? (Og 10 grunner Du burde gjøre det)

Mens yoga har eksistert i aldre, virker det som mye mer og mye mer folk kommer til å realisere alle de bemerkelsesverdige fordelene det gir. på grunn av dette, synes det å være alle forskjellige yoga varianter dukker opp i disse dager – hot yoga, power yoga, Vinyasa, langsom flyt og så videre. For noen som ønsker å komme inn i yoga, kan det føles overveldende å vite hvor du skal begynne!
Innholdet gjemmer seg
Hva er treg flyt Yoga?
Vinyasa Yoga og Hatha Yoga
Hvem burde gjøre langsom flyt Yoga?
10 grunner til at du burde gjøre sakte flyte Yoga1. Alle er velkommen
2. roer Mind
3. Reduserer stress
4. Low-Impact
5. Lærer Patience
6. Bygger mental seighet
7. forbedrer fleksibilitet
8. Bygger Muskler
9. forebygger skader
10. Forbedrer generell helse

Konklusjon

Enhver type yoga du prøver vil bringe bemerkelsesverdige fordeler. Som en praksis, vil yoga øke fleksibiliteten, roe sinnet, og selv forbedre kardiovaskulær helse. Men, hvis du ennå ikke har hørt om treg flyt yoga, du kommer til å ønske å lære mer! Det har ikke bare bemerkelsesverdige fordeler, men det er ideelt for alle aldre og stadier av mennesker. Fra nybegynner til avansert, har det noe for enhver smak!
Men, før vi hopper inn i topp 10 grunner til at du bør gjøre det, la oss se på hva som er treg flyt yoga og noen viktige forskjeller mellom det og andre typer.
Hva er treg flyt Yoga?

Hva er treg flyt yoga? Vel, som navnet antyder, er det en yoga flyt som du gjør på et lavere tempo. I hovedsak, i en klasse, vil du gjøre om halvparten av antall positurer som du kan vanligvis gjør i en vanlig flyt klasse – som tar mye mer tid og puste i hver positur. For eksempel, i en normal flyt, kan du ta en pust per øvelse, mens i sakte flyt yoga, kan du ta 3-5 pust per positur. Dette vil tillate deg å utdype din positur og virkelig fokusere på hver bevegelse for hånden. Det er en roligere og mye mer avslappet praksis som inkorporerer en variasjon av både Vinyasa og Hatha yoga.
Vinyasa Yoga og Hatha Yoga

Fordi treg flyt yoga inneholder begge former, er det viktig å vite forskjellen og hvordan de er kombinert i denne formen for praksis.
Vinyasa Yoga setter “flyt” i sakte flyt yoga. Vinyasa yoga er yoga der bevegelsene og positurer flyte fra hverandre. I motsetning til andre former for yoga, er hver klasse i Vinyasa distinkte og flyter på en annen måte med en rekke forskjellige positurer og trekk.
Hatha Yoga skiller seg fra Vinyasa. Hatha Yoga er mye mer av “slow” i sakte flyt yoga. Det understreker betydningen av å puste og innlemme dine åndedrag med bevegelser for å skape en meditativ og avslappende opplevelse. Yogier vet det mindful breath å roe sinnet, bringe fred og fokus.
Når du kombinerer Vinyasa og Hatha, du får treg flyt yoga! Det er kombinasjonen av positurer og bevegelser som flyter sammen mens du holder disse positurer lenge nok til å jobbe med pusten.
Hvem burde gjøre langsom flyt Yoga?
Den strålende ting om treg flyt yoga er at det er veldig bra for alle! Tempoet er ideell for nybegynnere, fordi de ikke vil føle seg overveldet eller tapt, men det er også ideelt for mye mer avanserte yogier som ønsker å presse seg selv og dykke dypere inn i sine positurer. Puste arbeid og rolig natur av klassen er også ideell for folk i alle aldre og samfunnslag.
10 grunner til at du burde gjøre treg flyt Yoga

1. Alle er velkommen
Som nevnt ovenfor, er treg flyt yoga inkluderende for alle yogier, fra nybegynner til avansert. Uansett alder eller erfaring nivå, kan alle komme til matten for en treg flyt yoga praksis og få noe ut av det. Ved å bremse bevegelsene ned, kan du strekke og utfordre deg selv til dine egne personlige begrensninger, noe som tyder på noen som gjør praksisen vil høste fordeler på det nivået de er på.
2. roer Mind
Ha en vanskelig dag på jobben? Kanskje barna har vært å skyve deg utover din bristepunktet? Vel, langsom flyt yoga vil virkelig jobbe underverker for beroligende ditt sinn og la det aldri slutter å gjøre listen forsvinner etter en stund. Med fokus på pusten din og holder beveger seg i flyten kan virkelig få en ro som du kanskje ikke har innsett du hadde før du får på matten.
3. Reduserer stress
Ikke bare gjør dette yoga roe ned sinnet for en kort tid, kan det også redusere spenningsnivået! Selvfølgelig, alle former for yoga er kjempefint spenning reduksjonsgir, men det er bare noe om treg flyt yoga og tilkoblingen til pusten din som tar det til et annet nivå. Ta dype åndedrag inn og ut, med fokus på en ting om gangen, virkelig gjør det mulig å lindre spenninger og være til stede i øyeblikket.
4. Low-Impact
Med langsom flyt yoga, vil du ikke bekymre deg for å holde tritt med strømmen. Denne praksisen er svært lav effekt og vil ikke sette noen utilbørlig press på knærne eller ledd. Gjennom praksis, har du tid til å lytte til kroppen din og lese signaler det gir deg. Du vil føle deg når du går utover grensen og juster. men uansett, du fortsatt ikke vil gjøre noen superanstrengende eller høy effekt trekk som du bør bekymre senere.

5. Lærer Patience
Noen ganger, når du ønsker å gjøre en trening eller noe fysisk, assosierer vi det med hastighet. Høy intensitet, masse svette, du vet øvelsen. Så, som du eksperimentere med langsom flyt yoga, kan du føle utålmodig. Du vil kanskje ting til flytting mye raskere å komme gjennom praksis, i virkeligheten, er da at hele poenget!
Når du kommer forbi den naturlige tilbøyelighet til å ønske å flytting mye raskere, du kommer til å finne alle de fordeler og mer. Du kommer til å lære tålmodighet og at fordelene med denne praksisen er i saktegående øyeblikk.
6. Bygger mental seighet
Mens du lærer tålmodighet med langsommere tempo, er du også kommer til å være å bygge en mye mental tøffhet i å holde positurer lenger. Med vanlig flyt yoga, du flytter gjennom etter en pust, men du er nødt til å trene deg opp til å holde positurer gjennom ubehag. Du kan ikke brukes til å holde en spesiell positur i 3-5 åndedrag av gangen, og dette vil helt sikkert lære deg mental tøffhet og arbeider gjennom ubehagelig holder.
7. forbedrer fleksibilitet
All yoga øker din fleksibilitet, men treg flyt yoga er en vesentlig endring. Puste gjennom positurer og fokusere på spesielle muskelgrupper og strekninger for sekunder om gangen vil virkelig ta fleksibiliteten til neste nivå. For ikke å nevne at med økt fleksibilitet kommer bedre holdning og balanse i tillegg! Flytting kontroll og bevegelse du har av muskler, jo bedre vil du være!
8. Bygger Muskler
I likhet med bedre fleksibilitet, holder positurer lenger vil fyre de målrettede musklene for lenger, og dermed bygge dem i prosessen! i stedet for rushing gjennom flyt, er du virkelig ta tid ut og fokusere på spesielle muskelgrupper, en om gangen, til fordel for din styrke i fremtiden!

9. forebygger skader
Fordi du ikke trenger å bekymre deg for å holde tritt med tempoet i instruktør, og du kan arbeide innenfor dine egne begrensninger og styrker, vil du styrke skadeutsatt muskler samtidig arbeider på en måte som vil være mindre sannsynlig for deg å få en skade!
10. Forbedrer generell helse
Som du ser, det er så mange psykiske og fysiske fordeler med å legge treg flyt yoga til din vanlige treningen rutine. men det ville ikke gjøre praksisen rettferdighet uten å nevne en av de største grunnene for å gi den en gå … forbedre din generelle helse. jobbe med pusten og tar tid gjennom flyten vil forbedre ditt hjerte helse, din lunger og luftveier helse, og mer.
Konklusjon
Gjør alle typer yoga vil gi deg mange fordeler som økt fleksibilitet, beroligende for sinnet og forbedret kardiovaskulær helse. Slow flyt Yoga er en type yoga som fokuserer på å bremse ned flyten av positurer. I sakte flyt, vil du gjøre med halvparten så mange positurer du ville gjort i en vanlig flyt klasse.
En av de fantastiske tingene om treg flyt er at det er veldig bra for alle – både nybegynnere og avanserte yogier. Noen andre grunner til at du bør gjøre sakte flyt yoga inkluderer redusert stress, det er lav effekt, lærer tålmodighet og mental tøffhet, det forbedrer fleksibilitet, bygger muskler, forebygger skader og forbedrer generell helse.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *