Side til side Box Shuffle i 4 enkle trinn

Hvis du er noe som meg, så du alltid lete etter alternative måter å arbeide underkroppen. Det er ingenting jeg elsker mer enn en øvelse som fungerer underkroppen mens også å få pulsen opp – i utgangspunktet som en kombinasjon av cardio samt muskelmasse toning.
Side-til-side-boksen shuffle (også kjent som lateral boks shuffle) er en eksplosiv øvelse som vil ha hamstrings, setemuskler, samt kalver i brann. Den store slag! De fleste mennesker vanligvis gjør boks stokker i athletic-fokuserte treningsøkter eller for de som ønsker å kaste fett raskt samt effektivt.
Hvordan gjøre side til side Box Shuffle?

Hvis du vurderer å innlemme side-til-side box stokker i treningen diett, er det viktig at du oppdager det grunnleggende. Å vite nøyaktig hvordan du utfører en øvelse er riktig avgjørende for å sikre at du høste fordelene samt forebygge skader. Her er nøyaktig hvordan du gjør det:
Begynn å stå på venstre side av sekstenmeteren med høyre fot hviler på toppen av midten av boksen.
Raskt hoppe over boksen, landing med høyre fot på bakken samt venstre fot på toppen av boksen.
Fortsett å stokke fra side til side inntil du total reps.
Gjenta for så mange reps samt sett som ønsket.

muskler Jobbet
Som du kan forvente, boks skyver fyre opp musklene i underkroppen, samt kjernen. Du vil arbeide kalver, hamstrings, quads, setemuskler, hip flexors samt magemuskler mens du gjør øvelsen. Mens de er gode for underkroppen, de er også en utmerket cardio bevegelse som vil øke stoffskiftet, fremme et sunnere hjerte samt skur store kalorier.
Er The Box Shuffle effektive?
Boksen shuffle er ekstremt effektive, så vel som du kan integrere den i treningen på en rekke måter. Som nevnt, toner utøve den nedre del av kroppen, men det er likeledes en utmerket cardio bevegelse som lommelykter kalorier.
fordeler
Hva er poenget i å gjøre en øvelse hvis fordelene er ikke hva du leter etter? her er fordelene ved å gjøre side-til-side boks skyver:
De er en fenomenal cardio trening som vil ha pulsen pumping! lik alle cardio øvelser, jo raskere du beveger hardere øvelsen vil føle.
Vi tilbringer mesteparten av vår tid fremover, ikke side til side. Denne øvelsen vil føre til at du bruker ulike nevromuskulære trasé som vil vanskelig kroppen din.
Den side-til-side-boksen tilfeldig rekkefølge toner opp lår, setemuskler, innsiden av lårene, så vel som quads.

variasjoner
Du kan gjøre boksen shuffle på ulike måter, skreddersydd til ulike fysiske fitness nivåer. Variasjoner inkluderer:

Side til side shuffle uten boksen
Lateral boks hopp
løperne

Alternatives
Ikke heller forberedt på å legge boksen shuffle til treningen plan? Det er ok! her er noen boks shuffle alternativer du kan prøve i stedet:
Box step ups – i stedet for stokking fra side til side, vil du gå opp på boksen samt lavere ned igjen. Sørg for å veksle hvilken fot du går med hver gang!
Eksplosiv skritt Ups – Stå bak boksen samt plassering en fot på toppen. forskyve butt noe tilbake samt holde et mikro knehasene. Kjør opp utenfor boksen samt hoppe i luften over boksen. Som du hoppe, slå føttene i luften slik at du lander med motsatt fot på toppen av boksen.
Box skritt Ups for balanse – Stå med boksen rett foran deg og sette en fot på toppen. Kom til å stå på toppen av boksen, samt kjøre motsatt kne opp som du står på boksen.

Wrap-up.
De fleste mennesker blir utnyttet til å bruke beina til å flytte dem fremover. men mange mennesker sjelden utnytte sine ben å bevege seg sideveis eller sidelengs. Det er der side-til-side-boksen shuffle øvelsen er nyttig. Det er utmerket for jobber de beinmuskulaturen som ikke får utnyttet som ofte (tror glute medius) samt alle de store. Så ikke vær redd for å modifikasjons ting opp samt gi dette utmerket øvelse en prøve!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *