Fortsatt i Florida

Hilsen fra Disney World! I dag Matt, mamma så godt som jeg hadde en morsom dag i Orlando.

Vi snappet med morgenen slik at vi kanskje skyver lunsj …
Mine Kawasaki Frontale Skjorter siste videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gjennomgang av Jessica Simpsons nye bok – Open Book. Sangeren så vel som gründer søl triks så vel som bak kulissene overrasker alt i memoarene hennes.

Gjennomgang av den hørbare boken – Jessica Simpson leser den selv! I tillegg er det bonuslåter når du får lydversjonen!

Flere videoer

Neste
Læring av et dårlig Canadas herrelandslag i fotball Skjorter løp
03:48

Bo
00:00
08:21
06:05

Ny Discover – Hummus Chips. Eple så vel som mandelsmør …

Popcorn …

Etter at vi var ferdige på DW dro vi til Hollywood Studios. Jeg oppdaget en veggie -sandwich på Ciabatta -brød til lunsj.

Det trengte noe (foruten protein !!!) skjønt.

Så etter en ekstremt moro på Magic Kingdom …

Jeg dro til flyterminalen for å fange flyet mitt til MD. Men flyturen min ble forsinket. I tillegg til da ble det forsinket igjen frem til 12:20. Boo til det. Så jeg valgte å planlegge flyet mitt om i morgen, samt gå tilbake til hotellet for å henge med familien min.

Men da jeg regnet med at dette spiste middag på en gal dinosaur -restaurant !!! De var på en “T-Rexstaurant”, hvis du vil?

Jeg liker et morsomt sted, så jeg var rundt dette?

Den eneste dårlige tingen med dette stedet i tillegg til deres blanke mangel på gode vegetariske måltider er at vi satt i istiden, så belysningen var umulig. Vi var i utgangspunktet i en svak, blå hule. fc

Siden jeg var sent på feiringen, ga moren meg en av hennes Mahi-Mahi-elendige …

Og jeg bestilte en stor elegant salat med feltgrønnsaker, kandiserte pekannøtter, jordbær samt geitost = best.salad.ever. De hekter deg virkelig med pekannøttene så vel som geitost!

Og så bestilte de “Chocolate Lava Volcano Explosion Elegant Fifteen Dollar Cake”. (Ikke sitat meg på navnet.)

Det er vanskelig å se på aller første gang siden det er massevis av is som dekker den, men under denne tåken er brownie -kake med Carmel Frosting samt vaniljeis toppet med pisket krem ​​så vel som Butterfinger spredt.

Siden jeg allerede har gjort det over med søtsaker, så vel som behandler denne turen (det har vært forskjellige ting upicture) ønsket jeg å “komme tilbake på vognen” i kveld. Men når varm sjokolade brownie kake med iskrem kommer til bordet mitt – spiser jeg den.

Denne desserten er i utgangspunktet laget for hver person å få et helt stykke kake pluss et ishoop med pisket krem ​​til seg selv. Det er virkelig.

Jeg sovner faktisk når jeg komponerer dette, så jeg vil utvide og lage vitser Tigres UANL Skjorter i morgen?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *