Happy Thanksgiving 2010

Familie, mat og moro. Thanksgiving er den beste dagen noensinne!

Familiemedlemmene mine har alle sine egne spesielle retter som de bidrar til Tyrkia -dagen. Nina min lager den beste søtpotetgryten jeg noensinne har prøvd (på idealet nedenfor), og fetteren min Roxanne lager en fantastisk vegetabilsk gryterett. Jeg laget tranebærsausen fra organiske tyttebær fra CSA. Det var Dee-Lish!
Mine mest aktuelle videoer

Covid 19 antistofftest
Jeg tok Covid19 antistofftesten. Slik gikk det og resultatene!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Neste
Reis Jane Review
08:01

Bo
00:00
08:21
05:19

Jeg tok med meg grønne bønner for å legge en liten helse til måltidet, men i dag handler egentlig om å hengi seg til, er det ikke?

Jeg tror på moderasjon – til og med moderasjon, så på Thanksgiving er alle spill av.

Vi satte opp maten på kjøkkenbordet og serverte oss her. Bordene ble satt opp i frontrommet.

Men noen mennesker kunne ikke vente med å sette seg ned! Egentlig ropte jeg “Ser ut som om du spiser!” Da jeg tok dette bildet, og det gjorde han

Platen min, jeg tok litt av alt. Kornbrødstoppingen min endret ikke livet mitt, men jeg fikk noen komplimenter på det. Jeg må kanskje faktisk bruke en oppskrift neste år, men det er normalt ikke min stil.

Det eneste bildet jeg knipset av Fam var før alle satte seg. Hei fam!

Ben og jeg gikk for å ta et bilde utenfor og Bailey hoppet inn. Han er den mest fotogene hunden! Jeg elsker det.

Moren min, Roxanne, Ben, Matt og hundene tok en tur etter middagen også! Jeg elsker at familien min blir sunnere. Enkle, fornuftige forslag gjør virkelig arbeid.

Jeg fikk ingen bilder av desserten min, men jeg er sikker på at det er massevis av bilder av gresskarpai og doughballs som flyr rundt på internett. Hvis ikke, vil jeg spise en annen tallerken av dem slik at jeg kan vise deg, men ikke be meg om å gjøre det – jeg er allerede i de tøyeligste yogabuksene jeg eier …

Et av de ukentlige målene mine denne uken var å “glede meg over høsttakkefesten, men ikke overdriv til det punktet at jeg vil dø”. Vel, jeg vil ikke dø nøyaktig, men jeg tror jeg bare er halvt levende på dette tidspunktet. god natt.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *