De to tingene som fikk meg gjennom løpet mitt i dag

Hei! Hvordan går det? Jeg kom akkurat tilbake fra et midtdistanseløp. Jeg har ikke fulgt en treningsplan, så løpingen min har vært ganske tilfeldig i det siste. Det er bra for sjelen, men ikke bra for fremgang. Så jeg har viet dagen min til å finne mitt neste løp og en treningsplan for det. La oss nå snakke løping og spise …

I morges våknet jeg lyst og tidlig for å slå varmen. Vegas våknet tidlig også, han er ikke så spent på det. Eller kanskje dømmer han meg for at stedet er så rotete. Ikke vær en dommer, Vegas.
Mine siste videoer

High Achiever – God lyttebokanmeldelse
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask gjennomgang av det nye memoaret om en narkomanes dobbeltliv. lest av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
06:12

Jeg burde virkelig ha kjørt til en flat sti for å løpe i morges siden beina var slitne. Det hadde vært mye lettere. Jeg føler at når jeg er i flathet, kan jeg løpe for alltid, men den minste bakken dreper meg.

Um, i andre nyheter … Jeg spiste denne salaten i går og tok et bilde fordi jeg har denne bloggen og liker mat. TJs veggie -blanding hjelper virkelig med å gjøre salaten min til å fancy uten massevis av hakking.

De to tingene som fikk meg gjennom løpeturen min:

1. Forkjørte jeg hadde gnist, O2 gull og gresskarvafler. kjærlighet kjærlighet kjærlighet.

2. Lytter til Fast Girl: A Life tilbrakt å løpe fra galskap – jeg har nettopp hørt om denne boken for noen dager siden og bestemte meg for å få den via lydbok å høre på mens jeg løper. Jeg tror ikke det er bra å lytte til bøker eller podcaster for raskt løping, men det er bra på lang løp fordi du soner ut og har mye tid til å komme inn i historien.

Spørsmål: Hva er den beste boken du noen gang har lest?

Jeg har en følelse av at jeg kommer til å komme raskt gjennom denne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q & A

Run Fit Challenge Week 1 – Live Q & A

Run Fit Challenge Live Facebook Q & A -økt. Uke 1 Spørsmål om løping og vekttap. Hjertefrekvens trening og

den beste løpende bøkerlisten for hver løper eller leser

den beste løpende bøkerlisten for hver løper eller leser

Beste bøker om løping. Må lese bøker for løpere og lydbøker. Lytt til disse mens du løper eller les på REST Day

Helgeturer og spiser oppdateringer

Helgeturer og spiser oppdateringer

Hallo! Hvordan går det? Jeg har en rask oversikt over helgens løping, spising og … gjentar. Å, og jeg endelig lister

7 sommerløpende hacks for å hjelpe deg med å kjøre ditt beste

7 sommerløpende hacks for å hjelpe deg med å kjøre ditt beste

7 sommerløpstips for løpere som trener for et løp i varmt og fuktig vær. Tips for varmt vær for nye løpere og

Hvordan gjøre en flat løper og hvordan få flere Instagram -følgere – Fun Run Challenge Day 9

Hvordan gjøre en flat løper og hvordan få flere Instagram -følgere – Fun Run Challenge Day 9

Hvordan få flere følgere på Instagram med dette morsomme bildet en dagsutfordring. Hvordan gjøre en flat løper og hva hashtagMarathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Food Diary and Books å lytte til mens du løper

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *