Motivasjon mandag – prøv, prøv nok en gang

gledelig mandag! Jeg våknet i morges sulten i tillegg til at jeg tok en bit av en av disse styrkene fra kraften før løpeturen min. Jeg fikk denne vesken for en utrolig enkel “Grab så vel som Go” frokost for Ben. Han har vært på sin nye oppgave i omtrent 3 måneder nå, men vi er fremdeles ikke fantastiske på den tidligere starttidspunktet.

Deretter satte jeg ut på en løpetur – 1 kilometer w/u, 5 800s, 0,5 kilometer kjempebra ned med litt turgåing. Jeg antydet å gjøre 6 800 -tallet, men ikke kunne hvile mellom den siste.
Mine mest aktuelle videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Før vi var fremmede gjennomgang
09:42

Bo
00:00
08:21
06:12

Den bitt av rosinbar avsto fra å gjøre mye så godt som jeg returnerte huset ganske sulten etter løp. Normalt “slo jeg varmen” i tillegg til å prøve å løpe tidlig, men i dag skinte solen lys så godt som jeg var varmere enn vanlig.

Så jeg buset ut blenderen til frokost….

Motivasjon mandag

I går var det olympiske maraton så vel som jeg påpekte 2 av våre amerikanske løpere – Goucher så vel som Flanagan i mitt siste innlegg.

Men USA hadde en tredje løper – Desiree Davila.

Desiree Davila opplevde en hofteskade i juli, i tillegg til at de ikke har klart å trene ekstremt godt. De siste ukene sjekket jeg ut forskjellige historier om hvorvidt hun virkelig ville løpe løpet.

I følge Detroit News var det fortsatt skaden hennes, men maratonvekstene endte opp med å kjempe i sporhendelser = det var ikke valget om å gi hennes område til noen andre.

Så hun viste så mye som begynnelsen i går i tillegg og prøvde.

Dessverre måtte hun avta ut av løpet etter 2,2 mil. Det var uheldig å se på, så godt jeg ikke kan forestille meg nøyaktig hvordan hun føler seg.

Hvis du har sjekket ut en løpende blogg der bloggforfatteren hadde en skade, er det den verste. Vi er alle bemerkelsesverdige så vel som uheldige så vel som “himmelen faller !!!”. I tillegg til det er ofte bare siden jeg ikke kan drive min regionale 10K. Jeg oppgir “vi” siden jeg også er helt skyldig i dette.

Denne kvinnen måtte avta ut av det freaking OL. Dette var hennes aller første DNF noensinne (avsluttet ikke). Tro på det neste gang du må savne Zumba siden du har en tannpine.

Den motiverende delen er at det ser ut til at hun holder alt i et sunt perspektiv. Hun er 29, som er en respektabel alder for langdistanse, samt har en lang yrke foran seg. (Goucher er 34 og Flanagan er 31.) Hun uttalte i et intervju at hun ikke ønsket å sette resten av okkupasjonen i fare, så vel som prøver å oppdage av dette. Jeg er sikker på at hun fremdeles er hjerte knust, men prøver å holde det i synspunkt – noe vi alle må gjøre når vi tar vare på en skade.

Jeg liker dette sitatet fra Detriot News:

“Hvis jeg kom her, så vel som jeg bare moped, så vel som forlot idealet, så vel som ikke tok noe fra det, ville det være en stor feil. Så jeg skal utnytte dette som en oppdagende opplevelse.”

Davila pre-olympisk maratonintervju om hennes skade

Spørsmål: Nøyaktig hvordan var helgen din? Hva var høydepunktet / lavlys?

Cleopatra -skjermen så vel som maratonkontrollen av feiringen var begge en eksplosjon!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Boston Marathon mandag, men en online 5K

Boston Marathon mandag, men en online 5K

Jeg kjørte Boston Athletic somSociation Online 5K i dag! I tillegg til det er maraton mandag, er det teknisk 5k mandag … men t

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Vanskelighetsoppdatering. Food Diary så vel som bøker å høre på mens du løper

Kjør rapport for 6. til 12. mai

Kjør rapport for 6. til 12. mai

Hallo! Nøyaktig hvordan var det å løpe i tillegg til å spise denne uken? Her er min runde av løping, mat, morsom, tilfeldig og oppdateringer fra th

Stabel på Miles Run Vanskelighetsdagen 15 – Medalje mandag

Stabel på Miles Run Vanskelighetsdagen 15 – Medalje mandag

Toppløpende ideer for Instagram #MedalMonday Hva er medalje mandag? Nøyaktig hvordan du publiserer et medalje mandagsbilde etter et halvt maraton

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

Aldri har jeg noen gang spill for løpere @runeTePeat med tanke på at jeg tok min aller første DNF for Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Kjør til Surface Podcast 106

Kjør til Surface Podcast 106

Nøyaktig hvordan du kan komme tilbake fra en løpeskade med løp til overflateinstruktøren Amanda Brooks podcast fysisk form, så vel som å løpe TI

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *