Tilståelser om en løpende blogger – jeg tok ikke trappene

tilståelsen torsdag er tilbake. Selv om min aller første tilståelse skulle være at jeg i går kveld håpet jeg i dag var fredag ​​så vanskelig at jeg nesten fikk meg til å tro det. Drømmer kan komme og prøve hvis du tror vanskelig nok, ikke sant?

Tilståelse…
Mine siste videoer

Min nydelige ektefelle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min nydelige ektefelle i Pysch -avdelingen: et memoar
av Mark Lukach

Evaluering av lydbok av det aller mest solgte memoaret utgitt 2017.

Er det en flott lytting?
Jeg deler en rask evaluering av boken som tilbys på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av mental sykdom, samt bekrefter kjærlighetens kraft.

Mark så vel som Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De falt inn som atten, giftet seg på tjuefire, samt startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, opplevde hun en skummel så vel som uforutsett psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun levende og godt justert; Den neste, hun var villfarende så vel som selvmord, overtalte at hennes likte ikke var trygge.

Spørsmål:
Hvilken bok eller podcast hører du på nå ??

Hva skal jeg høre på neste gang?!

Koblinger til boka så vel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Neste
American Dirt Book Review
12:07

Bo
00:00
08:21
05:31

Jeg spiste 8 kilo druer på omtrent 24 timer. Jeg er en drue spisemaskin. Hvis det er noen form for druer i mitt hjem, vil jeg spise dem uten stopp til de er borte, så jeg vanligvis drar til dagligvarebutikken minst 5 ganger i uken i tillegg til å kjøpe druer.

Deretter spiser jeg dem alle, så vel som må gå tilbake. Jeg er brukt til det, så vel som vanligvis kjøper en semi-overraskelse.

Tilståelse…

Ja, jeg spiser fremdeles druer på metodehuset fra butikken, selv om de er skitne så godt som jeg når jeg oppdaget en svart enke i druene mine. Jeg er en rusavhengig så vel som åpenbart villig til å dø for en drue fix.

Tilståelse…

Jeg mente å strekke meg etter løpeturen i morges, men det var morsommere å legge seg på gulvet med Vegas.

Tilståelse…

Jeg spiser en matbit mens jeg lager en matbit. Jeg spiser også en matbit mens jeg lager lunsj. I dag var det en halv avokado på en tortilla med Carne Asada krydder.

I det minste var lunsjen min sunn … Jeg er så stolt av meg selv for å forberede meg!

Tilståelse…

Denne uken snakket jeg med en ny kompis på telefonen, så vel som de uttalte at folk er så godt konsumert med mat. Han gikk på nytt om nøyaktig hvordan alle stadig er opptatt av mat så vel som matshow, så vel som han ikke får det til. Han ønsker at han kanskje bare spiser når en dag, i tillegg til at han ikke er bekymret for det. I tillegg til at han blir frustrert, må du ta deg tid til å lage mat i tillegg til å spise, men blir sulten igjen om noen timer uansett. (Dette er en mini-versjon av rant.)

Som jeg uttalte – jeg får deg ikke i det hele tatt.

Og litt gikk på min egen løp om nøyaktig hvordan de ikke får meg. Jeg burde vært åpen sinn, men mat er ganske et stort tilbud i min verden. Neste gang jeg tenker på en mening til.

Tilståelse…

Jeg vil være kompiser med den som kjøper denne elegante påfugldesignstatuen. Jeg vil dra til et hjem som er super legendarisk tilstrekkelig til å ha noe slikt … noen? Inviter meg!

Tilståelse…

Jeg tok ikke trappene siden jeg løp sent på legebesøket i morges. Kaster skyld kalorier?

Jeg hadde et innsjekkingsbesøk for HPV-situasjonen min. Vi snakker om det snart.

Tilståelse…

Etter mitt besøk slo jeg opp Dunkin Donuts siden jeg følte at jeg fortjente en godbit etter. Det gjorde meg glad.

Deretter ristet jeg opp litt fruktpinn da jeg kom hjem. Imidlertid vil kombinasjonen av både kaffe og stimulere i løpet av en time få meg til å sprette av veggene!

Tilståelse…

Til tross for min besettelse av druer, kjøper jeg aldri stimulerer i druesmak. Er det en stor mislykket? Blir du slik smaken ??

Tilståelse…

Skinny Runner sendte meg en eske med sjokolade siden hun føler seg virkelig skyldig i å flytte bort. I det minste tror jeg det er grunnen til at hun sendte dem? Kanskje det er vennens diversevne?! Poenget er – jeg savner henne fortsatt. Noe som er ganske hyggelig, så vel som på samme måte betyr at jeg allerede krever en ny kompis!

Alt jeg forstår er at dette er bemerkelsesverdige champagne -trøfler. Slik smaker lykke …

Merk: Mens du komponerte denne publiserer en kompis som heter, samt uttalte at de ventet på en telefonsamtale fra manageren deres som var 2 timer for sent. Jeg sa: “Er det presserende? Kan det vente til mandag? ” så vel som de uttalte – “Du mener i morgen? Fredag.”

Jepp. Det er klart jeg fortsatt vil tro at det er fredag.

Din tur – søl den. Hva må du tilstå?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *