Er anabole steroider virkelig anti aldring?

av Josh Hodnik

Aldring er en prosess som er uunngåelig, så vel som folk har søkt etter den eliksiren eller ungdommens fontene fordi tidenes begynnelse. La oss takle Urawa Red Diamonds Skjorter det, folk liker ikke å bli gamle. Sjelden ser du noen som virkelig omfavner aldringsprosessen. Den kontinuerlige vitsen rundt hjemmet mitt er at uansett hvor gammel jeg blir, vil ektefellen min alltid være 29. Jeg får det, folk vil se så vel som ung.

Inspirert av den forbedrende etterspørselen om å se og Celta de Vigo Skjorter føler seg yngre, har anti-aldringsklinikker endt opp med å være ekstremt typisk i hele landet. Disse klinikkene fokuserer ofte på hormonerstatning, mens de foreskriver testosteron til en rekke OPF sine klienter. Testosteronet vil vanligvis resultere i en slankere så vel som mye mer muskuløs utseende, som er et tegn på ungdom.

Det ser ut til at testosteron så vel som andre anabole steroider kan ha en mye høyere effekt på å bremse eller reversere aldringsprosessen enn bare å forbedre muskelen.

En av prosessene med aldring er progressiv forkortelse av telomerer, DNA-beskyttelsesstrukturer i endene av kromosomer. Telomerer går naturlig tapt under celledelingen. Over tid, etter at vi har mistet også mange telomerer, mister cellene våre evnen til å dele seg inn i nye celler. Uten nye celler kan ikke kroppsvev gjenoppbygges, så vel som vi eldes.

Teorien er at mennesker er utrolig effektive maskiner gjennom sine reproduktive år, men etterpå, siden deres evolusjonsfunksjon er oppnådd, begynner de å sammenbrudd eller alder. Forskere mener at denne sammenbruddet utløses av tap i hormoner. Den tilsynelatende tjenesten vil være å erstatte de manglende Irans herrelandslag i fotball Skjorter hormonene. Vi forstår at hormonerstatning hjelper til passende lav libido så vel som vitalitet til en rekke OG-aldersrelaterte sykdommer som Alzheimers, osteoperose, leddgikt, diabetes, samt hjerte- og karsykdommer. Det er enda et kjennetegn ved hormonerstatning, spesielt testosteronerstatning, som gjør det virkelig anti-aldring.

Noen mennesker telomerer endte opp med å bli kortere med en raskere hastighet siden en arvelig genetisk defekt. Ett tegn på denne feilen er anemi. Cellene i benmargen er ikke i stand til å produsere tilstrekkelige blodceller siden cellene blir også raskt. Noen leger foreskrev anabole steroider for å bekjempe denne typen anemi. RSearchers lurte på om de anabole steroidene hadde ASN -innvirkning på telomererens lengde, og bremset aldringsprosessen til cellene.

Forskere benyttet seg av to partier klienter til et eksperiment. Alt det som hadde telomerer som falt ned i leggen raskere enn typisk som et resultat av en genetisk defekt, så vel som ikke var i stand til å skape tilstrekkelige blodceller. Testpersonene ble gitt to doser i dagen på 400 mg av steroid danazol. I løpet av de to årene som forsøkspersonene fikk det anabole steroidet, økte lengden på telomerene. Et år etter at administrasjonen stoppet, hadde påvirkningen hovedsakelig forsvunnet. Anabole steroider kan øke forventet levealder siden de forsinker aldring.

Fordi virkningene av nandrolon er mindre alvorlige på leveren enn Danazol, blir den for tiden evaluert for å øke telomerlengden. Anti-aging leger er positive til at utviklingen som blir gjort med hormoner i sannhet kan føre til en levetid på 120 år en dag. Takket være underverkene i steroider, vil ikke alle de ekstra årene bli brukt på rullestol eller sykehjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *