Full Sail University kunngjør leder for Game Service & Esports

av Bridgette Cude

De siste ti årene har Raelynn McAfee undervist i Full Sail Universitys Sports Advertising & Media Bachelor’s Program, fungert som programdirektør, avdelingsleder, så vel som som programdirektør. Nå går McAfee inn på en ny arena når hun tar på seg funksjonen til programdirektør for Game Service & Esports.

Noe jeg prøvde å gjøre gjennom hele karrieren, samt fortsette å gjøre her på full seil, er bare å prøve nye prosjekter, eller prøve ny programvare, eller løfte hånden for en frivillig mulighet, siden du aldri forstår hva du “Å oppdage fra disse mulighetene,” sier hun.

I denne funksjonen som Game Service & Esports Program Director, deler hun sine erfaringer med reklame for friidrett, samt nøyaktig hvordan det tilsvarer i bransjer.

“I sportsmarkedsføring veileder vi tjenesten til idrett, så vel som i denne nye spilltjenesten og esports -graden, vi veileder tjenesten til spillindustrien, så vel som esports er en stor glorie innen Polens herrelandslag i fotball Skjorter den virksomheten,” hun sier. Oversettelsen er å forstå nøyaktig hvordan en tjeneste fungerer, nøyaktig hvor mange forskjellige armer i tjenesten det tar for å være vellykket, og forstå hva disse avdelingene er, funksjonene så vel som ansvar, nøyaktig hvordan teamene fungerer. Nøyaktig hvordan produseres overskudd for spillindustrien? ”

Hun uttaler at selv om de private detaljene kan være forskjellige, vil klassifiseringene fremdeles være nøyaktig det samme – enten det er partnerskap, medier, kontrakter eller noen form for annet element i idrettstjenesten. “Min erfaring er å forstå tjenesteoverskuddet til en bransje,” uttaler McAfee. “Hvordan markedsfører vi det? Nøyaktig hvordan tilbyr vi det? Nøyaktig hvordan kjører vi en operasjon? I tillegg til det er nettopp det Kashiwa Reysol Skjorter vi kommer til å bli mentor i spilltjenesten så vel som esports -grad. ”

Som programdirektør sørger hun også for at trenere har markedsekspertise innen esports samt spill, slik at de kan avgrense læreplanen i tillegg til å bringe deres førstehånds forståelse til programmer som Gaming Neighborhood så vel som sosiale medier, spillkultur og engasjement, så vel som esports samt spillstyring.

“Jeg er i ekstase over at denne graden vil fortsette å vokse hele seilsynet over virksomheten,” uttaler McAfee. “Vi gir traineene muligheten til å se nøyaktig hvordan spillmarkedet fungerer med gledeverdenen, filmen så vel som musikkverdenen, så vel som idrett med esports -siden. Jeg er i ekstase for å se nøyaktig hvordan alle disse traineene kommer til å blande seg sammen, og bare fortsette å gjøre en større effekt i sine respektive bransjer Chelsea FC Skjorter

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *