Tinkerbell 10K Race Recap samt resultater

Hei! Jeg kjørte nettopp Tinkerbell 10k med mamma! Det var morsdagsgaven / min grunn til å løpe et løp med henne til slutt. Dette er et ideelt løp å løpe med et kompis eller husholdningsmedlem siden det er så mange steder å ta bilder.

La oss først snakke om noen løpsdagsdetaljer … på metoden til Disneyland begynte det å regne! Å nei!! Jeg har ikke veldig imot regnet vanligvis siden det er typen fantastisk å løpe i det (siden det er en så uvanlig hendelse her). Imidlertid forsto jeg at vi ville gjøre det løp/gangstil med stopp for bilder, så vel som det ikke ville være like morsomt i regnet. Da jeg kom ut av kjøretøyet, gravde jeg rundt ryggen i tillegg til å oppdage en regnponcho! Aldri forlate huset uten det.
Mine nyeste videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Ansiktsmaskeforslag for løping eller gå utenfor under koronavirusutbruddet. Må du ha en avtale med maske så vel som de beste valgene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
07:15

(*Jeg har en regnponcho i kjøretøyet mitt bare i jordskjelvsituasjon, det kan hjelpe meg med å holde meg varm eller kanskje er tilgjengelig. Jeg krever å erstatte det nå.)

Jeg satte den på så vel som på vei til toalettene. Min mor så godt som jeg var tilfredsstillende der, så godt som hun ikke var der ennå, så jeg hadde tid til å rote meg mens jeg ventet.

Jeg tok et bilde av Tigger Running -kostymet mitt i toalettet siden det fremdeles var mørkt ute. Tinkerbell 10K (og halvmaraton) begynner klokken 05:30!

Vi stilte opp i koralen i tillegg til å være forberedt på å gå. Heldigvis stoppet regnet !!!! Woo-hoo!

Når du kjører et løp med noen, bør du lage en plan før løpet på hvis du vil holde sammen hele tiden. Forsikre deg om at du forstår hverandres tempo, mål, preferanser. Jeg organiserte meg med å løpe med moren min hele tiden, men endte opp med å løpe fremover noen ganger for å inspisere karakterbildet.

Jeg gikk med hastigheten hennes da vi var sammen, så vel som å gå når hun trengte. Hun har hatt noen knesmerter, så vi måtte være oppmerksom på det.

Jeg løp foran på Toontown for å komme i kø for karakterbildet Stop – men det var ikke en. Det var bare folk som tilfeldig tok bilder. Det var antiklimaktisk siden jeg ventet en karakter.

(Legg merke til posen med søppel på bakken – jeg tror rollebesetningsmedlemmet jeg ba om å ta bilder, var forventet å gjøre noe annet i tillegg til å bli fanget opp i mange løpere som ba ham om bilder! Ha! Han hadde ikke noe imot , men det var ikke hans oppgave selv om jeg ikke kjente den igjen den gangen. De burde virkelig ha hatt et rollebesetningsmedlem der for å hjelpe til med dette.)

10K er fantastisk siden du tilbringer mange av løpet inne i Disneyland eller California eventyr. For halvmaraton ender du opp med å løpe mye rundt Anaheim. Den aller første kilometeren på 10K var utenfor Disney -parkene, men så drar du inn i Toontown og løper med Fantasyland, The Castle, Frontierland, forbi det hjemsøkte herskapshuset, med Adventureland, forbi Primary Street samt ut av parken nær Tomorrowland.

Deretter drar du til California Adventure.

Vi sørget for å stoppe foran Sleeping Beauty’s Castle – dette er mest sannsynlig det aller beste bildet OP!

Jeg ønsket å kappe opp som en morsom duo i tillegg til at jeg alltid har ønsket å være tigger for et løp, så dette var det ideelle tidspunktet å gjøre det. Vi var tigger så vel som Pooh så vel som jeg laget kostymer (mer om det senere).

Tips: Det er vanligvis Disney -rollebesetninger som tilbys å ta bildet ditt. Det kan være en linje for bilder, men når du betaler så mye for en 10K (eller full eller halvparten), vil du sørge for at du har noen gode minner om det. Ha telefonen/kameraet ditt forberedt på å gå, så det er raskt.

Det eneste dårlige med Tink 10k var at det ikke var mye karakterstopp på programmet denne gangen. Fordi jeg tok det tregt med moren min så vel som det var for morsdagen, ønsket vi virkelig mye bilder. Det var bare ikke mange stopp så vel som karakterene de hadde ute var ukjente (de var tilfeldige fe mest sannsynlig siden det er et Tinkerbell -løp).

Heldigvis var moren min så godt som jeg kunne be andre løpere om noen få bilder her, så vel som der på banen. Vi stoppet ved Mile 6 -markøren og til og med fikk noen venner.

Ferdig !! Overflatiden vår for 10K er 1:38:54.

Vi hadde mye moro (i det minste gjorde jeg det, ikke sikker på om moren min synes det er morsomt å kappe som en Pooh -bjørn, så vel som å løpe rundt Disneyland).

Etter løpet tok vi mat og vann etter løp. De er så organisert med overflatelinjen! Dette er mest sannsynlig den mest strømlinjeformede delen av løpet – du får medaljen, får vann, får et Mylar -teppe, får mat i tillegg til å ta bilder. Grow Boom så vel som boom. Ingenting av dette er overfylt.

Og av programmet er Tinkerbell 10K -medaljen kirsebæret på toppen.

Jeg fikk moren min en løp spis rEpatmedaljehenger fra Sporthooks til jul så vel som hun uttalte at hun virkelig er begeistret for å henge dette opp på det!

Gratulerer med morsdagen, mamma!!

Beklager hvis jeg fikk deg til å kappe opp i et kostyme i tillegg til å løpe 6,2 mil med meg. Det er akkurat slik jeg viser kjærlighet.

Spørsmål: Hva gjør du denne fine morsdagen?

Send meg arbeidsboken

25save

Deling er omsorgsfull!

25

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *