Min nye Hoka One One -joggesko

Hei! I dag snakker jeg om de nye favorittloggeskoene mine, men la oss først snakke løping og spise …

Jeg gjorde en enkel 10 miler i morges som bare var ganske lett å navigere siden en del av den siste milen hadde litt veibygging og jeg måtte omdirigere. Heldigvis lot jeg Jesus ta rattet, og jeg fant meg hjemme uten problemer.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
03:12

Det minner meg … det er Taco tirsdag! Ja !!

Uansett. POST RUNE strakk jeg meg og gjorde litt påfylling på samme tid. Jeg er en sånn multi-tasker.

Og jeg må treffe skumrullen litt også …

Forleden kjøpte jeg denne knock av Nutella -tingen og fortsatte å spise all hasselnøtt spredt med fingeren umiddelbart …

Så jeg brukte brødpinnene til PB i dag. Slutten.

Joggesko og min nye Hoka One sparker …

Jeg er veldig glad for å kunngjøre at jeg har kjørt i Hoka One One -joggesko og elsker dem!

En representant fra selskapet RB Leipzig Skjorter kontaktet meg for en stund tilbake for å prøve Fluminense Skjorter dem ut. Jeg var allerede kjent med merkevaren siden jeg har en ultra-løpende bekjent som elsker dem. Det er noen jeg virkelig ser opp til løpende, så jeg var nede for å gi dem et snurr. Men jeg ønsket ikke å forplikte meg før jeg selv løp inn dem.

Jeg har hatt dem i et par måneder nå. Jeg er fornøyd med dem og elsker alle de positive tilbakemeldingene og spørsmålene jeg har fått fra deg kikk og følgere på mine andre sosiale mediekontoer!

Jeg tok dem med til Boston og bar dem til La Marathon.

Nå er jeg en løper og eater, ikke en skoekspert … men jeg løper mye. Og jeg er en ‘Run Nerd’ når det gjelder de beste joggeskoene og løpeutstyret. Så her er tankene mine om Hoka One One Shoes …

De har en begrenset hæl til tå faller. Jeg har hatt på meg veldig liten hæl til tå dropper forskjellssko i lang tid, så dette var viktig for meg.

De har mye pute. Grav den. – De har 50% mer pute TSG 1899 Hoffenheim Skjorter enn de fleste joggesko!

De er overraskende lette for sin størrelse! – Jeg er vant til en lett sko og var forsiktig med disse siden de bare ser tyngre ut enn de mer minimale skoene mine. Jeg er glad for å kunne rapportere at de er lette!

Bonus: Vegas liker dem!

Bør jeg se om selskapet vil gjøre ham til et lite par joggesko slik at vi kan matche?!

Jeg tenkte faktisk på Hoka One -spark som en Ultra- eller Trail Runner -sko, mest fordi de har så mye pute, og det var der jeg så dem – på løypekjøringer. Men de har en ganske stor variasjon og gir mening for meg som løper når det gjelder kjørelengden min, behov, preferanser og mer.

Akkurat nå har jeg på meg kvinnens kliftoner. Hvis jeg endrer det eller prøver løypeskoene, lar jeg deg vite tankene mine!

Spørsmål: Skal du feire Taco tirsdag?

Har du på deg sko akkurat nå?

Skal jeg få et lite par Hokas for Vegas ??

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *