Søtpotetgryteoppskrift er min foretrukne

Hei! Nøyaktig hvordan går det denne uken? Nøyaktig hvordan har du det med Stack på milene ?? Jeg prøver å stable dem på siden jeg planlegger å spise mye fantastisk potetgryte så vel som kake så vel som alle alle ting denne uken! Jeg deler min Nina’s fantastiske potetgryteoppskrift nedenfor.

Men aller første la oss snakke løpende! Høstværets tilstand er perfeksjon for å løpe. Det er flott så vel som flott om morgenen, men varmer opp når det blir senere på dagen. Jeg gjorde 9 mil i dag.
Mine mest aktuelle videoer

Løpende idé hold deg sunn under Covid19 -utbruddet
Løper idé for å holde deg frisk under coronavirus -utbruddet. Kan du løpe så vel som å gå utenfor under oppholdet på House Order? Her er et tips for å hjelpe deg med å forhindre å berøre avtalen din med …

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 25 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
02:25

Jeg oppgir dette hvert år, men det er så utrolig sant – Thanksgiving er min foretrukne dag i året. Jeg liker det!! Jeg liker at det er en dag bare om å være takknemlig i tillegg til å spise mat. Jeg liker mat så vel som jeg er utrolig takknemlig for alle velsignelsene mine.

Hvert år lager jeg fantastisk potetgryte så vel som kornbrødgryte til Tyrkia -dagen. Den originale Cornbread Casserole -oppskriften kom fra moren til min kjæreste. Da jeg hadde det min aller første Thanksgiving med dem, hadde jeg det, så vel som omgående ba om oppskriften, så vel som har gjort den årlig siden. Jeg lager det til og med på jul så vel som påske noen år!

Maisbrødgryteoppskrift

1 boks maisbrødblanding (jeg har brukt hva som helst fra Jiffy til TJ)

2 egg

8 oz. gresk yoghurt eller rømme

1 kan mais, drenert

1 kan kremet mais

2 TB smeltet smør

Veibeskrivelse: Varm over til 350 grader. Bland alle ingrediensene. Hell i smurt gryterett (8 × 8 eller lignende) i tillegg til å stek i omtrent 40-45 minutter eller opp til det er satt.

Cornbread Casserole Merknader: *Jeg dobler oppskriften når jeg lager den, så jeg bruker et større bakemåltid i tillegg til å bake i over en time.

Oppskriften er ment å være integrert med en boks med jiffy maisbrød eller en samme størrelse. Hvis du bruker en større boks (som de fra TJ), kan det hende du må legge en halv kopp melk for å tynne den ut.

__________________________________________

Min personlige foretrukne er den fantastiske potetgryten. Min Nina gjorde det hver Thanksgiving (de fleste av husholdningsmedlemmene mine har sitt eget signaturmåltid de har med seg). Jeg likte det med tanke på at jeg var liten. Ett år skulle hun være ute av byen for Thanksgiving, så hun gjorde det på forhånd i tillegg til at den slapp den av. I tillegg til noen år senere da hun skulle være sammen med husholdningen til Nino for Thanksgiving, ba jeg henne om oppskriften, så jeg kan lage den.

Nå lager jeg det årlig så vel som å få til skikken og deilighet. Det er en utrolig vanlig fantastisk potetgryteoppskrift, men vi topper den med pekannøtter så vel som brunt sukker i stedet for marshmallows.

Søtpotetgryteoppskrift:

Søtpotetingredienser:

2 pund fantastiske poteter

3/4 kopp granulert sukker

1/4 kopp fordampet melk med lite fett

3 ss smør

2 store egg

1/2 ts salt

1 ts vaniljeekstrakt

Topping:

1 kopp hakkede pekannøtter

1 kopp brunt sukker, pakket

1/2 pinne smør, romtemper

1/2 kopp mel

1 ts salt

Veibeskrivelse: Vask, punktering samt pakk fantastiske poteter i folie. Stek på 350 grader omtrent en time eller opp til de er myk. La deg litt litt i tillegg til å skrelle av huden. Knus dem opp så vel som bland med andre ingredienser. Pisk med håndmikser. Hell i smurt gryterett. Bland sammen topping ingredienser. Dryss over gryterett. Stek på 350 grader i 35-40 minutter eller opp til toppingen er brun så vel som fantastisk.

Vinner av forrige ukes inspektør er: Paige !!!

Fortsett den gode jobben! Jeg liker å lese alle innsjekkingene dine. Hvis du har det vanskelig for motivasjon, sjekket ut kommentarene samt innsjekkinger fra forrige uke her. Vi treffer ikke alle 100% av målene våre, men vi prøver 100%. Ikke oppgi opp. Det er den siste uken.

Haug på milene inspiser i!

Siste tirsdagstrening !! Hva gjør du?? Det kommer til å være en vanskelig uke å få noen gode treningsøkter for mine amerikanske lesere. Nøyaktig hvordan overvinner du hindringene ??

Sjekk inn med bunken din på Miles -oppdateringen!

Send meg arbeidsboken

1Save

Deling er omsorgsfull!

1

Pin

Dele

kvitringDele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *