Stitchfix Fashion Evaluation Mai 2016

Hei! Jeg fikk en Stitchfix -forsendelse i forrige uke, og falt øyeblikkelig inn som med noen få av toppene. Jeg er begeistret for å dele brikkene de sendte siden selv de jeg ikke liker, jeg fremdeles tror er bedårende (bare ikke for meg). Kanskje du vil grave ‘dem…

Madga Lave V Back Blouse – så lyst så vel som moro. Som detaljene på skulderen. – Keep
Mine nyeste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Så var hun borte – bokanmeldelse
04:20

Bo
00:00
08:21
06:12

Jeg brukte Madga Lave V -bakblusen til seminaret jeg dro til i Venezia forrige uke. Det er foret inni som var ideelt siden jeg ble litt svett der oppe på scenen i tillegg til at du var bekymret for at du måtte se. Da jeg inspiserte etter panelet, var jeg glad for å oppdage at det gjemte svetten min (bare ikke min vanskelighet).

Channa brodert kjole – ganske blå skiftkjole. Det er behagelig så vel som enkel luftig å ha på seg. Men Ben stemte nei på dette siden han uttalte personlig at det var like bra baggy/rotete.

Jeg returnerte denne kjolen. Imidlertid sørget jeg for å gi kommentarer i notatene som sier at jeg liker denne fargen. Når du kommer tilbake eller oppbevarer noe, inspiserer du av bokser om du liker / liker / OK / misliker hvert stykke. Så er det en boks hvor du kan gi ekstra notater så vel som tanker. Dette er viktig for å få en fantastisk reparasjon for deg. Da jeg fikk hvit denim sørget jeg for å oppgi “Send meg aldri hvite jeans. Takk ”ha!

Når jeg får noe jeg liker, sørger jeg for å oppgi hva jeg liker med det slik at stylisten min kan sende meg lignende ting.

Salden gitterdetaljbluse så vel som lillie stripete mansjetter kort

Elsker fargene så vel som kuttet på toppen. Shortsen var litt så vel lenge personlig

Jeg holdt blusen i tillegg til å returnere shortsen. Men nå som jeg tar en titt på de to brikkene sammen, føles jeg som om det fungerer for et avslappet solfylt antrekk.

Bernal Split Neck Bluse – Jeg brukte dette nylig til å kjøre ærend. Det er behagelig så vel som bare par så enkelt med denim jeg måtte beholde det. Jeg liker lette/hvite topper. I tillegg til at jeg har denne tingen med å dekke skuldrene best nå siden jeg føler at jeg blir så godt mange fregner. Dette var et enkelt alternativ å beholde.

Du trenger ikke å få en StitchFix -forsendelse hver måned. Så hvis du indikasjoner på, så vel som ikke vil ha dem med en gang, kan du velge når du vil ha det. Jeg gjør det nå siden jeg reiser mye.

For de som ikke er kjent med StitchFix … betaler du $ 20,00 for en stylist for å velge 5 klær, smykker, tilbehør som er ideelle for deg basert på en stilprofil du fyller ut. Du kan velge å ikke få spesifikke produkter også, jeg velger bort motesmykker så vel som vesker. Når det er gitt, kan du prøve det i privatlivet til hjemmet ditt. Ting du liker deg, ting du ikke legger i en forhåndsbetalt konvolutt i tillegg til å sende tilbake. Inspiser på internett så godt som du er ferdig.

Spørsmål: Hvilken farge er toppen din i dag?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Instagram Live-Q & A-økt så vel som annen moro på flukt!

Instagram Live-Q & A-økt så vel som annen moro på flukt!

Hallo! Hvordan går det? Bare ønsket å inspisere i så vel som staten hei … hei! i tillegg til å oppdatere deg om den siste løpingen, så vel som å spise på gang

bør forstå forslag før du går to Disneyland

bør forstå forslag før du drar til Disneyland

bør forstå forslag før du drar til Disneyland 2021. Disney gjenåpningsretningslinjer samt informasjon for å ha den aller beste dagen med

Hvis JLO så vel som Shakira kjørte kompiser …

Hvis JLO så vel som Shakira kjørte kompiser …

Hallo!! Hvordan går det? Visste du JLO & Shakira -konserten? Visstnok var det en enorm fotballkamp best etter det

#2020Challenge på Instagram @RuneTePeat

#2020Challenge på Instagram @RuneTePeat

#2020Challenge på Instagram Deling av bilder av deg i alle de forskjellige stadiene av følelser under Covid19 -pandemien. Fu

Coca-Cola med kaffevurdering

Coca-Cola med kaffevurdering

Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola med kaffe mørk blanding null sukker i tillegg til vanila null sukker som prøver for den aller første tim

De aller beste bekreftelsene for løpere

De aller beste bekreftelsene for løpere

Her er en liste over 51 positive bekreftelser for løpere. Jeg diskuterte disse på Instagram i dag siden du kanskje ikke kjenner igjen

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *