15 minutters Oppløftende Tabata Yoga Workout

Prøver å finne den beste treningen som kombinerer beroligende natur av yoga med rask samt effektiv natur HIIT? Vel, ser ikke lenger! Tabata yoga trening er det beste av begge verdener, så vel som i dag vi kommer til å utforske hva det er, samt nøyaktig hvordan du gjør det!
Innholdet gjemmer seg
Hva er Tabata Yoga?
Tabata Yoga Fordeler
Hvor lang tid tar Tabata Yoga ta?
Er Tabata Yoga HIIT?
Er Tabata Yoga trygt?
muskler Målrettet
Tabata Yoga WorkoutWarm opp: 3 minutter
Tabata 1: 4 minutter
Tabata 2: 4 minutter
Tabata 3: 4 minutter

Hva er Tabata Yoga?
Det er én ting for spesifikke – Tabata yoga er ikke svak flyt yoga. Faktisk kunne det ikke være mye mer annerledes! Mens svak flyt yoga (som navnet antyder) tilbringer mye mer tid, så vel som åndedrag på hver positur, er Tabata et mye raskere tempo type yoga hvor det føles mye mer som en HIIT (høy intensitet intervall trening) treningsøkt eller en cardio økt.
De kalte denne stilen av yoga etter Dr. Izumi Tabata som han var den japanske legen som sammen med det nasjonale instituttet for fysisk form samt Sports, oppdaget at kortere bursts av høy intensitet trening er mye bedre for kroppen enn grunnleggende moderat- intensitet treningsøktene. Tabata har spesielt tidsbestemte intervaller, som jeg skal dekke senere.
Så, bare med svak flyt yoga, bringer Tabata yoga sin egen spesielle sett av fordeler til bordet.
Tabata Yoga Fordeler
Enten du gjør det før eller etter kardio eller en frittstående trening eller mindfulness praksis, det er mange fordeler med å alle former for yoga. Noen fordeler av yoga inkluderer mye bedre hjertehelse, mye bedre velvære, reduserer stress, samt forbedrer styrke, fleksibilitet, samt balanse, samt mye mer.
Fordi Tabata er en høy intensitet type yoga, vil du få fordelene nevnt ovenfor sammen med enda større forbedringer i hjertet helse, vekttap, fysisk kondisjon samt en massiv økning i stoffskiftet.
Hvor lang tid tar Tabata Yoga ta?
Ved design, er Tabata yoga trening ment å være korte utbrudd av energi, ikke varige ekstremt lang helt. Tradisjonelt disse treningsøktene er bare fire minutters økter. Hver sesjon består av 8 runder med høy intensitet i 20 sekunder med en 10 sekunders pause mellom hver runde.
Mens Dr. Tabata designet dem til å være fire minutter lang, vil mange mennesker forlenge dem. Jeg ville staten fleste Tabata yogatimer eller trening som du vil oppdage vil være mellom 10-20 minutter. Denne treningen er mye samt høy intensitet for at det skal gå alle typer lenger enn det!
Er Tabata Yoga HIIT?
Teoretisk er Tabata en type HIIT. Høy intensitet intervalltrening (HIIT) kommer i mange former, størrelser, samt teknikker. men alle typer form for trening som fokuserer på korte utbrudd av energi med kort pause i mellom ville trolig høsten inn i denne kategorien. Målet med alle typer typer HIIT er å få i, samt komme seg ut mens et fantastisk tilbud, så vel som å være venstre følelsen oppbrukt!
Er Tabata Yoga trygt?
Mens Tabata yoga kan høsten i HIIT kategorien, er det virkelig en av de tryggeste former for HIIT for leddene, så vel som kroppen din.
Men å være så risikofritt som du kan være, sørg for at du gjør et riktig varme opp på forhånd! siden det inneholder en fantastisk tilbud av raske bevegelser, til du kravet sørge for at du forberede kroppen før dykking.
Og selvfølgelig, før alle typer av dette, alltid sørge for at du rådføre deg med lege hvis du har noen form for tidligere skader eller forhold som kan påvirke din evne til å trene. Mens Tabata yoga er trygt, kan det ikke være ideelt for alle, så det er alltid mye bedre å dobbeltsjekke!
muskler Målrettet
En av de fantastiske tingene om Tabata yoga er at den har alt! Det er høyt tempo, som får hjertet til å pumpe så vel som følelsen som en cardio økt, men det er også fantastisk for å bygge utholdenhet samt muskler med alle de forskjellige positurer samt øvelser.
Denne treningen kan være en full kroppen-opplevelse, rettet mot et fantastisk utvalg av musklene dine. siden det er bundet med yoga, vil du bruke din kjerne en fantastisk avtale. annet enn det, kan du forvente å arbeide setemuskler, hamstrings, biceps, triceps, samt alt annet som er i mellom!
Tabata Yoga Workout
Nå som vi har fått en mye bedre forstå hva Tabata yoga er, vil jeg dele en 15 minutters Tabata trening med deg! For denne treningen, kommer vi til å begynne med en solid 3 minutters oppvarming. Etter det, vil du oppleve tre Tabatas. Hver vil være fire minutter, så vel som vil bringe det samlede treningen tid til 15 minutter.
Varm opp 3 minutter
Fordi dette Tabata vil være yoga, begynner ved å varme opp med standard sol hilsener. Starter i en stående posisjon, inhalerer som du tar med hendene over hodet. Som du puster ut, svane dykke ned til en videre kaste. Inhalerer inn i en halvveis heis, utblåst tilbake ned til en fold, samt deretter går tilbake til en planke stilling. Derfra,Du vil chaturanga all metoden til nedovervendt hund, gå til forsiden av matta, så vel som gjenta sekvensen igjen.
Tilbring 3 minutters varme opp å gjenta denne sekvensen sakte, binde den til pusten din. Aktiver kroppen din å forberede Tabatas fremover mens du også fokuserer på bevegelsene dine.
Når din varme opp er fullført, er du forberedt på å rocke n roll! Ikke unnlater å huske at med hver tabata, du totalt 8 generelle runder på 20 sekunder på, 10 sekunder av. Med denne treningen vil du ha 2 øvelser per Tabata, så du vil total hver øvelse 4 ganger.
Tabata 1: 4 minutter
Stolen tilstede burpees – begynn i stolen tilstede med armene når til himmelen. Plasser armene dine på bakken, så vel som totalt en burpee, landing tilbake i stolen tilstede for å gjenta opp til tiden er oppe.
Plank Jacks – Kombinere en plank med hoppekontakter, vil du bli i plankposisjon, hopper føttene sammen til hverandre (landing på utsiden av matten). Hvis det også er mye bevegelse for deg, kan du alltid gå sammen føttene sammen, så vel som så fra hverandre. Det avgjørende er å holde føttene bevege seg mens du holder en plankposisjon.
Tabata 2: 4 minutter
I så vel som outs – som en abdominal fokusert bevegelse, vil du begynne å sitte. Lean tilbake når du løfter beina fra bakken. Kroppen din må gjøre en “V”. Når du retter bena dine, vil du lene deg litt mer. Deretter bøy knærne så vel som å trekke kroppen din sammen igjen i den opprinnelige “V” -formen.
Crescent Hops – begynn i et halvmåne lunge med ditt ideelle ben foran. Hopp forsiktig opp så vel som ned mens du bor i Lunge. Totalt hele 20 sekunder på ditt ideelle ben, så vel som deretter alternativ til venstre ben foran for de neste 20 årene.
Tabata 3: 4 minutter
Crescent Lunge Switches – Ligner på Crescent Hops, vil du begynne denne øvelsen i et halvmåne lunge. Hva gjør denne øvelsen forskjellig er at når du hopper, vil du bytte ben som du er i luften, landing i et halvmåne lunge med motsatt ben foran. Fortsett å gjenta!
Yoga Squat Reach – Begynn å stå med føttene mye mer enn bære bredde fra hverandre. Totalt en dyp yoga squat med hendene sammen i hjertet ditt. Når du puster opp, når hendene dine i luften, og skaper en “X” med kroppen din.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *