P.F. Chang er hjemme hos meg

Denne publiseringen gitt deg av P.F. Chang’s House -meny. Materialet så vel som meninger uttrykt nedenfor er det for runeatrepeat.

Mine siste videoer

Maraton treningsdag 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
03:12

Hallo! Jeg kom akkurat tilbake fra en rask 24 -timers tur til Palm Springs for å gå til min fineste venn. Jeg vil fylle deg på moroa i ett innlegg til, i dag snakker vi bare om å løpe så vel som å spise. Mine foretrukne ting. Nylig nylig P.F. Chang’s House Menu -team kontaktet meg for å prøve tilbudene deres. Jeg handlet om det siden jeg liker all orientalsk mat. La oss gjøre dette!

Men først, løp.

Jeg våknet tidlig lørdag morgen for å komme på lang sikt. Det var bare greit. Jeg føler meg virkelig ute av form akkurat nå. Boo. Jeg tror det er en kombinasjon av tåskaden min så vel som så mye reise i desember, så vel som januar som holdt meg utenfor planen. Jeg gjorde det aller beste jeg kunne så godt som 14 miles.

Da ble jeg forberedt på å gå. Siden det var en rask tur pakket jeg lys. Jeg tok bare noen ting i tillegg til å komme på veien.

Jeg tok en gnist for å gi meg litt energi til stasjonen så vel som der på 2 timer flat.

Hvorfor er det alltid netttrafikk på 91? Kan noen fortelle meg det?

Cindy så godt som jeg hadde en morsom lil middag i tillegg til drikke. Det var ganske lav nøkkel.

Deretter våknet jeg lys så vel som tidlig i morges til en regnbue. Nøyaktig hvor utrolig er det?

Etter en tur slo jeg veien siden det kom en storm, så vel som ingen i SoCal forstår nøyaktig hvordan jeg skal kjøre i regnet, inkludert meg.

Etter hvert som jeg ble bedre å huse, ble jeg mer sulten etter minuttet (typisk). Jeg ville ikke stoppe på et raskt matsted.

Hva er en sulten kvinne å gjøre?

Jeg bestemte meg for å treffe Ralphs (min regionale dagligvarebutikk) for noe raskt å lage når jeg kom hjem. I tillegg til dette produserte det perfekte tidspunktet å prøve en av P.F. Chang’s at House Meals. De er i den frosne delen av matbutikken. Lil Ralphs (den jeg handler på, jeg eier det) hadde 9 forskjellige alternativer. Jeg gikk med den mongolske stilbiffen siden det virket den sunneste.

Jeg tok også en pose med frossen brun ris. I tillegg til når jeg fikk hus hadde jeg et fullt på elegant måltid på 8 minutter. Alvor.

Det mongolske storfekjøttet inkluderer strengbønner samt rød paprika. Jeg la til litt brokkoli bare siden jeg hadde den på hånden, men jeg var imponert over mengden strengbønner i måltidet. Sausen var velsmakende så vel som den brune risen gjennomvåt alt for ekstra smak.

Måltidene er produsert 2 personer. Jeg er bare en person, men jeg kan spise som to. I stedet for å fullføre alt av delte jeg det ut, så jeg har et måltid til og venter på meg (så snart jeg overflate dette innlegget).

Og det superhale måltidet gir meg ekstra tid til å rydde opp i rotet Vegas laget da jeg var borte …

Han er jordet.

Du kan inspisere mer info på P.F. Chang er her. Eller kanskje feire wok onsdag

Wok onsdag

Spørsmål: Nøyaktig hvor lang tid tok det deg å tilberede det siste måltidet ditt?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Dagens Costco drar

Dagens Costco drar

Kjører blogg Costco dagligvarehånd. Kjør spis gjenta Instagram Reels Costco må ha sunne favoritter så vel som best

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Food Diary of Whatever jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag samt snacks. i tillegg til15 hurtigkjørte snackideer

15 hurtigkjørte snackideer

Hva du skal spise før du løper så vel som når du skal spise. 15 Quick Pre Run Snack Concepts for New Runners samt trening for et halvt maraton

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Det jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag samt snacks pluss notater på

Ernæring for løpere – kjør i form vanskeligheter uke 5

Ernæring for løpere – kjør i form vanskeligheter uke 5

Hva er den aller beste kostholdsplanen for løpere? Ernæringstips for løpere. Makroer for løping, måltidsplanleggingstips samt karbohydrater

Jeg kjøper deg pizza- morsom Instagram-gave

Jeg kjøper deg pizza- morsom Instagram-gave

Jeg har fått mye forespørsler i det siste om å gjøre et møte på løp eller planlegge en gruppeløp for alle run eat repeatere. som

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *