Tunge bein når du kjører? 9 Insider grunner

Skjul
Tunge bein når du kjører? Hoppetau Warm-UpQuad Stretch
hamstring Stretch
Calf Stretch
lyske Stretch
glute Stretch

Feilaktig løpesko
Overtraining.
Bad Form
dehydrering
Mangel på drivstoff / kalorier
vitaminmangel
Ikke tilstrekkelig Rest
Vektøkning
Konklusjon

Tunge bein når du kjører?
Har du noen gang opplevd en av de øyeblikkene hvor du bare veldig hyped opp å ta en joggetur? Du vet, det øyeblikket når du opplever den øverste runner høye så vel som du ikke engang har forlatt oppkjørselen ennå? Som det er absolutt ingenting, eller ingen, som kan stoppe deg eller kommer i veien.
Inntil du kommer i gang som er … og det føles som om du er toting en blokk bak hvert bein. Snakk om en samlet buzzkill! Det er en klar metode for å snu hype nivå ned eller i noen tilfeller helt av. Det er forståelig – som liker tunge bein når du kjører? Du går fra følelsen av at du er i ferd med å erobre verden til følelsen som du har vekten av verden å trykke ned på kalver. Jeg får det så godt som jeg har vært i dine (løping) sko ..

Så hvorfor skjer dette? Dessverre får vi tunge bein når du kjører for en rekke årsaker. Dette betyr at du kan ha å gjøre litt testing for å finne ut årsaken bak tunge bein når du kjører. men det er viktig å identifisere problemet samt oppdage en løsning. siden hvis du ikke er det en stor mulighet det vil skje igjen på et fremtidig løp. så vel som vi ikke ønsker at det skal skje.
Hoppe Warm-Up
Den aller første bekymring du kan merke av oppføringen er: “jeg hoppe over min varme opp?” Hvis du ikke varme opp før, så er det en stor mulighet for at er grunnen til at du har tunge bein når du kjører. Jeg vet, jeg vet … som ønsker å tilbringe en ekstra tre til fem minutter å gjøre en varm opp?
Selv om det kanskje ikke den mest morsomme eller den enkleste ting å legge til din gjøremålsliste, er det viktig å varme opp før du går på en løpetur. husk at hvis du opplever noen form for smerte mens du utfører en strekk, så du burde stoppe. Men det er en forskjell mellom å føle smerte samt følelsen ubehagelig. Hold alle typer strekning du utfører komfortabelt i 30 sekunder. Hvis du er usikker på hva strekker å gjøre som du varme opp så her er noen ideer:

Quad Stretch
La oss begynne med de firehjulinger, også kjent som quadriceps femoris muskler. Dette muskelmasse dekker et flertall av fronten samt på sidene av lårene. Som er en stor muskelmasse samt hvorfor det er så viktig å strekke. Her er nøyaktig hvordan du strekke quad å hjelpe unngå tunge bein når du kjører:

Stå opp høye samt trekke beste beinet bak deg med din beste hånd.
Hold bekkenet gjemt samt begynne å trekke leggen mot låret.
Kneet burde peke ned mot bakken for å beskytte leddene.
Hold i 30-45 sekunder, så vel som deretter skifte side.

hamstring Stretch
Du kan oppdage hamstrings på baksiden delen av lårene. Denne delikate muskelmasse strekker seg fra hoften, ned til kneet. Det er enda en viktig muskelmasse bør du riktig varme opp før du drar ut for en joggetur. Her er nøyaktig hvordan å strekke hamstring for å unngå tunge bein når du kjører:
Sitt på bakken samt forlenge beste etappen.
Flytt venstre fot mot din indre lår opp til den berører den øverste delen av din beste beinet, eller så nær som mulig.
Lene fremover mot den beste foten som du er nå på tærne. Det er viktig å ikke runde ryggen din som du er nå fremover.
Hold denne i 30-45 sekunder, så vel som deretter skifte side.

Calf Stretch
Du kan oppdage leggen på den bakre delen av leggene. Kalvene er ekstremt viktig å varme opp, så vel som jeg har mest problem å holde denne muskelmasse gruppen fra å få sår etter en lang sikt! Så, til det er rutine for meg å bruke litt mer tid på kalv strekninger. Faktisk, du er mye mer sannsynlig å oppleve en skade eller sårhet når du ikke riktig strekke kalver. Her er nøyaktig hvordan å strekke på leggene for å unngå tunge bein når du kjører:
Stå med en fot bak den andre.
Bøy forfoten fremover mens du holder den andre rett. Det er viktig at bakbenet restene godt plantet på bakken.
Rett ryggen.
Hold strekken i 30-45 sekunder, så vel som deretter skifte side.

lyske Stretch
Hvis du noen gang har opplevd en trakk lysken, så du forstår det er ikke morsomt. Lysken er området mellom magen samt lår – som hip-området. Her er nøyaktig hvordan å strekke lysken for å hjelpe unngå tunge bein når du kjører:
Stå med føttene fra hverandre i en bred holdning. Din holdning bør være større enn hip avstand fra hverandre.
Uten å flytte beinet, begynner lent til siden ved å bøye i kneet opp til du føler en dyp strekk.
Hold denne i 15-20 sekunder, så vel som deretter skifte side.

glute Stretch
Selv om det er vanlig å tro på bena når du kjører kommer til hjernen, setemuskler også spille en storfunksjonen i kjører spillet. Du kan oppdage dine setemuskler i området mye mer kjent som baken. Her er nøyaktig hvordan du strekke setemuskler for å unngå tunge bein når du kjører:

Lå på ryggen med knærne bøyd, så vel som føttene flatt på bakken.
Krysse din venstre ankelen over beste kneet.
Reach bak din beste kneet samt begynne å bringe beinet mot brystet.
Hold denne i 30-45 sekunder, så vel som deretter skifte side.

Feilaktig løpesko
En annen grunn beina føles tung når du kjører kan være siden av skoene du kjører i! Dessverre ikke alle sko, selv sko som forsikringskrav for å være joggesko, er for å kjøre lange avstander! For eksempel, i hvert fall styre klar av å kjøre i tunge sko som støvler eller bane sko. Det er riktig! utnytte disse fjellsko du har vært kjører for lange turer, ikke de lange kjøringer. Klikk her for å sjekke ut nedenfor om Running Cloudflyer road sko.

Selv om du har en fantastisk par joggesko, kan de likevel forårsake problemer hvis de ikke passer riktig eller har den beste mengden av stabilitet. Det er viktig at skoene du slitasje har en rikelig mengde pute samt støtte for å gjøre kjøringen behagelig. En flott par joggesko vil hjelpe holde presset av leddene samt unngå tunge bein når du kjører. Sjekk ut nedenfor Brooks Launch!
Noen av mine foretrukne merker av joggesko er: På Løping, ASICS samt Brooks. Hver av disse merkene har et utvalg av joggesko tilbudt som har optimal støtte, komfort samt er lette. For ikke å nevne de er stilig, også! en mer flott konsept er å dra til en løpende spesialitet butikken. Disse butikkene har ekstremt trent selgere som kan gjøre en løpende gangart analyse samt lede deg i beste retning for den ideelle par joggesko tilpasset dine føtter! Du kan stoppe på prisene, men det er absolutt verdt investeringen! Klikk her for ASICS menn Gel-Kayano løpesko vist nedenfor.

En annen viktig ting å huske på om joggesko er at du bør bare kjøre om 300-400 miles i dem før du slår dem på! Jepp, det betyr at din foretrukne par tennissko fra 2010 er tidligere utarbeidet for pensjonister. Etter å ha kjørt 300 til 400 miles, skoene slites ut, samt deres støtte. Derfor er de ikke lenger gjøre oppgaven du hadde tenkt dem å gjøre.
Overtraining.
Hvor ofte kjører du? Hvis svaret ditt er et par ganger i uken, så dette kan ikke være ditt problem! Men hvis det er ikke situasjonen så grunnen bena føles tunge kan være fordi du er overtrening. Du er mest sannsynlig lurer på om det er enda mulig. samt rask respons er ja!

For eksempel kan du gjøre så godt mye kjører rygg mot rygg. Eller så kan du prøve å kjøre etter at du har gjort en utholdenhet treningsøkt. Dette er to faktorer som kan sikkert føre til problemer under et løp. Det er viktig å lytte til kroppen din. Jeg kan ikke spenning dette nok. Vi har denne distinkte evne til å lytte til kroppen, så vel som om vi lytter til dem, vil de la oss forstå når å treg ned så vel som å ta en pause.
Bad Form
Visste du forstår at det er en slik ting som dårlig type i gang? Sjansene er du mest sannsynlig ikke forstår din type er av opp til du riktig det. En stor ting å huske på er holdning. Hodet bør være over skuldrene, skuldre bør være over hoftene, hofter over midten av foten regionen ved landing samt armer burde svinge fremover. Å ha utestående type når du kjører vil gjøre en verden av forskjell, siden det fører deg til å bruke mindre energi samt kjøre raskere. Her er noen mye mer tips om passende kjører form.
dehydrering
Vann. Vann. Vann! Det er viktig å sørge for at du er riktig hydrert før du utfører noen form for trening, spesielt løping. Dehydrering vil ha en ugunstig effekt på løp, samt vil likeledes unngå deg fra å være i stand til å samle krefter som du kravet til for å overholde dagen. Faktisk har undersøkelser oppdaget at dehydrering av to prosent av kroppsvekt fører til en seks prosent reduksjon i løpingen. Så sørg for å hydrat før og etter en løpetur!

Mangel på drivstoff / kalorier
Hvordan er det kaloriinntak ser? Hva om disse karbohydrater? Det er viktig at du mater kroppen din drivstoffet den trenger for å utføre på sitt optimale nivå. En mangel på kalorier betyr at musklene ikke får drivstoff de kravet om å komme seg. siden av dette, kan ikke forbruker nok kalorier eller karbohydrater har en ugunstig effekt på løpingen. For ikke å nevne det faktum at hvis du ikke spiser nok til å støtte din kjører, så kroppen din er mye mer sannsynlig å holde på vekten ved å lagre ekstra kroppsfett. I tillegg, hvis du er på en lav-carb diett plan eller bare starte opp på en, kan det føre til at du føler deg utmattet og forårsake tunge bein når du kjører.
vitaminmangel
vitaminmangelKan være en annen grunn til at beina dine føles tungt når du kjører. Typiske mangler som oppleves av løpere inkluderer: jern, vitamin B12, kalsium, vitamin D, så vel som antioksidanter. Vitaminmangel kan føre til at du føler deg trøtt, svak, ikke i stand til å gjenopprette så vel som en rekke andre symptomer.
Igjen satte løpere mye spenning på sine kropper, så det er viktig at kroppen får næringen det trenger. Hvis du ikke ser ut til å riste følelsen, så vel som noe virker bare “av” i kroppen din, så foreslår jeg ekstremt å se til legen din. Legen vil se på diettplanen din, så vel som gjør laboratoriearbeid for å sjekke blodet ditt. Derfra vil du kunne komme på en sti for å få de vitaminnivåene tilbake!
Ikke tilstrekkelig hvile
Er det enda en ting som å få tilstrekkelig hvile? Jo eldre vi får, jo vanskeligere ser det ut til å få en anstendig natt med hvile. Jeg får det helt! Enten det er siden barn, dyr eller stress, kan det virke nesten umulig å få en tilstrekkelig mengde hvile. Det er imidlertid viktig å gjøre det mulig for kroppen din å få resten som den trenger. La oss være ekte her … Mangel på søvn gjør hva som helst mye mer utfordrende – løpende inkludert. I tillegg kan mangel på søvn påvirke evnen til å kontrollere kroppstemperaturen. Moral av historien: Ikke å få tilstrekkelig hvile kan forårsake dine tunge ben når du kjører.
Vektøkning
Dette kan være en bekymring Noen av oss vil unngå å unngå … Men vektøkning kan være en annen grunn til at beina dine føler seg litt tyngre når de prøver å gå på en løp. Jo mye mer du veier, jo vanskeligere er det for kroppen din å dekke avstanden du kjører.
Husk, det er ikke uvanlig for løpere å få noen få pund heller! Spesielt for de opplæringene for maraton! Musklene dine kan svare på det nye treningsinnsatsnivået ved å lagre mye mer glykogen. Lagring av mye mer glykogen betyr at du har mye mer vann i muskelmasscellene, som hjelper kroppen din til å bli drevet for de intense løpene.
Konklusjon
Det er ikke gøy å bli pumpet om å komme i et godt løp bare for å oppdage at beina dine drar deg ned. tunge ben når du kjører er en ekte bummer. Men hvis du observerer de ovennevnte 9 grunnene dine er at beina dine føler seg tunge, vil du få dem løst på kort tid, så vel som å være tilbake til å knuse ut miles!
Noen koblinger i denne publiseringen er tilknyttede lenker. Som Amazon Associate lager jeg fra kvalifiserende kjøp. Dette betyr at hvis du klikker på linken, så vel som å kjøpe varen, vil jeg få en tilknyttet kompensasjon uten ekstra kostnad for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *