4 måter å takle et dårlig løp når det skjer

Jeg hadde et dårlig løp i morges. Det skjer. Jeg er sikker på at det skjer med alle selv de beste løperne i verden (Kara hvis du leser dette, vennligst kimer inn). Og selv om et veldig hardt løp kommer til å skje med oss ​​alle, er det fremdeles ekstra skitne når det skjer med deg (og du er 2 miles fra huset ditt og bare vil sitte på fortauskanten og vente med å dø).

Heldigvis deler jeg 4 måter jeg takler et virkelig dårlig løp. (Ikke ‘dårlige løp’ som krever Pepto Bismo.)
Mine mest aktuelle videoer

Min sjarmerende partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min sjarmerende partner i Pysch -avdelingen: et memoar
av Mark Lukach

Audio Book Review of the Best Selling Memoir utgitt 2017.

Er det en god lytting?
Jeg deler en rask gjennomgang av boken som er tilgjengelig på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av psykisk helseproblem og bekrefter kjærlighetens kraft.

Mark og Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De ble forelsket på atten, giftet seg på tjuefire og startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, fikk hun en skummel og uventet psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun livlig og godt justert; Den neste, hun var villfarende og selvmord, overbevist om at hennes kjære ikke var trygge.

Spørsmål:
Hvilken bok eller podcast hører du på nå ??

Hva må jeg høre på neste gang?!

Koblinger til boken og andre anmeldelser er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Neste
American Dirt Book Review
12:07

Bo
00:00
08:21
05:31

4 måter å takle et dårlig løp på

1. Hard kjærlighet.

Sjekk inn med kroppen din – har du smerter? Er du overtrent? Er du bare en sissy la-la?

Hvis du bare slapper og tror du kan gjøre det, gi deg en løpende instruktør ganske pep -snakk. Noe som, “Push Yourself! Du får til dette! Grav dypt og skyv gjennom. ” Hold deg positiv, men oppmuntrende.

2. bestikkelser.

Dette er en av mine personlige favoritter. Når jeg bare er 3 kilometer inn i en 12 mil løp, og jeg bare ikke føler at det lokker meg selv til å fortsette å velge ideen om godbiter. Noen dager vil jeg si: “Fullfør dette løpet, og du kan stoppe for en Jamba -juice på vei hjem!” Og andre dager er det: “Jeg vil skaffe deg en valp hvis du bare får den sammen og løper 4 mil!”

3. Regnsjekk.

Hvis arbeids-/skoleplanen din, været, personlige problemer, alt annet i verden … gjør det veldig tøft for deg å komme i løpet i dag omplanlegge det for en bedre tid.

Hvis du trener for et løp, kan det hende du må bytte ting hvis det er et avgjørende trening. Hvis du bare prøver å holde deg i form, har du mye mer fleksibilitet til å velge bort eller bytte ut en treningsøkt for en annen.

4. Avbryt planer.

Hvis du virkelig blir utbrent fysisk eller psykologisk, kan det hende du må gi deg selv en pause. Det er greit. Ofte trenger vi bare autorisasjon for å bremse eller ta en fridag. Jada, hvis du mangler 4 av 5 dager, trenger du litt nudge, men virkeligheten er mye av deg å trene mye – mye mer enn den gjennomsnittlige personen helt sikkert.

Og så leser du treningsblogger der folk alltid snakker om sin mest aktuelle løps- eller svetteøkt. Men alle tar fridager, og det kan du også.

Selvomsorg er en avgjørende del av sunn livsstil. Gi deg selv det du trenger – noen dager som er et godt svett løp, og andre er det en flott liten tur rundt blokka med hunden din.

Spørsmål: Hvordan takler du et dårlig løp?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *