6 beste tredemøller under 2000 dollar

Innhold Skjul
Hvem skal kjøpe en tredemølle?
I en hast? Beste tredemøller under 2000 dollar
Sole F85 tredemølle
Bowflex tredemølle 10.

Hva kan man forvente fra en $ 2000 dollar tredemølle? Motor
Ramme
Løpende overflate
Funksjoner

Hvem skal bruke mer på tredemølle? Folk over 300 lbs.
Løpere vs vandrere
Daglige brukere

Beste tredemøller under 2000 dollar1. Sole F80 tredemølle
2. Sole F85 tredemølle
3. Bowflex tredemølle 10
4. Nordictrak Industrial 1750 tredemølle
5. Sole F65 tredemølle
6. Pro-form Pro 2000

Beste tredemøller under $ 2000 FAQs

Hvem skal kjøpe en tredemølle?
Hvis du ønsker å komme i form, så vel som å oppdage en konsekvent metode for å komme i kardio for dine fysiske treningsmål, så kan en tredemølle være riktig for deg. Alle som ønsker å bevare god helse og velvære, bør ha få tilgang til noen form for kardio trening. Med tredemølle kan du komme i kardio rundt timeplanen din, gå for å tilfredsstille dine mål så ofte som du trenger så vel som når du trenger det. Uansett hvordan værforholdet er utenfor eller tid på dagen, har du direkte få tilgang til tredemølle.
Har det travelt?
Beste tredemøller under 2000 dollar
Sole F85 tredemølle

Større motor ved 4 hk for å bevare hastigheten på opptil 12 mph
Pute flex i dekk redusert felles sjokk under bruk.
Folding dekk valg å lagre så vel som flytte
Opprettholde 15 nivåer av helling
Android 10,1 tommers panel med 12 tilpassede treningsøkter tilgjengelig
Bluetooth-høyttalere så vel som tablettholder
Økt vektkapasitet
Livstidsgaranti
30 dagers pengene tilbake garanti
Gratis frakt

Sjekk siste pris

Bowflex tredemølle 10.
22 x 60 løpesti som har plass til brukere av alle høyder
Bluetooth tilgjengelig
Helling opptil 15%
Nedgang ned til -5%
JRNY-programmet har adaptive treningsøkter samt scenarier å velge mellom
Inkluderer 1 år JRNY-medlemskap ($ 149 verdi)
Sporstatistikk og beregninger på skjermen
Innebygd fan
Gratis frakt + fri mat (for en begrenset tid)

Sjekk siste pris

Hva kan man forvente fra en $ 2000 dollar tredemølle?

Når du investerer i en hvilken som helst type treningsutstyr, er det en grunnleggende du kan forvente i hvert kostnadsområde. Når du søker etter de beste tredemøller under 2000 dollar, bør du forvente den beste høy kvalitet fra hver av de som overholder aspekter av tredemølle.
Motor
Å ha evnen til å holde tritt med deg, så vel som treningskravene dine er avgjørende i en tredemøllemotor. Når du foretar en investering, vil du ha tredemølle å vare deg i mange år etter kjøpet. Jo større tredemølle motoren din, desto mer kraft må det holde tritt med etterspørselen, samt tilby en rekke hastighetsalternativer. Hvis du velger en tredemølle som gir maksimal hastighet, bør motoren innenfor mulig å motstå disse innstillingene, samt bevare ytelse.
Ramme
Stabilitet samt vekt vedlikehold er avgjørende. Du vil ikke ha en ramme på tredemølle som bøyer seg enkelt, spesielt hvis du er over en bestemt vekt. Ikke alle tredemøller er gjort det samme, så ikke alle tredemøller kan bevare nøyaktig samme vektkapasitet. Rammen skal gjøres sterk for å motstå større vektgrenser. De som er overvektige, vil de ikke bare gå på disse tredemøllene, men potensielt kjøre, noe som kan gi mye belastning på rammen.
Løpende overflate
Er du en høy person? Har du en lang skritt når du går så vel som å kjøre? Se på den løpende overflaten på tredemølle, så vel som tenk på området. Er det nok plass til deg? Denne funksjonen er mest sannsynlig en av de viktigste å tenke på siden du trenger å ha tilstrekkelig område til å løpe eller gå sikkert mens du får treningen din i. De beste tredemøllene av høy kvalitet har større dekk, ment å imøtekomme ikke bare tyngre mennesker, Men likevel de som er høyere.
Funksjoner
blåtann
Hjertefrekvensmåler
Lagringsstatistikk
Wi-Fi

Det er flere funksjoner som nå kommer på de beste tredemøllene under 2000 dollar, så vel som de er for enkelhets skyld. Mange eksklusive tredemøller tilbyr nå en Bluetooth-tilkobling til tredemølle, slik at du kan spille din foretrukne spilleliste, så vel som å lagre treningsøktene dine, sammen med andre ting. Funksjonene på disse tredemøller vil gjøre det mulig for deg å skjerme hjertefrekvensen, gi deg kalorier som du brenner med hver treningsøkt, samt lagre statistikken din.
En Wi-Fi-tilkobling tilbys nå på noen av de nyeste modellene, så vel som USB-porter, slik at du selv kan se dine foretrukne show mens du får treningen din på for dagen. Disse funksjonene hjelper til med å holde deg motivert, så vel som oppfordret til å fortsette å trene, tilfredsstille dine fysiske treningsmål. De er også nesten alltid tilbudt på de beste tredemøller under 2000 dollar.

Hvem skal bruke mer på tredemølle?

Mens de beste tredemøllene under 2000 dollar er en strålende investering for alle med fysiske treningsmål, er det en bestemt få grupper av personer som krever disse høyere tredemøller i ellerder å være vellykket.

Folk over 300 lbs.

Å ha en risikofri samt sunn metode for å få vekten under kontroll kommer med høyere høy kvalitet utstyr. Dessverre gjør de ikke gjøre rammen samt motorer på billigere tredemøller for å motstå en vekt på over 300 lbs. Dette kan hindre folk som ønsker å øke sin fysiske kondisjon, men ikke har de riktige verktøyene til totalt reisen. Hvis du eller noen du kjøper en tredemølle for minst 300 lbs, så du vil ha en tredemølle som tåler denne vekten over tid som denne personen fortsetter å trening samt tilfredsstille deres fysiske fitness mål.

Løpere vs vandrere

Mens mange folk ser på en tredemølle som et stykke å kjøre utstyret, er det noen som kjører entusiaster som planlegger å bruke mer tid kjører på deres tredemølle enn å gå. En høyere-end tredemølle leveres med en høy-drevet motor som kan bevare de hastighetene som du kravet for å kjøre lengre perioder av gangen. Rammen på tredemølle bør også være av høyere kvalitet. konsekvent kjører på en av disse maskinene kan gi tredemølle en sann juling samt trenger en ramme som kan stå opp til etterspørselen, så vel som fysiske fitness mål som du har.

Daglige brukere

Vi forstår alle en eller to personer som kjøper tredemøller imidlertid ikke utnytte dem så ofte som de burde. De ender opp med å bli mer av en hengende stativ enn benyttes for trening. De som har tenkt til å utnytte sine tredemøller, samt utnytte dem daglig, krav en høyere høy kvalitet tredemølle som vil vare. De gjør ofte billigere tredemøller med minimum høy kvalitet så vel som mindre motorer, som arbeider for de som ikke bruker sine tredemøller daglig. For folk som virkelig vil utnytte sin tredemølle, velg en som har de funksjonene du kravet samt høy kvalitet for å tåle hverdags utnytte for en rekke år. Produsentene bety for de fleste av de beste tredemøller underkant av 2000 dollar for å bli brukt daglig.

Beste tredemøller under 2000 dollar

Nedenfor er seks av de beste tredemøller henhold 2000 dollar på markedet i dag. Vi rangere dem de beste tredemøller siden av den høye kvalitet samt funksjoner som er tilgjengelige.

1. Sole tredemølle F80

Designet for hjemmebruk, er Sole tredemølle F80 en leder i de beste tredemøller underkant av 2000 dollar. fysiske treningsmarkedsledere samt magasiner har vurdert det.

Fordeler

Høy drevet motor (3,5 hk) som justerer opp til 12 mph
15 forskjellige skråning nivåer tilgjengelig
Stål, sveiset ramme som er skuddsikre kvaliteten
Stats sporing tilbys for distanse, kalorier, etc.
USB-port for lading
Bluetooth-høyttalere så vel som tablettholder
Livstidsgaranti
30 dagers pengene tilbake garanti
Gratis frakt

Det er ikke mye som den eneste F80 ikke tilbudet for proffene. Med nesten uansett imidlertid en innebygd TV for innovasjon, samt noen av de høyeste kvalitet i rammen samt motor er ganske mye hva du trenger. En av de beste proffene er tredemølle kommer med en livstidsgaranti.

Ulemper

Det er en ulempe for eget F80 tredemøllen, så vel som at den er 375 vektgrense. Mens det er fortsatt over ønsket 300-nivå, er det fortsatt folk over 375 som ønsker å få sin fysiske form under kontroll så vel som vil kravet om å holde utkikk utover dette tredemølle for et alternativ.

2. Sole F85 tredemølle

Tar F80 opp et hakk er Sole F85 tredemølle. Hva ekstremt få funksjoner F80 manglet, gjør F85 opp for i sitt nye design oppgradering.

Fordeler

Større motor ved 4 hk for å bevare hastigheten på opptil 12 mph
Pute flex i dekk redusert felles sjokk under bruk.
Folding dekk valg å lagre så vel som flytte
Opprettholde 15 nivåer av helling
Android 10,1 tommers panel med 12 tilpassede treningsøkter tilgjengelig
Bluetooth-høyttalere så vel som tablettholder
Økt vektkapasitet
Livstidsgaranti
30 dagers pengene tilbake garanti
Gratis frakt

Sole F85 tar F80 samt gir det en oppgradering for de som kravet litt mer innovasjon i sine liv. Den største pro forskjellen mellom disse to modellene kommer som teknologi, og tilbyr en innebygd skjerm slik at du kan se dine foretrukne sitcoms eller velge en av de innebygde treningsøktene som tilbys på tredemølle.

Ulemper

Med denne modellen, er det svært få ulemper. Den største tingen ville være at denne tredemølle er i den høyere enden av prisen utvalg for tredemøller. Også innebygd i programmet til tredemølle er Android, så hvis du er en Apple person, vil du kravet for å koble dine egne enheter for å utnytte spillelister, show, etc.

3. Bowflex tredemølle 10

En av Bowflex beste tredemølle modeller er Bowflex tredemølle 10. Bowflex designet denne design for huset utnytte så vel som det kommer med både et utvalg av innovasjon har for din komfort. Du kan få få tilgang til deres JRNY program (on-demand-klasser samt skreddersydde treningsøkter) ved å kjøpe et medlemskap.

Fordeler

22 x 60 løpende bane som værelsetodates brukere av alle høyder
Bluetooth tilgjengelig
Helling opptil 15%
Nedgang ned til -5%
JRNY-programmet har adaptive treningsøkter samt scenarier å velge mellom
Inkluderer 1 år JRNY-medlemskap ($ 149 verdi)
Virtual Coaching tilgjengelig
Innebygde apper for deg å streame showene du vil se mens du trener.
Sporstatistikk samt beregninger på berøringsskjermen
Innebygd fan
Høy hastighet tilgjengelig
Gratis frakt + fri mat (for en begrenset tid)

Funksjonene som følger med Bowflex tredemølle 10, er så utrolig nyttige i dine fysiske treningsmål, og er i stand til å spore samt diversifisere treningsøktene dine slik at du ikke blir kjedelig. Du kan bevare din hjertefrekvens mens du trener, så vel som raskt forandre hellingen, så vel som hastigheten med knapper som holder deg i å bryte hastigheten din under treningen.

Ulemper

Vel, for å få få tilgang til mange av disse fantastiske funksjonene, trenger du å kjøpe et JRNY-medlemskap separat. Dette er en ekstra kostnad ikke knyttet til tredemølleutgiften din, så vel som må kjøpes separat. Også, det er andre bowflex-elementer som parter godt med tredemølle, så vel som fysiske treningsmål, men de er også en egen kostnad.

4. Nordictrak Industrial 1750 tredemølle

NordicTrack Industrial Series tredemøller + 30-dagers iFit Husholdnings medlemskap30-dagers iFit Husholdnings medlemskap inkludert; Stream online og on-demand treningsøkter på enhetene dine med verdensomspennende treningsøkter og studio klasser; Legg til opptil 5 brukere; Elite trenere endre enhetene dine ($ 39 verdi)
Immersive 10-tommers interaktive HD Touchscreen-strømmer på forespørsel IFIT-treningsøktene direkte til enhetene dine, samt gir enkel statistikksporing; Smart-respons motor for effektiv kjøring samt kardio trening
-3 til 15% OneTouch Incline Control; 12 mph WISE OneTouch Speed ​​Control; Din iFit trener automatisk justerer hastigheten din, så vel som helling for å tilfredsstille trenerkravene, samt matche virkelige terreng
Innovativ romsaverstil med EasyLift Hjelp betyr at tredemøllen kan brette seg etter at du har kjørt for kompakt, enkel lagring; 22 “x 60” slitebelte for ben, så vel som albueplass; Løpere flexpute
300-pund individuell kapasitet; Beskyttet med en 10-årig ramme garanti, 2 års garanti, samt 1 års arbeidskraft garanti; 62,75 “H x 39.25” W x 81.25 “l

Sjekk siste pris

En tredemølle du kan bruke i huset så vel som kommersielt er NordicTrak Industrial 1750 tredemølle. Funksjonene knyttet til denne tredemølle gjør det enkelt å bruke i huset, så vel som for de som leter etter treningsstudio av høy kvalitet å ha hjemme.

Fordeler

3,75 hestekrefter motor for en maksimal hastighet på 12 mph
10 tommers HD-berøringsskjerm tilgjengelig
SPACE SAVER FOLDING OPTION
Nedgang samt hellingsalternativer tilgjengelig
10-årig rammegaranti
ifit trening tilgjengelig

Denne NordicTrak tredemølle har en betydelig mengde strøm, samt hastighet som tilbys for hverdagsbrukeren. Hvis du er en løper eller liker å blande opp treningen din, har du få tilgang til til en rekke tilpassede treningsøkter med IFIT-treningen, så vel som kan bruke Bluetooth til å spille av musikk eller podcaster mens du får treningen din i.

Ulemper

Denne tredemølle er i den høyere enden av kostnadsspekteret for tredemøller, men det har bare en kapasitet på 300 lb. Andre tredemøller som er i den høyere enden av budsjettplanen, har en høyere vektgrense samt sterkere ramme. Du må også kjøpe et medlemskap etter 30 dager med iFit trening. Hvis du vil beholde den tilgang, vil du få krav til å betale for det.

5. Sole F65 tredemølle

En av de mer rimelige tredemøllealternativene, Sole F65, gir en tredemølle av høy kvalitet i ditt eget hjem.

Fordeler

15 forskjellige hellingsnivåer
Folding dekk stil – enkel hjelp gjør lagring praktisk så vel som enkelt
Bluetooth-lydhøyttalere – Lytt til musikk fra dine kloke enheter med høyttalerne på konsollen.
USB-port – Avgift dine kloke enheter mens du trener
Integrert tablettholder
Livstidsgaranti
30 dagers pengene tilbake garanti
Gratis frakt

SOLE F65 er den oppgraderte versjonen av den fremtredende F63-modellen. F65 tilbyr en rekke teknologiske få tilgang til for sine brukere som virkelig kan holde interessen din mens du trener.

Ulemper

Det er et par ting som mangler med denne tredemølle:

3,25 motor er den minste motoren på vår liste over de beste tredemøller underkant av 2000 dollar
350 lb vekt evne (bra, men fortsatt kan være bedre)

Mens det er noen ulemper til denne tredemølle, er det på rimeligere enden av priser, så det kan fort være forskjellen mellom denne design så vel som sine konkurrenter.

6. Pro-form Pro 2000
Salg

Proform Pro 2000 kloke tredemølle med 10” HD-berøringsskjerm, samt 30-dagers iFIT husholdning Membership30-Day iFIT husholdning medlemskap Inkludert; Streame online og on-demand-trening på enhetene med verdensomspennende Workou

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *