Snacking rundt Seattle

var i dag full av fantastisk informasjon! Det er ofte tøft å fortelle hvor mye du skal lære på bloggkonferanser. Noen av dem er generelt sosiale muligheter, andre lærer leirer og noen har begge deler!

Blogher -mat er absolutt begge så langt.
Mine mest aktuelle videoer

Så var hun borte – bokanmeldelse
En god lytt – bok- og podcast -vurderingsserie
Så ble hun borte av Lisa Jewell – tilgjengelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøker som selges.

Er ‘da hun var borte’ en god lytting? Her er min anmeldelse!

For mange flere anmeldelser, lenker og ideer, sjekk ut runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Neste
Læring av et dårlig løp
03:48

Bo
00:00
08:21
04:20

Jeg antar at mange av dere ikke har blogger, er det ideelle eller tilfeldige av meg?

Uansett tok jeg notater for å dele fra morgendagens økt i tilfelle du var inne på hele bloggingen …

Den første økten jeg gikk til var trafikkbygging: ved hjelp av de nåværende sosiale verktøyene

Det hadde paneldeltakere Jeantte Chen (www.jeanetteshealthyliving.com), Kalyn Denny (www.kalynskitchen.com), Neysa King (www.keyingredient.com/blog) og Stephanie Stiavetti (www.theculinaryLife.com)

Damene gikk gjennom og kunngjorde sine største kilder til trafikk på sosiale medier. Google -søk så ut til å være #1 -søkene etter mye, men etter det kommer Pinterest, snubler over og Facebook.

Twitter overraskende var ikke så fantastisk som en kilde til trafikk! Jeg synes fortsatt det er det morsomste

Kalyn delte sine 5 4 Golden Policies of Social Media:

1. Fremme andre sjenerøst

2. Gjenopprett når andre deler tingene dine. Gjengjeldende forsterker deres ønske om å dele.

3. Bruk sosiale medier for å gi komplimenter.

4. Når folk nevner deg på sosiale medier – svar!

Noen på panelet sa også at et stort “nei-nei” legger ut noe mye mer enn en gang for å promotere og si: “I tilfelle du savnet det … se på innlegget mitt som du ignorerte og jeg vet ikke hvorfor jeg” M gjør dette desperate forsøket på å få deg til å se på det igjen. ”

De sa også at du må sørge for at det er enkelt for folk å dele eller lenke til innleggene dine.

Hele økten i et nøtteskall var: Pinterest Rocks!

Etter økten hadde vi en pause, og så var det lunsjtid!

Deretter inkluderte menyen et utvalg av smørbrød, spinatsalat og søtsaker.

Spinatsalaten hadde den kuleste presentasjonen – bare en bunke med den på en lang tannpirker. Det var en veldig morsom, lys presentasjon personlig (selv om det ser rotete ut her).

Jeg tok også noe av denne rockesalaten …

Jeg tok en Tyrkia -sandwich, Curry Chicken Sandwich, Gazpacho og salat.

Spinatsalat dryppet med dressing

Den karrierte kyllingsalaten var høydepunktet i måltidet. Så så bra.

Tina fantaserte om informasjonskapselen hun tok tak i dessert, så jeg måtte få en også. Jeg sa at dette egentlig ikke var en informasjonskapsel med tanke på at den var så tykk, men den var deilig.

Jeg var også innom Chobani -messen for å ta del i deres fantastiske yoghurt og pålegg. Det var akkurat som fro-yo, men uten “fro”.

Yoghurt, frukt, yoghurt, frukt granola (< - utvilsomt min fave -del) Vi laget disse i krukker, så jeg klarte å sette en topp på den og lagre den til etter neste økt. Derfra dro jeg til hvordan kokebokfotografering skiller seg fra bloggfotografering. Jeg var live og blogget dette arrangementet som frivillig, så jeg har massevis av notater. Gi meg beskjed hvis du ville være interessert (men jeg kommer ikke til å gjøre det ideelt nå fordi jeg er presset på tid). Jeg tok en liten felttur med Tina og Kath også i ettermiddag Vi sjekket ut det fem bambuskontoret og gikk tapt tok den pittoreske ruten De første Starbucks! Etter øktene er det en cocktailtime. Egentlig er det mye mer som en mattail time! Jeg halvparten av denne mac n 'oste forretten ... Og noen få biter av denne trukket kyllingsandwich. Jeg vet ikke hvordan jeg fremdeles kan være sulten etter all dagens fantastiske mat - men det er jeg! Nå prøver jeg å hvile noen minutter før kveldens arrangementer! Jeg ble smalt av tretthet rundt 17:00 i dag, og jeg kan ikke riste den. Dette skjer mange dager mellom kl. 15.00. Jeg vet at det er noe normalt, men jeg føler bokstavelig talt at jeg kan sove når det skjer - er det normalt? Jeg vil sannsynligvis ikke blogge igjen i kveld - min favoritt Little Peep har et åpent rom med ubegrenset hvitvin og champagne !!! Hvitvin jente bortkastet. Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring PinDele Post Dele Fortsett å velge disse: Kjører på Marco Island Florida 2021 Kjører på Marco Island Florida 2021 Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Kjører ideer for reiser og sommerstrandturer. Florida Run Blog og haug på Miles Run Challenge Day 15 - Medalje mandag haug på Miles Run Challenge Day 15 - Medalje mandag Toppløpende ideer for Instagram #MedalMonday Hva er medalje mandag? Hvordan legge ut et medalje mandagsfoto etter et halvt maraton Morsomme valentine for løpere Morsomme valentine for løpere Morsomme Valentine for løpere. Memes og artikler på sosiale medier for løpere. Morsom Valentinsdag for løping og Morsom Valentinsdag for løpere - Del til Instagram, Facebook eller Tiktok! Morsom Valentinsdag for løpere - Del til Instagram, Facebook eller Tiktok! Den beste morsomme Valentinsdagen for løpere å dele på Instagram eller Facebook. Del med din løpende beste venn og Hva jeg spiser på en dag - for løpere Hva jeg spiser på en dag - for løpere Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Matdagbok for alt jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag og snacks. i tillegg til Reiseideer og historier fra San Francisco ferie Reiseideer og historier fra San Francisco ferie Reiseideer fra San Francisco. Reise tilståelser fra sommerferien og favorittstedene mine i San Francisco Californ ⚡ av Shareaholic .

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *