Topp 10 nettsteder for løpere

Her er en liste over de 17 beste nettstedene for løpere (ja, det er mye mer enn 10 siden det er nylig oppdatert). Ta en titt på denne runden av nettsteder som viser alle løpene som kommer opp i hele landet, treningsplaner, kjører busssider, kjører magasiner så vel som mer.

Hvis du har en ide å legge til listen – la den være i kommentarfeltet.

Jeg regner med at du sannsynligvis er hektisk innhenting av alt arbeidet du utsetter i går (er jeg den eneste som ville brukt mandag til å ta igjen venner på skolen eller jobben?!), Så jeg skal hoppe over småpraten så vel som å dele Over 10 andre løpende nettsteder som du kan bruke til å ‘kaste bort tiden din når RER irriterer deg med den darn løpende posituren …

17 beste nettsteder for løpere

Oppdatert liste over de beste løpende nettsteder, blogger, registrering, opplæring, ideer så vel som mye mer – nettsteder for å sjekke ut for å hjelpe deg med å nå dine løpende mål. Jeg har lagt til nye nettsteder i tillegg til å sette dem i kategorier for å hjelpe deg med å oppdage hva du trenger raskere.

Kjører nettstedskategorier på denne listen:

Løpsregistrering samt løp som leverer nettsteder

Kjører gruppens nettsteder

Kjører coach nettsteder

Kjører ideer så vel som informasjon

Kjører blogger

Løpeutstyr

Løpskalendere, løp som leverer samt løpsregistreringsnettsteder:

Vil du løpe et 5K, 10K, halvt eller fullt maraton? Sjekk disse enorme nettstedene for en total liste over ‘storby’ så vel som lokale løp. De viser løp av alle avstander så vel som morsomme løp som hindringsprogramløp, fargekjøringer, etc.

Kjører i USA – Popular Race Finder samt Race Registration nettsted. Inkluderer små, lokale løp så vel som store løp over hele landet.

Active.com – Race Finder samt mange fantastiske artikler med ideer for løping i tillegg til å holde seg sunne.

Half Marathons.net – Liste over alle halvmaratonene i USA, så vel som noen internasjonale halvmaraton også. Denne listen over halvmaratonløp har også en seksjon der løpere har anmeldelser løpene under oppføringen. Så hvis du søker å undersøke hva som er det beste løpet for deg, så vel som vil vite alle detaljene – sjekk der.

Marathon Guide – Liste over alle maratoner i verden med anmeldelser, lenker til maratonnettsteder samt registreringssider.

Run Disney – Datoer for kommende løp Disney Races samt registreringsside for alle Disneyworld -løpene og løpene. Merk: Disse selger ut så merk løpsregistreringen åpen dato, så vel som tid hvis du vil kjøre en av disse.

Hvor du kan oppdage løpegrupper, løpende klubber og møte andre løpere:

Vil du bli med i en løpeklubb? Ta kontakt med din lokale løpebutikk, samt spør eller se om gruppekjøringer er gitt på deres hjemmeside. Å løpe utstyrsbutikker er et av de beste stedene å få innsiden av dobbelt øse på lokale løpeklubber. De er ansatte som vanligvis er løpere i tillegg til at enten deltar eller vet fra å chatte med andre lokale løpere.

Møte-fantastisk nettsted for å få kontakt med lokale aktive grupper

Road Runners Club of America eller lokale oppføringer

Instagram så vel som Facebook – lokale løpeklubber så vel som større nasjonale grupper med mindre lokale klubber har vanligvis sosiale mediesider

Løpende trenere:

Hal Higdon – Legendary Runner samt Running Coach som har skrevet flere løpebøker samt skrevet for Runner’s World

Jeff Galloway – Galloway bruker Run/Walk -metoden – Det anbefales ekstremt hvis du er en ny løper, og kommer tilbake fra en skade eller skadeutsatt.

RRCA – Road Runner’s Club of America oppdager en trenerside

Kjør informasjon, tips, artikler samt mer:

Women’s Running Magazine – Fantastisk ressurs for artikler, Gear Reviews samt ideer for løpere.

Runner’s World – Tydelig alternativ så godt som jeg fremdeles elsker det. Fokuset er på eliteløpere, men har begynt å fungere rekreasjonsløpere mye også.

Runner’s World UK

Pinterest Pins & Articles for Runners – Hvis du trenger motivasjon, bare treff opp Pinterest i tillegg til å søke på “Running Quotes” eller “Running Motivation” for å pusse ut døren. ** Og sørg for å overholde runeatrepeat1 på Pinterest slik at vi kan koble til! **

Kjørende blogger:

Kjørende blogger – Jeg legger ut en liste over de beste løpende bloggene i tillegg til å komme til å kjøre bloggere snart. Det er sååå mye – du kan definitivt oppdage en løper akkurat som deg i tillegg til å overholde reisen deres. (Å og … ummm hoste, runeatrepeat.com hint hint … Jeg hevder ikke at det er den beste løpende bloggen med tanke på at dinosaurer, men du allerede er her og jeg trenger venner så … um, hold deg rundt. Ok? Takk.) Det er mange alternativer, så vel som ideelt sett er det noen du kan lære en ting eller to fra og/eller er underholdende, slik at du ikke husker smerten ved å løpe i tillegg til å bare treffe fortauet i solidaritet.

Pro Runner -blogger så vel som nettsteder – hvis du vil være fancy, kan du lese profesjonelle løpers blogger som Kara Goucher (som oppdaterer FB -en hennes mye mer, så jeg deler det), Ryan Hall, Mebs ord så vel som en enormIdé å sjekke ut – The Quick Life av Lauren Fleshman ved hjelp av RW som er fantastisk og Remys verden som er den morsomste løpende bloggen rundt!

Kjørende bloggkatalog – *Kommer snart – januar 2021 *

Kjøringsutstyr:

Road Runner Sports

Løpende utstyrsfavoritter på Amazon

Flåteføtter

Brooks løper

Din lokale løpsbutikk – sjekk dem ut, i tillegg til at de har et enkelt nettsted eller gå personlig for å handle lokalt. Utvilsomt er dette ikke et nettsted, men du må kanskje gjøre ekstra benarbeid for å støtte lokale butikker som er ideelle nå.

(Kilde: Ved hjelp av Remys verden)

SPØRSMÅL: Hva er din foretrukne fysiske form eller løpende nettsted ideell nå?

Kommenter med din foretrukne løpende blogg eller nettsted!

Fortsett å velge disse:

Race Day Morning Prep samt sjekkliste

Half Marathon Race Day Morning Rutine

Følg @runeTePeat på Instagram for hverdagsoppdateringer samt innsjekking. Løp fort. ha det gøy. La oss gå!!

Send meg arbeidsboken

10Save

Deling er omsorgsfull!

10

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Hvordan løpe raskere med et B samt C -mål – løp raskere vanskelighetsdag 1

Hvordan løpe raskere med et B samt C -mål – løp raskere vanskelighetsdag 1

Hvordan løpe raskere med et B samt C -mål. Kjør raske vanskeligheter mål å sette gratis utskrivbar pdf for å planlegge løpene dine så vel som Trainin

Race Rabatter samt kupongkoder-RNR San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon samt mer!

Race Rabatter samt kupongkoder-RNR San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon samt mer!

Ny runde opp av løpsrabattkoder for kommende maraton, Half Marathon, 10K samt 5K -løp. Dette inkluderer RNR San di

21 Beste kjørende Instagram -kontoer å overholde nå

21 Beste kjørende Instagram -kontoer å overholde nå

Liste over de beste kjørende Instagram -kontoene. 21 av toppløperne på Instagram å overholde i 2020. Mangfold så vel som ny løp

2021 maratonløpsoppdateringer så vel som kunngjøringer

2021 maratonløpsoppdateringer så vel som kunngjøringer

Liste over maraton så vel som halvt maratonløp som skjer i 2021. Løp som ikke er kansellert. Oppdateringer så vel som Registratio

veldig første halvmaraton ideer og mye mer spørsmål og svar fra april

veldig første halvmaraton ideer og mye mer spørsmål og svar fra april

Nye spørsmål så vel som svar. Veldig første halvmaratonideer – siste øyeblikk før løpet. Mine foretrukne sitater fra bøker så vel som MOV

Før LA-maraton-sjekk ut disse tipsene

Før LA-maraton-sjekk ut disse tipsene

Jeg elsker La Marathon !! Jeg tror det er en av de beste maratonene i USA, så vel som ikke får kreditthistorien den fortjener! La har

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *