Nevada atletisk kompensasjon som er anklaget for å ha holdt Wanderlei Silva hørt “gissel”

tapt i gårsdagens nyheter om Nick Diazs dramatisk minimerte suspensjon i samsvar med sin Nevada atletiske kompensasjon marihuana -saga, er vandrer i Silva sin spredte så kontinuerlig kamp med kompensasjonen som var i kompensasjonen, vandrer med kompensasjonen som var i kompensasjon, og Real Betis Balompie Skjorter kom til kompensasjon, er vandrer i Nevada -atletisk kompensasjon. til en andet av konkurransemedisiner i mai 2014.

Kort sagt Silva løp så vel som utstedt et livstidsforbud, samt en bot på 70 000 dollar av kommisjonen. I mai 2015 veltet Nevada tingrettsdommer Kerry Earley forbudet i tillegg til å oppdage at straffen var “vilkårlig, lunefull og ikke støttet av betydelig bevis”.

Retten varetektsfengslet saken for omhyling samt kjøpte at kompensasjonsproblemet “passende” disiplin, en oppgave kompensasjonen har ikke overholdt.

Selv om det er arrangert å bli hørt på nytt (for tredje gang) i går, er det nå forsinkelser i tillegg, så vel som Silva vil ikke forstå skjebnen hans frem til minst februar. Det ser også ut til at kompensasjonen så vel som Silva nådde et samtykkedekret (dvs. en forliksavtale) så vel som kompensasjonen da fikk kalde føtter i siste øyeblikk som utløste i tillegg forsinkelse over anstrengende innvendinger fra Silvas advokat Ross Goodman. Overholdelsen med Exchange tok plassering 12. januar 2016 -høringen –

Goodman – Flott morgen, jeg representerer Wanderlei Silva som denne kompensasjonen vet. Som kompensasjonen husker at dette ble kjøpt for å øve tilbake i oktober. Kompensasjonen fortsatte deretter den til en innstilling av november for en øving til Real Madrid Skjorter samt foreslått godkjenning på en foreslått samtykkeordre.

Kompensasjonen flyttet den på den tiden til desember. Kompensasjonen tok den av kalenderen og flyttet den til januar. Ved å fortsette å flytte denne høringen for Wanderlei krenker det rettighetene hans. Han har en behørig prosess rett til å få denne omhøringen hørt, for å bringe finalitet til den for å Inter Milan Skjorter sikre at han kan ta den juridiske regressen han vil. Men det ser ut til, uten grunn, at kompensasjonen flytter dette som burde vært hørt på nytt for 4 måneder siden. Så jeg vil spørre kompensasjonen hva det juridiske grunnlaget er å flytte dette ennå en tredje gang fra datoen for en omhyling?

Styreleder Anthony Marnell, JR – Jeg vil være helt direkte oppe med deg. Administrerende direktør Bennett så vel som meg selv er ikke komfortable med det som er blitt forhandlet frem. Så alt jeg kan fortelle deg på dette tidspunktet, jeg forstår hva du sier, du vil ha en høring i februar, du kan stole på det. så vel som det vil være en omhørsel som mandat av retten.

Goodman-Jeg setter pris på disse kommentarene, men det er satt til en omhæring også i dag, så hva er det juridiske grunnlaget for ikke å gå videre med omhørsten i dag?

Styreleder Anthony Marnell, JR – Vi har hatt en rekke modifikasjoner innen Athletic Commission, særlig aktor så vel som rådgivere, så vel som vi prøver å sørge for at alle som er nye i disse stillingene er like mye som hastighet. Så vi kan presentere saken, slik at de kan presentere saken på nytt.

Etter en kort utveksling med kommissær Lundvall om Silva vil være til stede på den omhørsten Goodman forklarte som samsvar med-

Goodman…. Kompensasjonen må huske dette på nytt. Det er så enkelt. Det må være finalitet. Du kan bare ikke holde denne hørselen som gisler, samt forhindre at Wanderlei får finalitet i tillegg til å bringe dette like mye som den endelige domstolen. Samtykkevedtaket avvises. Det har ikke blitt akseptert, så vi ønsker å gå videre med omhørsten. Du har en dyktig aktor her. Det er en rett fremover på nytt. Vi ser ikke noe juridisk grunnlag hvorfor vi ikke kan gå videre med høringen.

Hvis kommissæren oppgir siden Mr. Silva ikke har rett her, vil jeg gjøre det å fjerne for rekorden som Mr. Silva ikke kommer til å vises, er det hans rett å ikke se ut at han kan gjøre det med råd.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Nevada atletisk kompensasjon reduserer Diaz -straffen; Forsink Silva på nytt frem til februar 11, 2016 i “Nevada Battle Sports Law”
Wanderlei Silva for å oppdage skjebnen sin med NSAC øving i dag 29. september 2015in “Doping”
NSAC -data som svarer kort i Wanderlei Silva Medication Testing Casemarch 6, 2015in “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *