Spaweek rabattpriser så vel som jeg fikk en oksygen ansiktsbehandling!

Hallo! Nøyaktig hvordan har du det denne uken? Jeg våknet med beina som allerede er utmattet – ikke et stort tegn. Så jeg taklet det ved å legge meg dramatisk på gulvet. Vær fornøyd med at du ikke trenger å online med meg – Vegas er ganske syk av mine antics (men er heldigvis så godt lat å forlate meg).

Jeg gikk en løp i tillegg til at jeg kom tilbake for å få mat i tillegg til å ta en rask dusj siden jeg hadde en fornøyd avtale. I går fikk jeg besøk for å få gjort litt blodarbeid for å overholde opp på skjoldbruskkjertelen.
Mine nyeste videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag samt snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
Min vakre ektefelle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Bo
00:00
08:21
14:26

Men dagens besøk var for en elegant ansiktsbehandling! Selv om jeg kanskje har en (stor) fot i den jentete leiren siden jeg får neglene mine ferdige i tillegg til å få massasjer, får jeg sjelden ansiktsbehandlinger! Jeg føler at de har vondt eller jeg ender opp med alle røde etter. Jeg er glad for å rapportere at dette var veldig slappende og følte meg bra!

Jeg ble invitert til å få et oksygen ansikts ved OC Facial Care Center siden de kjører noen utrolige spesialiteter for Health Spa Week. De har to av signaturtjenestene sine for bare $ 50,00! Det er over halvparten av prisen.

Behandlingsområdet mitt hadde navnet mitt skrevet rundt det

Sandra gikk meg med alle trinnene mens hun gjorde dem da jeg hadde spørsmål. Etter å ha renset så vel som forbehandling satte hun en gresskarmaske på avtalen min med den luktet sååååå flott (som gresskarpai). Jeg angrer på at jeg ikke smakte på det …

(Ikke så morsomt faktum: Sandra får kanskje ikke pannebåndet til å være i form på det store hodet mitt, så vel som måtte få en til en som var større. Jeg dette bare endte opp med å bruke et ark. Jeg er enorm på vei.)

Neste trinn (etter å ha tatt av masken) var denne bit -stavenheten som blåste oksygen på huden din. Det forventes å komme seg virkelig inn der, så vel som å hjelpe til med å lubbe det, så vel som får deg til å se fersk ut, så vel som dugg.

Jeg tok et bilde øyeblikkelig etter å ha vist at jeg ikke var rød eller flekkete overhodet (det kan også være siden de ikke gjorde utvinninger, men likevel er det det verste å være røde).

Og jeg tok en bedre da jeg fikk hus for å vise kosmetikkene mine helt gratis avtale med best etter ansiktsbehandlingen.

Totalt sett: Det var så slappende på min ende, så vel som jeg fikk avtalen min med renset, så vel som spiffet opp som en veldig bonus! Alle rensemidlene så vel som kremer de brukte, luktet også fantastiske. Jeg var ikke rød på etter at jeg gjør meg veldig glad.

Spaweek.com tilbyr så mye som 75% avslag på helsetjenester over hele USA! Inspiser det akkurat her i tillegg til å oppdage et helsespa så vel som et tilbud i nærheten.

“Spa Week er en halvårlig begivenhet med fokus på den personlige helse og velvære samt forbrukernes velvære. Hver april så vel som oktober tilbyr mange helse spa så vel som velværeplasser over hele Nord-Amerika to til tre fullservicehelse-spa-behandlinger for bare $ 50 hver, noe som gir alle får tilgang til helse spa så vel som velvære-livsstil. ”

For å inspisere tilbudene på OC Facial Care Center, klikk her.

(Jeg mener helt å slå opp andre tilbud her nå. Kan ikke slå det.)

Spørsmål: Vil du ha et stykke gresskarpai nå også?

Er du jente-y eller gutt-y eller i mellom-y?

Ansvarsfraskrivelse: Denne tjenesten ble tilbudt meg gjennom Spawek. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Massasje misunnelse kjemisk peeling- evaluering så vel som før så vel som etter bilderMassasje misunnelse kjemisk peeling- evaluering så vel som før så vel som etter bilder

Denne publiseringen er skrevet i samarbeid med Massage Envy, men alle meninger er mine egne. Hallo! I løpet av de siste parene Mont

Bruke en avtale med maske mens du løper utenfor

Bruke en avtale med maske mens du løper utenfor

håndtere maske for løping eller gå utenfor under coronavirus -utbruddet. Retningslinjer for bruk av en maske fra CDC. forslag til være

Egg Frysing Update Week 2

Egg Frysing Update Week 2

Frysing av Eggs Week 2 Inspiser i. Mitt siste besøk i tillegg til å oppdage om injeksjonene for bevaring av fruktbarhet. Gett

Assistert tøyning får meg til å føle meg fancy

Assistert tøyning får meg til å føle meg fancy

Total Body Stretch er en ny assistert tøyningstjeneste på Massage Envy – Jeg gjorde en 60 minutters økt med topp til tå Assi

Restdagen min morgenrutine

Restdagen min morgenrutine

Morgenrutinen min på en hviledag fra å løpe. Hva jeg gjør, hva jeg spiser på en hviledag så vel som andre BTS for ingen løpsdag

Nøyaktig hvordan du kan klippe en mango -video raskt så vel som enkel

Nøyaktig hvordan du kan klippe en mango -video raskt så vel som enkel

Nøyaktig hvordan du kan kutte en mango. Veldig enkelt så vel som rask opplæring på nøyaktig hvordan du skiver en mango. trinn for trinn på 2 minutter på dette sunne toppen

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *