En håndfull valnøtter hver dag senker brystkreftfare

en håndfull valnøtter hver dag reduserer risikoen for brystkreft i brystkreft betydelig
av John Phillip

(NaturalNews) Forskere fra Marshall University i West Virginia -rapport i tidsskriftet Nutrition, så vel som kreft, at små mengder valnøtter som spises hver dag kan redusere faren for brystkreft betydelig hos kvinner. Valnøtter er en naturlig fantastisk smakskilde for sunt omega-3-fett, mineraler, vitaminer samt protein som lenge har vært forbundet med god helse. Interessant nok er det ikke bare den potente dosen av omega-3 fett som er ansvarlige for farreduksjonen, men på samme måte en synergistisk innvirkning mellom flere næringsstoffer levert av mutteren. Forskere bekrefter nå at å spise to gram av denne supermat hver dag kan redusere faren din for å etablere denne lumske mordersykdommen betydelig.

Forskningsstudien ble utført ved bruk av mus som er genetisk disponert for å etablere brystkreftsvulster. Lederforsker, Dr. Elaine Hardman, satte seg for å bestemme virkningen av en typisk kostholdsplan samt en valnøttforbedret kostholdsplan med en hel levetid. Forskere undersøkte kostholdsnæring levert av moren med unnfangelse så vel som avvenning så vel som ved å spise valnøtter direkte. Mus brukes ofte til denne typen forskningsstudier siden de overholder lignende mønstre av Real Sociedad Skjorter brystkreftkarsinogenese sammenlignet med mennesker.

Dr. Hardman oppdaget at gruppen hvis kostholdsplan inkluderte valnøtter fra unnfangelse til sent liv etablert brystkreft ved mindre enn halvparten av hastigheten på gruppen som konsumerer et typisk kosthold. I tillegg var antall svulster så vel som størrelsene deres betydelig mindre. Av resultatene kommenterte hun: “Disse reduksjonene er spesielt viktige når du tenker på at musene var genetisk programmert for å etablere kreft i en høy hastighet … vi var i stand til å redusere faren for kreft selv i eksistensen av en eksisterende genetisk mutasjon. ”

Forskere bemerket at de ikke var i stand til å avgjøre om fordelene med kreftforebygging var et resultat av slettinger eller SL Benfica Skjorter tilsetninger til kostholdet. Å tilsette sunt omega-fett fra valnøtter fortrengt usunt fett så vel som balanserte omega-3 til omega-6-forhold til lavere systemisk betennelse samt oksidert LDL-kolesterolnivå som resulterer i kreftutvikling. Andre studier inkludert valnøtter har vist at det er flere helse- og velværefordeler oppnådd fra den unike blandingen av fett, vitaminer (spesielt vitamin E) samt mineraler i den smakfulle nøtten.

Resultatet av denne forskningsstudien fortsetter å øke rikdommen av vitenskapelige bevis på SC Braga Skjorter at naturlige næringsstoffer levert av en rekke ‘supermat’ betydelig bidrar til helsen vår. Dr. Hardman konkluderte: “Mat er viktig medisin i kostholdet vårt … Resultatene fra denne forskningsstudien antyder at økt bruk av valnøtter kan være en del av en sunn kostholdsplan samt redusere faren for kreft i fremtidige generasjoner.” Det er enkelt å legge til to gram valnøtter (ca. 14 halvdeler) til din daglige kostholdsplan for å forhindre brystkreft, så vel som et tak i andre kroniske sykdommer.

Om forfatteren:
John Phillip er en helse- og velværeforsker, så vel som forfatter som utgjør rutinemessig om den banebrytende utnyttelsen av kosthold, livsjusteringer samt målrettet tilskudd for å forbedre seg i tillegg til å forbedre den høye kvaliteten og livets lengde. John er forfatteren av ‘Din sunne vekttapplan’, en omfattende ebok som forklarer nøyaktig hvordan du kan bruke kosthold, trening, sinn og målrettet tilskudd for å oppnå ditt vekttapmål. Gå til min ideelle helse- og velværeressurs for å fortsette å lese de nyeste nyhetsoppdateringene for helse og velvære, samt for å laste ned din gratis 48 -siders kopi av ‘Din sunne vekttapplan’.

Lære mer:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *