Den gangen oppdaget jeg (nesten) en død kropp på et løp

vel, det var helt sikkert å skje. Etter år med å løpe rundt tilfeldige Sør -California som kjørte stier, var jeg nødt til å oppdage en død kropp til slutt, ikke sant? Ja.

Alle forstår at løpere er de som oppdager døde kropper. 88% av lovgivningen og orden SVU -episoder begynner med noen tilfeldige jogger som snur et hjørne i tillegg til at de praktisk talt snublet over en kropp som knapt er skjult under en håndfull blader. I tillegg til at 0,88% av det du ser på TV er sant, regner jeg med at det i utgangspunktet er nøyaktig hvordan alle forbrytelser blir oppdaget.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 4
Maraton treningsdagbokdag 4 inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Løpende tips Hold deg sunn under Covid19 -utbruddet
02:25

Bo
00:00
08:21
01:21

Endelig var det min tur til å snuble over et spesielt offer. Jeg regner med at alle timene jeg har brukt på å lytte til tilfeldig ‘True Crime’ podcaster pluss OJ-dokumentaren, så vel som miniserie hadde virkelig forberedt meg på dette. Jeg var forberedt på å gjøre oppgaven min som jogger, eller jobb hvis du vil.

I morges hadde jeg bare 4 mil på agendaen, bare en kort risting løp i et enkelt tempo. Jeg gikk sammen da jeg la merke til blodområder på banen. Det var en ganske lang rekke dråper / flekker av blod som gikk en stund. Jeg noterte frekvensen, konsistensen, fargen og smaken av blodet.

Hmmm. Dette var definitivt ikke bare noen dråper kirsebærpopsicle.

Så jeg gjorde hva enhver form for annen amatørdetektiv ville gjøre = jeg stoppet for å ta bilder av det. Jeg prøvde å huske på detaljer om scenen for å fortelle myndighetene senere (og på samme måte for boka jeg forsto at jeg til slutt ville komponere om denne tragedien).

Jeg gjorde en kort ut og baksiden, så da jeg kom tilbake forbi det igjen, skjønte jeg at bloddråpene fortalte meg historien om hva som skjedde. Dråpene var ikke i en direkte linje. De var på begge sider av stien. De så ut til å være konsistente i mengden blod – noe som uttalte at den lidende ikke prøvde så bra som å blot det eller noe.

Dette var alle tegn!

Sannheten om at banen til blodtype sikksakket langs gangveien så ut til å oppgi at den lidende kuttet seg selv, men ønsket å gå opp stien. Nei. De ønsket å gå inn i blomsterbedet. Da ønsket de å gå til venstre … Nah, kanskje høyre? I tillegg til å snu sammen alt sammen, så vel som den andre veien. Hva betyr alt dette?

Jeg tror det betyr at det var en hund.

Det så friskt ut, ikke fra over natten så vel som det hovedsakelig er turgåere med hundene sine i dette området. Det så ikke ut som et drypp fra et sår. I tillegg til at hunden min har klippet seg på sprinklerne i plenen før, så vel som etterlatt en lignende sti.

Saken løst. Hva fikk du neste for meg sjef?

Da jeg kom tilbake var nettet Moody så godt som jeg gikk tom for tid, så jeg dro til Holy Bible Study. Etter forskningsstudie kom jeg tilbake huset for å gjøre en utholdenhetstrening med Beachbody On Demand.

Åh! I tillegg til noe superfint skjedde for meg i dag også !! Jeg må dele siden det gjorde meg så glad …

For noen uker tilbake fortalte jeg en av mine nye Holy Bible Research Study Good Friends at jeg likte hennes korskjede. Jeg har ønsket meg en av de kryssende anhengene som fester seg på toppen så vel som bunnen i lengste tid !! Jeg må virkelig ha fablet om det siden hun husket så vel som i morges hun brakte meg en gave.

Hun kjøpte meg et krysskjede! Nøyaktig hvor fantastisk er det?

Jeg har virkelig bare forstått henne i noen uker (jeg er ny i denne gruppen så vel som denne hellige bibelstudien). Vi har i utgangspunktet bare fornøyd så godt som hun husket hva jeg sa i tillegg til at jeg kjøpte meg en. Det er det søteste noensinne så godt som jeg virkelig setter pris på det.

Jeg føler at jeg vil gjøre noe fint for henne, så vel som jeg ikke en gang forstår hva. Jeg kommer til å få adressen hennes fra gruppelederen vår til i det minste å sende en ordtak takk til deg. Det var bare virkelig gjennomtenkt.

Spørsmål: Gjør jeg en stor detektiv? Skal jeg gå til detektivinstitusjon og trekke meg fra bloggen?

Hva annet kan jeg ha / skal jeg ha gjort?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

DelePost

Dele

Fortsett med disse:

Spørsmål og svar om intuitiv spising og binging, tips for å løpe så vel som mer!

Spørsmål og svar om intuitiv spising og binging, tips for å løpe så vel som mer!

Å kjøre mat fysisk form for intuitiv spiseproblemer samt svar. Tips for løping av sommeren, hva du skal gjøre hvis du er deprimert og

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for å reise så vel som sommerturer. Florida Run Blog og

Helgekjøring i tillegg til å spise oppdateringer

Helgekjøring i tillegg til å spise oppdateringer

Hallo! Hvordan går det? Jeg har en rask oppsummering av helgens løping, spiser så vel som … gjentar. Å, så vel som jeg sist listet

Godt nytt år fra Run Eat Repeat!

Godt nytt år fra Run Eat Repeat!

godt nytt år!! Jeg er tilbake fra en lil fri i tillegg til at jeg vil sende deg de beste ønsker for 2022. Jeg savnet deg i tillegg til blogging samt f

Topp 5 kjører så vel som livsoppdateringer så vel som 5 -dagers løp raskere utfordring

Topp 5 kjører så vel som livsoppdateringer så vel som 5 -dagers løp raskere utfordring

Hallo! Jeg savnet deg! Merket du til og med at jeg var borte? Nei?? Jeg har kanskje blitt kidnappet !! Noen burde ha ringt P

Foretrukket løpeklær merkevarer akkurat nå, hva er min oppgave og HR -spørsmål

Foretrukket løpeklær merkevarer akkurat nå, hva er min oppgave og HR -spørsmål

Mine foretrukne løpsutstyrsmerker så vel som må ha løpeklær samt sko. Marathon Taper tips. Løp så vel som hjertefrekvens

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *