8 onde vaner som kaprer utviklingen din, samt snus ut motivasjonen din

“Ikke la noen fortelle deg hva det ultimate potensielle er. Du vet bare ikke. Du må gå foran og teste deg selv, samt sette deg inn i treningssenteret i samt dag ut. ” ~ Hugo Riverait er en kroppsbyggende myte om at bare genetisk begavede mennesker kan etablere muskulære fysikker.

Faktisk viser anekdotisk bevis at de fleste “gjennomsnittlige” mennesker som overholder det grunnleggende om ernæring, så vel som trening, kan slå genetiske oppfatninger.

Det betyr at selv om du ikke er genetisk begavet enn folk flest, har du fortsatt potensielle til å etablere en fantastisk muskuløs kroppsbygning.

Så hvorfor er så få mennesker ekstremt vellykkede?

Fordi de etablerer dårlige vaner som begrenser eller ødelegger jevn utvikling i treningsstudioet. Hvis du er villig til å jobbe med det, kan du bestemme disse dårlige vanene i tillegg til å jobbe med å bli kvitt dem. For alt du vet. Bare en av disse dårlige vanene kan være den eneste tingen som holder deg tilbake på et tiårs fremgangsarbeid.

Her er åtte av de ekstremt verste dårlige vanene som kan holde deg tilbake daglig i din søken etter en mye bedre kropp:

1. samtidig å produsere så vel som evaluering

Tenk på denne frasen jeg sjekket ut på copyblogger.com … “Du kan ikke kjøre et kjøretøy i aller første gir, så vel som omvendt på nøyaktig samme tid.” Tilsvarende bør du ikke prøve å overholde et program, samt endre det når du går sammen. Du har faren for å strippe dine mentale tannhjul, samt ende opp med å bli overdreven frustrert.

Hvor mange ganger har du overholdt et program for å se på notatene dine, samt innså at du ikke virkelig overholdt det. Du brukte den en guide, men du gjorde det opp mens du gikk med?

Opprette et program:

* Integrer nye konsepter * føre til modifikasjoner ikke i det nåværende programmet * Ta viktige konsepter i tillegg til å legge til dem på unike måter

Evaluering av et program:

* Analyse så vel som å bedømme * Velge fra hverandre konsepter i tillegg til å sortere dem i hauger med store så vel som dårlige, nyttige så vel som ubrukelige

Nesten alle typer programmer vil fungere for alle, mesteparten av tiden. Imidlertid vil ikke alle programmer jobbe optimalt for en gitt person i en spesifikk situasjon. Det er her evaluering spiller inn.

De fleste produserer så vel som også så vel som også ofte, samt evaluerer mindre. Alt så godt ofte fanger jeg folk som forteller meg at noen rutine ikke fungerte for dem. Når jeg tar en titt på programmet i tillegg til å spørre dem om de overholdt det, vil de ofte innrømme å endre det opp, da de ikke følte at det ville fungere uansett. Kanskje kombinasjonen av knebøy så vel som dødløfter i nøyaktig samme trening i konflikt med det de har blitt fortalt. Eller de liker bare å gjøre en øvelse i tillegg til å erstatte den for en de føler seg mer komfortable. Først… Overhold programmet, evaluer det basert på kroppens svar, så vel som deretter produserer basert på dine erfaringer.

2. Guru -syndromet

Hver fysisk kondisjonsekspert, inkludert meg selv, kommer til å fortelle deg trikset til suksess. I tillegg til at de vil fortelle dere alle andre, bortsett fra at noen av deres “venner” fører deg på villspor. Det er typisk i alle typer felt fullt av eksperter. Det er det vi gjør.

Tips: Du bør stole på at du må bekrefte.

Hvis du har spørsmål, spør dem! Hvis de ikke kan gi svar, kan du spørre dem hvem som kan eller hoppe på denne fantastiske nettet, så vel som å gjøre litt gammel skole, lekser for lekser i 6. klasse. Men sjelden hvis du tar noen ord for det, spesielt hvis du ikke er sikker.

Forsto du at noen av de mest suksessrike menneskene innen kroppsbygging gjorde det andre fortalte dem aldri ville fungere? Jeg er sikker på at du har hørt navnet Vince Gironda. Hvis ikke, var fyren foran sin tid, så vel som de fleste fagfolkene fortalte at han tok feil.

Han hjalp en rekke kroppsbyggere endte opp med å være mestere.

Hver vei til suksess er basert på forutsigbare grunnleggende, men noe annerledes.

3. Frykt for å mislykkes

“Feil er en hendelse, aldri en person.” – William D. Brown

Feil er et nødvendig skritt for å lykkes. Den verste delen er at hvis du aktivt prøver i tillegg til å forhindre enhver type type svikt i ernæringen eller treningen din, vil du også forhindre suksess.

Vil du øke mulighetene for suksess? Gjør flere feil! Unnlater å huske nøyaktig hvordan du ser på treningssenteret eller om du er så mager til trening. Kanskje er du ikke en mester i knebøyteknikken. Kostholdsplanen din er ikke perfekt … ennå. Ved å gjøre feilene, korrigere dem over tid, vil du øke mulighetene for suksess.

De få virkelig fantastiske treningsøktene du vil oppleve mer enn å kompensere for alle de stumme feilene du gjør for å komme dit.

4. Frykt for usikkerhet

Er du noen som liker ting for å være fornuftig? I så fall, bli med i mengden.

Dessverre er ikke kroppsbygging kuttet så vel som tørr. Det er en del vitenskap så vel som en del privaTE -eksperimentering. Det er noen ideer vi ennå ikke har forstått som nøyaktig hvordan muskelmasse er bygget.

World Bodybuilding Champion, Carlos DeJesus da han fortalte meg en historie om en spesifikk kroppsbygger han var vitne til. Fyren kom til treningssenteret i tillegg til å trene armene med gode tilbud av sett samt repetisjoner. Han benyttet seg av moderat vekt og aldri gikk til så godt tungt eller så godt lys. Da han skulle overflate treningen, hadde han en seriøs pumpe. Armene hans var ekstremt godt formet, etablert så vel som kutt. I følge Carlos hadde fyren enorme armer for rammen. Det hjalp ham.

Hvorfor? Jeg vet ikke.

Det jeg forstår er at fantastisk utvikling fremgår av en virvel av lidelse. Å bygge muskelmasse er i beste fall organisert kaos. Du bør være komfortabel med litt rot og forvirring, men vær med de organiserte grunnleggende. Hvis mulig, endte opp med å være komfortabel med ting som fungerer selv når du ikke forstår hvorfor.

Hvis teknikken din virkelig fungerer for deg basert på din erfaring, må du kunne ignorere kommentarene om hva du gjør, kan ikke potensielt fungere optimalt eller i det hele tatt.

En nær kompis som ble fortalt meg at “du ikke krever å forstå nøyaktig hvordan strøm fungerer for å slå på et lys.”

5. Mangel på selvtillit

I mine Bologna FC 1909 Skjorter 20 år med kroppsbygging kompletterer et visst usikkerhetsnivå hver trening. Selvtillit i små mengder er sunt.

For å virkelig lykkes, må du ha tillit til dine evner til å grave dypt, samt gi alvorlig innsats for dine mål. Mange ganger har jeg lurt på om jeg vil være i stand til å gjøre øvelsen med vektene så vel som repetisjoner jeg har skissert for treningen.

Jeg vil ikke lyve så godt som oppgi at det ikke er noen selvtillit. Imidlertid er jeg positiv i mine evner til å presse meg selv, så vel som jeg forstår kroppen min tilstrekkelig til å forstå når noe bare er en vanskelighetsgrad mot bare farlig.

Mye av dette kommer av erfaring, men selvtillit kommer på samme måte fra kjennskap til øvelsen, konfigurasjonen så vel som nøyaktig hvordan kroppen din fungerer. Som nybegynner er dette et grått område, men med noen års trening, vil du forstå hva du er i stand til, så vel som hvor begrensningene dine ligger.

Forstå at noen ideer virker sprø til å begynne med, så du kan slutte å jobbe i forsøkene aller første gang ut, men at fiasko bare er en del av å oppdage så vel som til slutt det du trodde umulig vil være enkelt. Når du tar tak i disse konseptene, er du godt på metoden din for å ende opp med å være mer positiv så vel som tilpasningsdyktige i din søken etter dine mål.

I stedet for å dele ideene om å bygge muskelmasse (eller forbrenne fett) i mulig så vel som umulig, del det inn i det du har prøvd, så vel som det du ikke har prøvd. Det er en million veier til suksess.

6. Motstand fra andre mennesker

Når du begynner å oppdage om fysisk form generelt så vel som valgene dine utvides, vil din evne til å se hva som er mulig vokse. Dessverre vil de fleste rundt deg ikke. Ikke bli overrasket når de antyder deg i forskjellige metoder for å samsvare, vær fornøyd med hvem du er, så vel som å godta situasjonen din.

Jeg kan ikke fortelle Borussia Monchengladbach Skjorter deg nøyaktig hvor mange samtaler jeg har hatt med nære husholdningsmedlemmer som forteller meg hver gang de ser meg … ”Hvorfor trener du fortsatt slik? Du er enorm nok. De karene ser så dumme ut. Du vil ikke virkelig se ut som dem, gjør du? ”

Ignorer dem. Veien til enhver suksess er asfaltert med spådommer om fiasko. Når du gjør betydelige modifikasjoner, så vel som du vil gjøre betydelige endringer, vil alle naysayers stoppe støyen i tillegg til å se deg om hva du er – en styrke å regne med.

Dette er enda et sted i livet der du kan lage nye kompiser så vel som potensielt avstand fra andre.

7. Å bli overveldet av informasjon

I mine yngre år hadde jeg en bunke med bodybuilding -magasiner i rommet mitt, så vel som minst 4 forskjellige kroppsbyggingsbøker. Informasjonen var der helt sikkert, men jeg hadde en tilstand på det tidspunktet som ble kalt “lammelse etter analyse.”

Dette er når du bruker så mye tid på å tro på et problem i tillegg til å fylle hjernen din med så mye info at du mister evnen til å handle. tro på dette …

Hvis info er til hjernen hva maten er for kroppen, så kan du overspise, akkurat som du kan overspise, kan du tenke over.

Hver vellykket person jeg noen gang har tilfredsstilt har evnen til å forstå når jeg skal slutte å samle inn informasjon i tillegg til å begynne å ta grep. Mange melder seg på filosofien “Ready – Terminate – Aim”. Å handle på en flott plan i dag er mye bedre enn å vente på en perfekt plan i morgen.

8. Å bli fanget av falske grenser

Be en forsker om et treningsprogram i tillegg til at du får en løsning basert på situasjonsstudier, så vel som den ideelle prosessen som svar på trening. Be en kroppsbygger om et treningsprogram i tillegg til at du får en som inkluderer personlig opplevelse. Spør en verdensmester naturlig kroppsbygger fEller et treningsprogram så godt som du vil få et som hjalp idrettsutøvere i verdensklasse.

Sannheten vår er basert på oppfatningene av vår erfaring. Begrensningene vi plasserer på oss selv under daglige omstendigheter er selvpålagt. Dette gjelder spesielt når det gjelder å gjøre seriøs utvikling på treningsstudioet. De er falske grenser. Når du tvinger deg selv til å gå utenfor komfortsonen din, så vel som å se forbi det du forstår, så vel som føler, er det når du er tilgjengelig for å ta Montpellier HSC Skjorter et skritt forbi dine nåværende evner.

Være tilgjengelig for hva som helst. Gå utenfor komfortsonen din. Det som virker umulig i dag, kan virke overraskende gjennomførbart i morgen. Har du noen gang hørt at det er umulig å bygge muskelmasse så vel som å forbrenne fett på nøyaktig samme tid?

Erkjente du noen få av disse problemene i deg selv? Ingen bekymringer. Å forstå hva som holder deg tilbake er det aller første skrittet mot å bryte gjennom et stikkende punkt.

Hva med deg? Hvilken mental, trenings- eller ernæringsvaner har vært vanskeligst med fremgangen din? La meg forstå i kommentarene nøyaktig hvordan du har håndtert det.

“Jeg vil avsløre 19 nøye bevoktede triks som får deg til å pakke på muskelmasse så raskt, i tillegg til å unngå typiske fallgruver, kompisene dine vil sverge at du gjør noe ulovlig …” Inspiser ut nettstedet mitt: ingen okse bodybuildng.

Marc David’s No Bull Bodybuildng Programclick her!

————————-Om forfatteren:

Marc David er en genial fysisk kondisjonsentusiast så vel som skaperen av teknikken “Nobull Bodybuilding System” på www.nobullbodybuilding.comhe kan vise deg nøyaktig hvordan du kan redusere kroppsfettet ditt gjennom kostholdet, nøyaktig hvordan du kan gå opp i vekt eller produsere mer muskelmasse Gjennom en overflod av treningstips ved å trene mindre, ikke mer! Når en selvbevisst tynn, “135 pund svekkelse.” I dag er Marc en 200 pund kroppsbygger som lærer utallige mennesker å gå opp i vekt, utvikle muskelmasse samt redusere kroppsfett med en treningsøkt så vel som ernæringssystem så enkelt at til og med en total nybegynner kan forstå det! Marc fordriver mange “kroppsbyggende myter”, forteller deg hva de fleste aldri kjenner igjen om ernæring, samt hva medisineringsvirksomheten ikke vil at du skal vite. Gå til www.nobullbodybuilding.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *