Rer’s Holiday Ideas

Holiday Idea 1: Hold alltid mye hvitvin på hånden, så hvis du glemmer noen på listen din (eller få en overraskelsesgave), kan du bare skille deg med en i den enorme samlingen din. Jeg må fylle ut ASAP! Egentlig gjelder denne ideen slags år ‘runde …

Ferieidee nr. 2: Hvis du reiser, ikke pakk gaver før du kommer til destinasjonen din, da TSA kanskje vil pakke dem ut, akkurat som de pakker deg ut med sin nakne skanner.
Mine mest aktuelle videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Face Mask Ideas for Running eller Walking Out under Coronavirus -utbruddet. Må du bruke ansiktsmaske og de beste alternativene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!
02:19

Bo
00:00
08:21
07:15

Noe som fører meg til …

Ferieide nr. 3: Hvis du nekter den nakne skanneren og velger en Feel Up Pat Down – be om en TSA -ansatt av det motsatte kjønn eller den mest attraktive personen du ser i kø – fordi noen må få glede av den nedverdigende opplevelsen!

Ferieide nr. 4: En marzipangris er vegetarianer. Grov, men vegetarianer.

Morsomt faktum: Det er en tradisjon i Tyskland, Norge og Danmark å gi marzipangriser som en gave eller strømpe -stuffer. Det symboliserer lykke og et velstående nyttår! (kilde)

Jeg fikk denne på CostPlus World Market hvis du er interessert

Ferieide nr. 5: Ikke få gaver for deg selv. (Jeg er veldig dårlig på denne …)

Ferieide nr. 6: Hvis Ben forteller deg at “så og så elsker Nutella og vi må skaffe dem en krukke i industriell størrelse til jul” ikke tror ham.

Fordi han åpner den når du ikke ser.

Og spre den på en scone …

Og kreftene dine er ubrukelige mot Nutella.

Ferieidee nr. 7: Å sette en frossen veggie -lasagne på en tallerken med salat og en potet lager et raskt og deilig måltid i løpet av denne veldig travle sesongen.

Ferieide nr. 8: Ikke bekymre deg hvis du ikke har tid til å tenke på kreative segues for å introdusere ettermiddagssnacks mens du er på farten …

Noen ferieideer jeg glemte?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *