Svar på dine løpespørsmål

Chicago Marathon, Long Beach Marathon og Half Marathon og mange andre løp er denne helgen!

Jeg ba om spørsmålene dine på Instagram, og her er svarene! Lykke til alle som løper og racing !!!
Mine siste videoer

Reis Jane Review
Reis Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 1 sekund

Neste
Maraton treningsdag 2
01:45

Bo
00:00
08:21
08:01

nathycure_blog hvor lenge trenger du å vente med å kjøre ditt første halvmaraton? Jeg begynte å løpe for ett år siden, og jeg har blitt anbefalt å løpe i et år til før jeg løp mitt første halvmaraton, slik at jeg kan unngå skader. Hva er tankene dine om dette?

Jeg tror ikke det er en fast regel for hvor lenge du skal vente før du løper et halvt maraton. Det avhenger virkelig av personen, hvor passform du var da du begynte å løpe, hvor mye tid du har lagt inn i den og hvordan kroppen din reagerer og forbedrer deg.

Hvis du bare har tid til å løpe to eller tre ganger i uken i noen miles, vil det ta deg lengre tid å bygge opp til halvmaraton kjørelengde. Men hvis du har tid til å vie en treningsplan, kan du starte nå.

Den beste måten å fortelle om du er klar til å starte trening er om du kan løpe omtrent 6 mil på en økt. Og det løpet etterlater deg ikke halvt død på bakken. Det er et bra sted å begynne fordi en 16 ukers treningsplan sannsynligvis vil starte deg der på lang sikt.

Hvis du er utsatt for skade, må du kanskje vente litt lenger og/eller bruke en lengre treningsplan og gradvis bygge opp på en måte som fungerer med kroppen din.

Tonikalevyi kjører mitt aller første halvmaraton i helgen (mitt første løp noensinne, faktisk!) Og hvis du kunne passere noen visdomsord, hva ville de da være? ?

Dette er spennende! Ja, her er noen tips for ditt første løp i helgen …

1. Stol på treningen din. Alle milene og hardt arbeid og svette (forhåpentligvis ikke tårer) har forberedt deg på løpsdagen. Du får til dette.

2. hvile. Dette er tiden for å hvile og spare opp all energien din for løpet.

Realiteten er at du sannsynligvis ikke sover godt kvelden før løpet. Dette er helt normalt. Jeg har alltid en dårlig natt med søvn før et løp fordi jeg er redd for at jeg kommer til å savne alarmen min eller noe!

Bare sørg for at du får nok søvn og hviler før løpet. Ikke gå rundt hele dagen eller plutselig ta opp bryting eller noe annet som kommer til å uttømme deg.

3. Vær forberedt. Legg ut alle løpsdagsklær og utstyr og drivstoff kvelden før.

Lag en liste over alt du trenger i vesken. Planlegg hva du skal spise kvelden før og morgenen i løpet.

Jo mer du kan forberede deg på forhånd, jo mindre stress vil det være på din løpsdag.

4. Ha det gøy! Du kjører bare ditt første løp en gang. Nyt det!

Lykke til!!!

Tonikalevyoh Nei, jeg har en annen! Det antar å regne løpsdagen, og tåpelig har jeg aldri løpt i regnet. Noen tips for å løpe i regnet?

Forsøk å holde deg tørr før løpet ved å bruke en poncho eller søppelpose før den starter. Når løpet begynner å ta det av og kaste det i søpla eller ut av veien.

Sjekk været og kjole på riktig måte. Bare fordi det regner, betyr ikke det at det kommer til å bli kaldt. Du vil ikke overdress fordi det bare vil bety flere våte klær som veier deg ned. Forsøk å bruke hatt eller visir for å holde regnet utenfor ansiktet.

Ta med en Ziploc -pose hvis du planlegger å kjøre med elektronikk.

RunthenfoodFirst Half Marathon Tips? Jeg gjør en RNR og vet ikke hva jeg kan forvente at musikken skal være. Tar jeg med seg hodetelefoner

Hodetelefoner på et rock n roll race er alltid en hard samtale. Det er mange band på banen. Levende musikk og folkemengder og andre løpere gir alle veldig morsomme tid. Men det er tider hvor du er ‘i mellom’ band og ikke kan høre musikk.

Du kan ta med hodetelefoner og bare slå på musikken din når du trenger den. Du kan hoppe over hodetelefoner og bare lytte når livemusikken er rundt. Det er virkelig opp til deg og hvor mye du “trenger” musikk når du løper.

Kristyy815 Hva er din drivstoffstrategi under et maraton? Jeg kjører min første i januar og vet ikke hvor mange skuddblokker jeg kunne takle! og ekte matforslag?

Jeg drivstoff hver 5 mil. (Jeg drikker så typisk som jeg kan mesteparten av tiden.) Jeg gjør vanligvis 3 skuddblokker på mil 5 og 10, en gel på mil 15 og deretter mellom kilometer 18 og 22 utnytter jeg vanligvis det som er tilgjengelig på banen. Jeg har fremdeles min egen ekstra gel i tilfelle jeg trenger den og spiller den for øre.

EVML07 Hva er den beste av den beste anbefalingen for å forhindre blemmer og hudirritasjon på føttene for halvmaraton og maratonløpere? Blemmer dreper alltid maratonvibber

Forsikre deg først om at du har på deg riktig størrelse og bredde sko for foten. Få deretter sokker av høy kvalitet. (Jeg liker propression fordi de er tynne og stramme og ikke beveger seg rundt.)

Hvis du fremdeles får blemmer, kan det hende du må slatre på vaselin til dine problemer.

BigMacdavis Hydrering !! HoW tar du vann på lange treningskjøringer? Å slippe vannflasker langs ruten eller bære en flaske er så vondt! Takk!!

Bli enige! Jeg liker ikke å ta med en vannflaske eller drivstoffbelte med vannflasker med mindre jeg virkelig må. Jeg prøver å planlegge rutene mine, så jeg går forbi en vannfontene noen få mil. Jeg gjør også en gjentatt sløyfe om nødvendig.

På lengre løp er det bare uunngåelig, og jeg tar med en liten flaske og planlegger å fylle den på nytt. Hvis du virkelig hater å bringe vann som slipper flasker langs ruten er en fantastisk idé. Du kan også ta med litt penger og kjøpe en vann eller gatorade på en bensinstasjon.

Kaischnee noen ekstra tips for å få mest mulig ut av en @RunRockNroll -halvdel? Hva med i regnet?

Regntips er over.

Rock n Roll Half Marathons er så gøy! RNR -ekspoene er større enn mange andre mindre løp, så setter av tid til å sjekke det ut. Men husk å ikke bruke for mye tid på å gå rundt hvis du kan unngå det. Du vil prøve å holde beina uthvilt.

Rock N Roll -løp er store, og det er mange mennesker, så startstreken er overfylt. Tillat god tid til å ankomme, parkere og komme til koralen din.

Ta bilder, nyt musikken og ha det gøy !!!

Rivergrl69 Jeg løper Long Beach Half Marathon for min andre gang og vil være mitt 8. halvmaraton om to år !!! Så spent!!!

Lykke til!!!!

TNAi13 Chicago Marathon denne søndagen. Mitt andre maraton. Ønsker å holde energien oppe og skyve gjennom veggen som jeg traff i fjor. Virkelig, jeg løp inn i en vegg.

Se hvor du skal !!!

Kaylakrahn hofteskade og en halv på den 16 .. Hva gjør jeg?!?!?!

Hvor ille er skaden ?? Halvmaratonet ditt er 16. oktober? Du risikerer kanskje en mer alvorlig eller lengre bedring hvis du har skadet. Det er vanskelig for meg å fortelle uten detaljer. Men jeg ville feile på siden av forsiktighet. Du bør dukke opp 100% sunn på løpsdagen hvis du virkelig vil ha et godt løp.

Carriebier Har du noen ideer til oppover-dos som vil vare et halvmaraton og se pen ut? Kjører Las Vegas Rock N Roll og trenger å finne noe.

Jeg vet ikke om dette er ‘pent’, men jeg brukte en varm bollerinnsats for Disneyland 10k da jeg var kledd som Askepott og det varte!

Sarah_haines.3 Chicago på søndag! Dette er mitt første maraton. Hva er det viktigste råd du kan tilby til en første tidtaker ?? (Bortsett fra å ikke begynne å være for fort lol) takk!

1. Spis, drikk, bruk det samme du har hatt på deg på trening.

2. Hvil opp frem til løpet. Ta godt vare på deg selv når det gjelder mat, hydrering og hvile slik at du føler deg veldig bra på løpsdagen.

3. Pace deg selv. Hold deg trygg og hold deg til tempoet og drivstoffplanen.

4. Ha det gøy! Jeg har ikke klart å drive Chicago (ennå), men jeg har hørt at det er et av de beste løpene i USA. Nyt det! Husk folkemengdene og de andre løperne og alle oppturene og nedturene i ditt første maraton.

Lykke til!

Mar_val77 som kjører Brooklyn -halvdelen på lørdag, hvor mange øl er det for mye på fredag ​​kveld?

Det kommer an, vil du PR i ‘De fleste øl drakk før et løp?’ Eller PR i selve løpet ??

Jeg vil ikke si mer enn 4. Men dette kommer fra jenta som har dukket opp fremdeles surret fra kvelden før til et løp eller to tidligere …

Spørsmål: Noen tips i siste øyeblikk du kan legge til?

Har du spørsmål til meg?

Legg dem igjen i kommentarene eller send meg en e -post på runeatrepeat på gmail dot com

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Irvine Half Marathon Results og Mud Run?

Irvine Half Marathon Results og Mud Run?

Irvine Half Marathon Race Recap and Results. Høydepunkter fra Expo, parkering, kurs, vær, postløpsfest og MOR

3 hacks for å få vann while løpende

3 hacks for å få vann mens du løper

Hvordan få vann mens du løper uten å måtte bære det. 3 hacks for hydrering på kjøringen som ikke krever utstyr

Dette er grunnen til at jeg løper

Dette er grunnen til at jeg løper

Hvorfor jeg løper. Vi har alle forskjellige grunner til at vi kjører. Men det er enestående at vi kan koble oss sammen gjennom løping og sosiale medier.

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

Amerikas fineste by (San Diego) Half Marathon Race -resultater og oppsummering. AFC Half Marathon -bilder. Løper inn

Hvor lenge skal ditt langløp være og best løpende film Q & A

Hvor lenge skal ditt langløp være og best løpende film Q & A

Hvor lenge skal ditt lange løp være for et halvt maraton? It Band Sydrome – Hvor lang tid tok du av fra å løpe? RRCA Coa

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Jeg registrerte meg nettopp for å drive Dopey Challenge! Jeg har ikke kjøperens anger … eller skal jeg si, løperens anger – ennå. Jeg er

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *