Ekte metoder Jeg får meg til å strekke meg selv om jeg har null selvkontroll podcast 67

lydspiller

00:00
00:00
00:00

Podcast: Spill i nytt vindu | nedlasting
Abonner: Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | RSS
Mine mest aktuelle videoer

Covid 19 antistofftest
Jeg tok Covid19 antistofftesten. Her er nøyaktig hvordan det gikk så bra som resultatene!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
05:19

Hallo! Du forstår nøyaktig hvordan jeg alltid snakker om strekking? Vel, jeg har funnet ut noen få realistiske, ikke-BS-metoder jeg får meg til å strekke selv om det er vanskelig for meg å gjøre noe jeg ikke vil gjøre.

Sjekk ut 5 ideer for å bli med å strekke seg på podcasten i dag!

** Og jeg har en lil -lapp for mine besøkende – jeg har fått mye meldinger som du savner min opprinnelige tilfeldige løper, så vel som å spise i tillegg til livsoppdateringer. Så jeg jobber med å bringe noen av det tilbake! Følg med.**

Hvordan jeg får meg til å strekke meg selv om jeg ikke vil ha null selvdisiplin

1. Få tak i en drink i tillegg til snack
2. Sett på en podcast eller show
3. Sett tidtakeren
4. Strekk … gjør det som føles bra
5. Viln til meg selv eller … ikke gi opp – selv om jeg slutter å jobbe med dette ekstremt ofte, har jeg ikke gitt opp meg selv.

La oss nå bryte det ned …

1. Så snart jeg kommer tilbake fra en treningsøkt eller løp som jeg planlegger å strekke etter …

Jeg får stimulerer eller islagt kaffe, så vel som ofte får jeg frukt- eller baneblanding til å spise mens jeg strekker meg. Jeg drikker stimulerer som en pre-workout eller bare tilfeldig gjennom dagen (men ikke etter 15:00 siden den har koffein).

2. Jeg tok på meg noe jeg liker å glede meg over eller høre på som en distraksjon.

Dette gjør det morsomt så vel som mye mye morsommere. Jeg liker normalt et sannhetsshow som jeg vanligvis ikke bare ville ha på meg så vel som å glede meg over (som Vanderpump -regler). Det er mye lettere å validere å nyte noe absolutt overbærende så vel som meningsløst hvis jeg gjør noe flott for kroppen min på nøyaktig samme tid.

3. Når jeg har drinken min, så vel som noe drama fylt sannhets -TV forberedt på å dra … Jeg ber Google House om å sette en tidtaker i 10 minutter.

Det er det. Jeg strekker meg i 10 minutter så godt som jeg ikke trenger å glede meg over klokken eller tidtakeren – den magiske fine Google Maker forteller meg når de 10 minuttene er oppe i tillegg til at jeg er ferdig!

4. Jeg gjør bare det som føles bra.

I det minste for ideal nå uansett – jeg har ikke en viss strekkrutine. Jeg begynner med noen grunnleggende forhold som en fremover fold, så vel som deretter trinn til hvert ben som bare strekker seg der jeg føler meg stram. Ahhhhh! Det er flott å bare høre på kroppen min. Jeg fokuserer normalt på firene mine så vel som hamstrings – som alltid er stramme. I morges strakk jeg ryggen mye siden det er utrolig stramt, så vel som jeg føler at jeg ikke kan puste.

5. Jeg har ikke gitt opp meg selv.

Jeg krever å strekke mer. Jeg må strekke meg hver dag! Det er vanskelig for meg å få meg til å gjøre noe jeg ikke vil gjøre. Imidlertid vil jeg ikke slutte å jobbe med det. Jeg vil gjøre strekk til en vane. Jeg vil gjøre det til en del av treningsplanen min på lang sikt. Så jeg prøver fornuftige Lil -oppgaver for å hjelpe meg med å gjøre det mye oftere. I tillegg til at med mindre jeg uventet sjekket ut et innlegg om at stater som kjører er veldig dårlig for deg, vil jeg fortsette.

Har du en bekymring for meg?

Send meg en e -post på runeatrepeat@gmail.com eller telefonsamtale til telefonsvarelinjen i tillegg til å legge igjen en melding 562 888 1644

Ressurser fra denne podcasten:

1. Fabletics leggings samt topp i 1. bilde

2. Stimulere (oppdatering – jeg drikker nå nuun)

3. Vanderpump regler … Noen andre klokker?

Spørsmål: Strekket du etter siste løp eller trening?

Send meg arbeidsboken

16save

Deling er omsorgsfull!

16

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *