Gå tilbake i maratontrening samt Binging Concern

denne uken krevde et skritt tilbake i langvarig kjørelengde. De fleste maratontreningsprogrammer avtar i kjørelengde hver 2. eller 3. uke for å la beina komme seg. Så det vil være som 10 mil, 12 mil og deretter ned til 8 mil.

Jeg organiserte 14 år i dag i tillegg til at jeg kommer tilbake så mye som 18 neste uke. Før løpeturen ble jeg drevet av med den vanlige – SB & J Toast.
Mine siste videoer

Podcast -oppsummering fra 6. august
Og her er en ny video med en rask oversikt over 3 podcaster jeg hørte på i går.
Podcasts recapped:

The Drama Club – April 2018 -episoden om Monica Lewinsky samt episode fra juli 2018 om Conan O’Brien samt hertuginne av York Fergie. Fascinerende ting!

Morning Toast Podcast – Dagens episode om varme temaer inkludert E! Nyhetserklæring om at showet vil bli fullstendig kansellert (tidene har blitt endret litt i det siste, men nå er det over).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med kaptein Sandy fra underdekket Middelhavet

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 26 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
08:21
07:26

I dag tok jeg en lang gatorade så vel som spibeltet mitt for å holde telefonen min så vel som nødpenger. Du vet, siden det å få en Panera -bagel er en nødsituasjon noen ganger

Jeg pakket noen PowerAid -tygginger i drivstofflommen. Disse er så vanskelige å spise, men også seige, ta permanent for å komme ned. Jeg prøver å spise tygginger siden jeg har massevis av dem, men de fungerer bare ikke for meg.

Jeg valgte en bane som var ute en metode, men ikke tilbake all metoden, så jeg ringte Ben for å finne meg da jeg var ferdig. (Vi organiserte dette, så han forsto at jeg ville ringe.) Jeg forstår at dette er litt rart, men jeg liker å løpe en bestemt avstand fra huset i tillegg til å få ham til å hente meg. Ute og rygger gjør meg alltid uheldig å snu siden jeg forstår at jeg bare er halv metode hjem.

14 miles i 2:05:47 Typisk hastighet 8:59

Jeg følte meg bare ok i dag. Bena mine er slitne, så vel som jeg virkelig trengte dette trinnet tilbake uken for psyken min. Maratontrening er ekstremt mental så vel som hjertet mitt, så vel som hodet ønsket en pause også.

Jeg kom hus så vel som polert av vannmelonen jeg kjøpte på onsdag. Noen spurte nøyaktig hvordan jeg skiller å spise en hel vannmelon på 3 dager fra binging? Dette er et utmerket spørsmål!

For det første tror jeg at hvis du må spørre deg om at du ikke er en overstadig spisested. så godt som jeg mener det i en fin metode

Binging er noe jeg gjør uten å virkelig smake eller nyte maten. Jeg er ikke “bare overspising siden det smaker godt”. Jeg overstadig siden jeg er sliten, for sulten, stresset eller ensom. Det er en komfort. Jeg liker ikke maten. Det er på samme måte noe jeg har gjort siden høy institusjon å tilby med ting.

Jeg spiser så vel som å spise i tillegg til å spise vannmelon siden jeg liker det. På samme måte ligner det på julekaker eller en spesiell/feriemat for andre mennesker siden jeg tror på vannmelon som bare tilbys for en begrenset tid (selv om den begrensede tiden virkelig er 4 måneder lang!). Det er en av mine foretrukne matvarer, så vel som jeg fortsetter å spise den til magen er oppblåst.

Å være oppblåst er ubehagelig så vel som crappy. Men forskjellen er – etter en overstadig føler jeg meg som dritt fysisk så vel som psykologisk.

Evelyn Tribole (RD så vel som en av forfatterne av intuitiv spising) fortalte meg at overspising er typisk, så vel som ikke betyr at du har matproblemer. De fleste spiser så vel som mye av sin foretrukne mat nå så vel som da. De fleste spiser så vel som mye under spesielle arrangementer omgitt av mat – dette tilsvarer ikke et overstadig.

Håper det forklarer det

Jeg ville ikke ha frokost etter løpeturen, så jeg lagde en super tidlig lunsj.

Planene for dagen inkluderer å besøke min fam så vel som yoghurtland

Noen som vil kime inn på binging kontra overspising av en foretrukket mat?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *