California kontra Florida …

California kontra Florida, det er den fantastiske debatten. I det minste er det en fantastisk tvist for meg. Så jeg prøver å bryte det ned stykke for stykke og veie fordeler og ulemper ved disse to fantastiske store delstatene for å finne ut hva jeg må lage med livet mitt, bloggen, maten osv. …

I California kan jeg få tamales på løpeturen … (Jeg fikk disse da jeg kom tilbake fra løpeturen min og så en dame selge dem utenfor komplekset. Jeg har hatt dem før og de er veldig gode. Hvis jeg kunne gjennomgå hennes improviserte Tamale Food Truck (Sans Truck) Jeg vil gi den 5 stjerner.)
Mine mest aktuelle videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
Covid 19 antistofftest
05:19

Bo
00:00
08:21
14:26

I Florida kan jeg få mango … (jeg løp med noen få mangotrær som hadde droppet noe av denne dyrebare frukten på fortauet. Jeg tok det ikke fordi de er i noens hage. Det ville også være rart å løp med en mango.)

Vinner: California. Du kan ikke slå virkelig gode tamales fra Lil -damen på hjørnet. Topp det med et stekt egg og litt varm saus. avhengig av meg.

I California ser jeg baby ender på løpeturen min.

(Runeatrepeat på Instagram)

I Florida ser jeg alligatorer….

Vinner: Florida. Kom, alligatorer?! De er vanligvis dinosaurer. Jeg ser dinosaurer når jeg løper i Florida!

Dette var en hard samtale fordi jeg elsker å se baby ender og gjess om våren og nyte dem vokse når jeg løper etter dag etter dag … men en gang en and slo meg i hodet, så jeg kommer til å gi den til Florida dette en gang.

I California ser jeg tilfeldige bukser på løpeturen … ha! Ok, jeg ville bare ha en unnskyldning for å legge ut den siste tilfeldige tingen jeg har identifisert på et løp.

I Florida ser jeg sjøstjerner!

Vinner: Florida. Hei der jeg holdt en sjøstjerne – det er fantastisk, og jeg elsker den.

I Florida ser jeg George og klinkekuler. To katter som ikke er utrolig vennlige, men som meg ok.

I California får jeg henge med Vegas. Hvem er min eneste kamerat mye av tiden. Jeg fant ham da han var kattunge. Han gikk bare rundt en parkeringsplass for kjøretøyet tidlig en morgen, og jeg identifiserte ham etter at jeg droppet broren min på jobb. Jeg bodde fremdeles hjemme med mammaen min den gangen og brakte ham hjem i håp om at hun ville la meg beholde ham. (Pro -tips: Det handler om timing og hvordan du rammer inn det ganske spør.)

Vinner: California. Fordi Vegas baby! Han er virkelig en god katt. Jeg vet at ikke alle liker katter, men jeg har venner som vanligvis ikke er kattefolk og synes Vegas er kult.

California er også mye nærmere den faktiske Vegas, så det har det å gå for det …

Spørsmål: Hvilken tilstand liker du bedre?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Kjæledyrhunden min trenger å ha for å gå eller løpe med valpen

Kjæledyrhunden min trenger å ha for å gå eller løpe med valpen

Pethund gange trenger å haves. Du ba om mine ideer for å løpe med kjæledyrhunden din – her er en liste over favorittbåndene mine, Col

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Kjører ideer for reiser og sommerstrandturer. Florida Run Blog og

National Cheese Pizza Day Giveaway @RuneTePeat Instagram

National Cheese Pizza Day Giveaway @RuneTePeat Instagram

Gavekertifiicate gave. Runeatrepeat Instagram Giveaway Policies National Cheese Pizza Day $ 50 gavekort til din egen PI

Ekte ideer for å få nye venner

Ekte ideer for å få nye venner

Ideer for å lage nye venner som voksen. Hvordan møte nye mennesker og vennskap i 20 -årene og 40 -årene. Løp spis gjenta vid

Kjører kostyme -konkurranse

Kjører kostyme -konkurranse

Kjører kostyme -konkurranse. Vinn individuell eller partner eller gruppekostyme -konkurranse. Den beste løpekostyme -konkurransen på Instag

høstløpende favoritter

høstløpende favoritter

trenger å ha løpeutstyr for høsten. Ideer for å kjøre ditt beste denne sesongen for alle løpere. pluss favorittkjøringsutstyret mitt

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *