Hvordan drivstoff til et nattløp

Det er to nattløp på timeplanen min i år – en denne uken:
Mine nyeste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker og anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, anmeldelsen og mye mer om en god lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
09:42

Disneys rødvin og spis halvmaraton

Og en neste uke: Rock n ‘Roll Las Vegas Half Marathon

Jeg er en morgenløper hele veien, så det er nesten umulig å løpe etter kl. Seriøst, kroppen min liker det ikke – jeg føler meg treg og tung og det er ikke morsomt å løpe for meg senere på dagen. Men jeg har to løp som kommer opp som er nattløp.

Vin og spis halvmaraton starter kl. 22.00 og Rock N Roll Vegas starter kl. 16.30!

Disse sene starttidene gjør det utfordrende å vite hva du skal spise og når du skal spise før du løper. Du vil bli riktig drevet, men du vil heller ikke ha mageproblemer på banen!

Hvert år rundt denne tiden får jeg spørsmål fra lesere som driver RNR Vegas, som denne:

Spørsmål: Jeg har nettopp lest bloggen din om Vegas Rock and Roll Marathon. Jeg skal kjøre den om to uker, og jeg blir ganske nervøs. Hvis du har noen forslag til hva du skal ha på deg, spise, drikke før løpet og hvilke steder som er “stedet å være” etter løpet, vennligst gi meg beskjed. Jeg hørte også at det vil være så mange mennesker som løper (40 000 ??) at du virkelig ikke vil løpe de første milene..er dette sant? Jeg har trent fordi May, så jeg føler meg ganske komfortabel med å løpe, men kommer det til å være tur/løpe? (Ok med meg)

A: Det er et stort løp, men jeg har ikke hatt store problemer med at det var for overfylt til poenget med å gå. Forsikre deg om at du er stilt opp i riktig korral, slik at du ikke blir sittende fast med en gruppe som går raskere eller saktere enn tempoet ditt.

I fjor fikk Race Bib deg inn i en klubb etter fest, men det var vanvittig overfylt, så vi dro etter en drink.

Det typiske løpeutstyret ditt er bra, men husk typisk løpsdag bli varmere når du løper fordi solen kommer opp. For et nattløp blir det vanligvis kaldere, så du blir kald etter løpet. Hvis du har familie/venner som kommer og ber om at de gir deg en genser eller sjekker en pose med noe å ha på seg etter.

Hvordan drivstoff til en nattløp:

Jeg har drevet RNR Vegas i tre år nå, og her er hvordan jeg drivstoff for løpet:

Dagene / natten før løpsdagen:

Jeg dukker opp hydrert og godt drevet – spesielt hvis løpet krever reise. Få nok søvn før reise- og løpsdagen. Spis godt. Behandle kroppen din som en idrettsutøver.

Deretter…

Kvelden før jeg sørger for å dehydrere massevis. Hei, det er en morsom by – lev den opp!

Race Day før et nattløp:

Jeg rehydrerer som om det er jobben min på løpsdagen. Jeg nipper til Spark og har til og med lagt den til Starbucks Iced Tea når jeg ikke har en vannflaske rundt.

Race Morning Jeg har vanligvis en stor frokost som episke pannekaker fra Grand Lux ​​Café eller kylling og vafler fra Hash House A Go Go.

eller serendipity

Hvis du velger protein fremfor karbohydrater, har de også den viktigste wiener du noen gang har sett.

Målet mitt før løp er lettere og karbohydrater, men lett å fordøye.

Til lunsj har jeg kanskje en sandwich eller salat med brød på siden.

Så en time eller to før løpet har jeg en snacks før løp.

Det ligner det jeg spiser før et morgenløp i linjene med toast og banan, men jeg får vanligvis en salt kringle fra et tilfeldig sted jeg går forbi og det gjør jobben. Du kan gjøre det typiske løpedagsmåltidet ditt også – bare sørg for å pakke det med deg.

Jeg dukker opp med en plan for drivstoff og blir riktig hydrert. Men lytt alltid til tarmen din – bokstavelig talt. Du burde spise sunt og balansert, men hvis alt du kan mage er en bagel til frokost, lunsj og matbit – så gjør du det.

Spis mat du kjenner kroppen din ‘liker’ og ting som ikke gir deg mageproblemer. Forsikre deg om at du er hydrert og treffer Porta Potties før løpet for å prøve å unngå å måtte tisse under løpet.

Viktigst – ha det gøy!

Lykke til til at alle kjører Rock N Roll Las Vegas Marathon eller Half Marathon denne helgen !!!!

SPØRSMÅL: Hvordan drivstoffer du til en treningsøkt eller løp på ettermiddagen?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

PinDele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Hva du skal spise før et sent halvmaratonløp

Hva du skal spise før et sent halvmaratonløp

Hva du skal spise før ettermiddagen Half Marathon Rock n Roll Las Vegas. Hvordan drivstoff før et halvt maraton eller maraton Lat

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halv maraton treningsplan. Helt gratis 10 ukers halvmaratonplan med løpende og strekkdager. Race Day Packing List en

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap and Review. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review og forslag til

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

Amerikas fineste by (San Diego) Half Marathon Race -resultater og oppsummering. AFC Half Marathon -bilder. Løper inn

Rock n Roll San Diego Half Marathon 13 Høydepunkter fra løpet!

Rock n Roll San Diego Half Marathon 13 Høydepunkter fra løpet!

Rock n Roll San Diego Half Marathon Resultater og oppsummering. Kjørkurset og høydepunktene fra løpet! VIP -opplevelsen a

Half Marathon Race Morning Rutine Video

Half Marathon Race Morning Rutine Video

Halvmaraton morgenrutine for løpsdagen. Pre -Run -trinn for et flott halvmaraton, 5K, 10K løp. Hva jeg spiser, utstyret

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *