3 Metoder Off-Road Running holder deg sunn og gledelig

som kjører i tillegg til jogging er to av de mest fremtredende fysiske kondisjonsaktivitetene for de som søker forbedringer i fysisk form og helse. Ettersom mye mer, så vel som mange flere som driver med disse idrettene, er å øke antallet fordelene så vel som gleder ved å gå off-road i tillegg til å løpe på naturlige overflater som et alternativ til fortau som kjører. Å være en konvertere meg selv, kan jeg bevitne mange fordeler ved å løpe. La meg formulere noen få av dem her:

1. Stiekjøring er mildere på kroppen din

I motsetning til de repeterende mikrotraumene utløst til leddene dine når du kjører på asfalterte overflater, blander banen å kjøre ting opp. På løyper har du en tendens til å møte modifikasjoner i terreng, stiger så vel som fall av høyde, ulik topografi samt en og annen hindring – som et velter tre eller en strømkryss. Overflatene som føttene dine lander på er mykere så vel som mye mer tilgivende, noe som gir kroppen din en pause fra den dunkingen som kan ta sted når du løper på en vei eller fortau. Selv om det bare er en gradert skittvei, er fordelene ved å løpe på stier over å løpe på asfalt verdt innsatsen.

2. Stiekjøring forbedrer smidighet så vel som balanse

Når det gjelder generell treningsverdi, mener jeg at banekjøring er bemerkelsesverdig for kjøring av vei. Siden terrenget er mye mer variert, blir du tvunget til å veve inn så vel som ute, så vel som å løpe opp så vel som ned. Dette hjelper deg med å forbedre din smidighet, så vel som balanse, samt gir en mye bedre trening generelt, sammenlignet med å kjøre på asfalterte overflater. Det forhold også muskler i andre deler av kroppen din, ikke bare beina, som armene og kjernen.

3. Stiekjøring er flott for sjelen din

Å løpe på løyper er en fantastisk metode for å koble til naturen så vel som miljøet. Miles kan gli forbi mens de blir absorbert i Irans herrelandslag i fotball Skjorter omgivelsene så vel som omgivelsene, spesielt hvis du kjører i et område med bemerkelsesverdig natur, som fjellene eller langs kystlinjen. Luften har en tendens til å være renere så vel som det er mindre støyforurensning, fra biler så vel som industri. Det er på samme måte færre sikkerhetsproblemer, siden løyper er gratis fra kjøretøyets netttrafikk så vel som andre motoriserte farer.

Som du kan fortelle, er jeg en troende! Heldigvis fungerer Fitbit Surge bare på stier som den gjør når jeg løper på veien eller banen, så jeg kan fremdeles logge treningsøktene mine, samt holde rede på kjørelengden min. Jeg motiverer deg til å bli tilgjengelig i tillegg til å prøve løypene selv. Når du gjør det, kan du aldri se Manchester United Skjorter tilbake!

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes, som er en internasjonalt anerkjent utholdenhetsutøver, så vel som en Vissel Kobe Skjorter bestselgende forfatter i New York Times, og har presset kroppen så vel som sinn til ufattelige grenser. Blant sine mange prestasjoner har han kjørt 350 kontinuerlige miles, foregående søvn i tre netter. Han løp over Death Valley i 120-graders temperaturer, i tillegg til at han løp et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskjellige anledninger har han kjørt en 200-mils stafettløpssolo, og løper sammen med lag på tolv.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *