Race-Ist & Calorie Counting

Jeg løp fleksibilitetsløpet Half Marathon for å endte opp med å bli et mye bedre “race-ist”. Å vent, det virker virkelig ille … Min betydning av “Race-Ist” er noen som kjører i løpekonkurranser av alle typer størrelser. Uansett registrerer jeg meg for ett løp til i november for å metode racingferdighetene mine også. Jeg vil ende opp med å bli en flott “rase-ist” ennå!

Husker du da jeg brakk en hel flaske Tapatio? Vel, jeg gikk for å erstatte den i dag på lunsj så vel som butikken i nærheten av meg, tar den ikke med?!?!
Mine nyeste videoer

Covid 19 antistofftest
Jeg tok Covid19 antistofftesten. Her er nøyaktig hvordan det gikk så bra som resultatene!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Neste
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Bo
00:00
08:21
05:19

Du er ikke i “lille Mexico” lenger senorita?

Jeg plukket opp noen få av denne varme sausen for å helle over grønnsakene mine i tillegg til at den likte den (bare ikke så mye)!

Jeg hadde en PB & J, gulrøtter, brokkoli samt en pære. Jeg har kommet med sannheten om at jeg liker PB&J, men jeg er også bevisst på at det ofte ikke holder meg så full som andre lunsjalternativer. Brødet har en hunk som mangler siden jeg ofte får tilfeldige biter/bitt av ting fra kjøleskapet – og dermed krever kravet om å plate så vel som å sette seg ned for å spise !!!

Min ettermiddagssnackage var yoghurt så vel som granola. Jeg er glad for at jeg begynner å like yoghurt igjen etter å ha vært “over det” en stund. Merkelig.

På turhuset trodde jeg på hva jeg skulle avslutte med min enorme olje med gresskar. Etter 3 mil med overlegg gikk jeg med en sunn gresskarpai. Jeg slo opp en oppskrift som referanse, men gjorde det bare opp mens jeg gikk. Jeg er begeistret – det kom bra ut så godt som jeg gjorde det alene!

Da jeg fikk hus hadde jeg også en liten skål med frokostblandinger som noen druer. Jeg krever å sette meg ned for å spise resten av uken fordi jeg spiste direkte fra kjøleskapet, men jeg blir mye bedre med å være bevisst på det.

Kalorier trengte daglig-

Hele notisboken som jeg holder på med spisene mine, har fått hjernen min til å være bevisst kalorier litt mye mer igjen. Jeg har ikke gjort hele kaloritellingen på lenge. Jeg benyttet meg av alltid å ha den lubne notatboken min med meg i tillegg til å legge hva jeg spiste med estimerte kaloritall i den. Det var da jeg begrenset mye. Så jeg er motvillig til å telle kalorier. R.D. Jeg så den gang fortalte meg at hvis jeg ønsket å fortsette den bærbare datamaskinen, burde jeg i det minste slutte å sette kaloritall i så godt som jeg gjorde. Deretter grøftet jeg den bærbare PC -en sammen.

Men jeg har nylig startet igjen, så jeg kan følge med på alle de små skålene med frokostblandinger, så vel som “BLTS = Bites, Licks, Tastes”. Uansett har den bærbare PC -en som tviler på nøyaktig hvor mange kalorier jeg spiser kontra nøyaktig hvor mange kalorier jeg burde spise. Etter noen webforskningsstudier oppdaget jeg en rekke nettsteder som forteller deg nøyaktig hvor mange kalorier du burde spise.

Ikke bruk disse koblingene hvis det vil sette i gang noe ugunstig for deg, men jeg trodde jeg ville publisere noen få av de forskjellige nettstedene som ga meg forskjellige kalorianbefalinger avhengig av vekt, høyde, alder så vel som aktivitetsnivå …

Fra Cornell – Basal Energy -utgifter (best for syke mennesker) 1831 kalorier, spurte ikke aktivitetsnivå

Harris Benedict Calculator (fra et vektløfternettsted, men denne formelen er ofte brukt så vel som akseptert) 1757 for sedetary, 2270 for moderat aktiv

BMR = basal metabolsk hastighet, dette er mengden kalorier du ville kastet hvis du bodde i sengen hele dagen. Når du har dette tallet, multipliserer du med aktivitetsnivået ditt.

Min BMR (i henhold til dette nettstedet) er 1464. Da multipliserer jeg det i henhold til aktivitetsnivået mitt (la oss oppgi lett aktiv), så vel som kaloribehovene mine er 2013.

Planlegger fremover – I går kveld lagde jeg stekt rosenkål etter middagen. De tar ofte lengre tid enn appetitten min vil vente (eller lenger enn de andre rettene mine). Så jeg gjorde dem i går kveld for å glede meg over til kveldens middag (med Falafel).

Etter å ha polert av et stykke eller to av gresskarkaken husket jeg at jeg kjøpte Candy Corn i dag! Jeg fikk meg til å vente til oktober for å virkelig kjøpe den (jeg hørte sirens melodi i september). Ben liker tingene også, så det gjør det flott at jeg ikke spiser alt alene?

Vær oppmerksom på – Candy Corn Calories – 20 stykker for 140 kalorier. Det essensielle er at de virkelig teller dem, så vel som ikke bare få håndfuller hver gang fra bollen! Ser du deg senere alligatorer?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Delekvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt leseoppdateringer

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Vanskelighetsoppdatering. Food Diary så vel som bøker å høre på mens du løper

Kornmelk smoothie oppskrift

Kornmelk smoothie oppskrift

Nøyaktig hvordan du lager frokostblandingsmelk i tillegg til oppskrift med lys kornsmelk. enkel velsmakende kornmelk oppskrift med ekte California mi

Nøyaktig hvordan du bruker kjør / gangteknikk for lange løp

Nøyaktig hvordan du bruker kjør / gangteknikk for lange løp

Nøyaktig hvordan du kan bruke kjør-/walk -teknikken for maratontrening for lang sikt. Triks til halvmaraton samt full trening. Hvorfor løpe/gå m

De aller beste bekreftelsene for løpere

De aller beste bekreftelsene for løpere

Her er en liste over 51 positive bekreftelser for løpere. Jeg diskuterte disse på Instagram i dag siden du kanskje ikke kjenner igjen

Nøyaktig hvordan du kan stoppe et dårlig praksis hack – 126

Nøyaktig hvordan du kan stoppe et dårlig praksis hack – 126

Teknikk for å stoppe over å spise, overstadig spising eller en dårlig vane. Det aller beste intuitive spiseforslaget for å hjelpe deg med å grøfte kostholdsplanen a

grunner til at folk kjører vs. grunner til at jeg løper

grunner til at folk kjører vs. grunner til at jeg løper

Morsomme løpende memes for hvorfor folk løper. Kjør Disney Training Update. Kjører påminnelser om nabolaget og

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *