Utenlandske så vel som morsomme magasiner

Jeg kan lage meksikansk mat så vel som kinesisk mat så vel som noen ganger til og med thailandsk mat. Men jeg er ikke flink til indiske retter. (OK, teknisk sett er jeg redd for nøyaktig hvordan jeg skal bruke krydderne, ikke dømme.) Nei, for mine indiske sug er jeg avhengig av et frossent måltid (eller tar ut). Dette fungerte som lunsj sammen med litt toast.


Mine siste videoer

4 minutters stående kjernetrening for løpere
Stående ABS -trening du kan gjøre hjemme. Ingen enheter Kjerneøvelser Du kan gjøre å stå opp før eller etter en løpetur. Rask opplæring på 5 treningsbevegelser for en sterk kjerne samt å vanskeliggjøre balansen.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 31 sekunder

Neste
Uortodoks bok samt Netflix -evaluering
07:28

Bo
00:00
08:21
04:31

Når jeg snakker om ting som er fremmed for meg, tror jeg at Persimmons er ekstremt rare. Jeg antar at det er siden jeg aldri prøvde dem før for et år siden? Jeg liker dem, men er fortsatt ikke over tomatutseende, uansett hvor fantastisk smak

Tilfeldig tanke: Jeg foretrekker morsomme blogger (og bøker så vel som filmer) fremfor seriøse, men det har nylig skjedd for meg at magasinets besettelse mangler humor. Kanskje 1 artikkel i 100 er morsom så vel som morsomme, men de er vanligvis ganske sterile. Hvorfor det?

Jeg velger ikke nettopp fremtredende vitenskap hver måned, så hvorfor kan ikke disse avslappede lesene kaste inn en vits eller to? Tanker?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

3 komponent svart bønnesuppe med cotija ost

3 komponent svart bønnesuppe med cotija ost

Enkel svart bønnesuppeoppskrift. 3 Komponent svart bønnesuppe fra hermetiske bønner, krukke med salsa samt ekte California melkeost

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift – enkel meksikansk gate mais oppskrift med latinamerikansk ostekost. Prøv dette sunne håndtaket en tradisjonell meksikaner

3-2-1 grillet ost med grønnsaker

3-2-1 grillet ost med grønnsaker

Veggie grillet ostoppskrift. Sunn grillet ost til nasjonal grillet ostedag. Ekte California melk fineste grillet

Hummusoppskrift runde opp for fineste konsepter nasjonal hummusdag

Hummusoppskrift runde opp for fineste konsepter nasjonal hummusdag

Hallo! Det er National Hummus Day! Hummus er fremdeles et av mine 5 beste foretrukne matvarer [bonuspoeng hvis du forstår alle 4 av o

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

Enkel reke -taco -arkoppskrift. Lette reke -elendige med korianderkremsaus pakket pakket med protein samt toppet w

Morsomme valentine for løpere

Morsomme valentine for løpere

Morsomme Valentine for løpere. Memes så vel som innlegg i sosiale nettverk for løpere. Morsom Valentinsdag for løping og

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *