Hvor mange svømming runder er en kilometer?

Innhold Skjul
Hvor mange svømming runder er en kilometer? Lap vs lengde
Hvordan måler du runder?
Historien om “mil”
Hva er bassenglengden din? Long retters basseng
Kort kursbasseng
Andre bassenger

Så, hvor mange runder er en kilometer?
Verktøy for å telle Lapswearable Lap-telleren
Bruk en treningsur

Konklusjon

Hvor mange svømming runder er en kilometer?
Enten du vil svømme fordi du vil ha den optimale svømmerens kropp, vil du få en god trening med mindre angst på leddene dine, eller du er en aspirerende havfrue, det er den beste treningsformen med utallige fordeler. Fra forbedret kroppsbygning og sterkere, slankere muskler til hjertehelse og en sunnere livsstil, er det noe i det for alle.
I motsetning til å kjøre, er det ikke alltid lett å måle avstanden når du trener. For ikke å nevne, er det mye mer vanskelig å svømme en kilometer enn å kjøre en. Faktisk er det faktisk et aspirasjonsmål som krever mye utholdenhet og hardt arbeid.
Hvis målet ditt er å svømme en kilometer, skjønt, hvordan vet du når du har oppnådd det? Vel, svaret er ….Det er komplisert!
De fleste svømmere vil måle sin kilometer med det totale antall runder de har svømmet. Men igjen, det er ikke som et spor der løperen vet hvor mye det er å få en kilometer. Det er mange faktorer som kan bidra til det forskjellige antall runder som trengs for å nå en kilometer.
Lap vs lengde
Før vi dykker inn i antall runder som trengs for å svømme en kilometer, må vi først sørge for at vi forstår nøyaktig hva et runde er! Mange mennesker har en tendens til å bli forvirret når man snakker om runder og lengder i svømming. Det er et veldig avgjørende skille.
En lengde er når du bare svømmer til slutten av bassenget. Ett runde svømmer til slutten av bassenget og tilbake. Så, hvis du vil tenke på det på denne måten, er to lengder lik ett runde!
Hvordan måler du runder?
En annen ting å tenke på før du selv vet at avstanden din er hvordan du skal måle avstanden din. I svømmingsverdenen er det mye mer forvirring over dette emnet.

Hvis du svømmer om meter, mener det internasjonale svømmingssamfunnet 1650 meter en kilometer, selv om det ikke er en “sann” mile. En “ekte” kilometer i meter er 1760 meter. På samme måte, hvis du måler avstanden din i meter, mener svømmingssamfunnet 1500 meter en kilometer, men en “sann” mile er 1609,3 meter.
Så, før du tar det neste trinnet med å bestemme hvor mange svømming runder er en kilometer, må du bestemme hvilken måling du vil bruke. Vil du bruke meter eller meter? Vil du bruke lengden som anbefales og anerkjent av svømmingssamfunnet, eller vil du bruke en “ekte” miles lengde?
Historien om “mil”
Hvis du er noe som jeg liker, kan du lure på hvorfor i verden er det forskjellige variasjoner på hva en kilometer er? Vel, igjen, svaret er … det er komplisert!
For å lage en lang historie kort, gjorde Braden Keith of Swim Swam noen grave inn i historiske olympiske svømmekontoer og fant at det var et punkt da amerikanske svømmere og svømmingsorganisasjoner byttet av avstandene til metriske systemet for å bedre justere seg med internasjonale konkurranser, for eksempel Olympiske leker.

Når denne overgangen skjedde, fortsatte folk å kalle det en “mil” svømmetur, selv om den nye tilpasningen av 1500 meter løp var ikke teknisk en kilometer. Akkurat som de fire runder rundt et retningslinje spor er bare sjenert av en “sann” mil, amerikaner gjorde det samme med svømming.
Så, de fleste profesjonelle og internasjonale svømmere anerkjenner 1650 meter eller 1500 meter som en kilometer i svømmeregimet.
Hva er din bassenglengde?
Nå som vi kjenner historien og har bedre forståelse av runder og lengder, la oss komme inn på hvordan man måler en kilometer. En av de første tingene du trenger å vite er hvor lenge hvert runde er, og vi finner ut det med lengden.
Long Course Pool.
Hvis du svømmer, eller har tilgang til et langtursbasseng (LCP), er hver lengde 50 meter, noe som gjør hvert runde 100 meter. Dette er et olympisk-størrelse retningslinjebasseng, og det vil kreve at du svømmer lengre lengder, men du vil ha færre runder for å oppnå målet ditt. Du må bare gjøre 15 runder for å nå en kilometer i disse lange bassengene!

Kort kursbasseng
Som navnet antyder, er korte kursbassenger, vel, kortere enn LCPS. De er 25 meter, eller 27 meter. Så, de er halvparten av lengden på lange kursbassenger, noe som indikerer at du vil gjøre dine runder mye mer raskt og gi deg mye flere bruddider hvis nødvendig. Tatt i betraktning at det er halvparten av størrelsen, må du doble mengden runder. Så det vil ta 33 runder for å fullføre en kilometer i et kort kursbasseng.
Andre bassenger
Hva om bassenget tilgjengelig for deg ikke er et veiledende basseng? Hva om alt du trenger å jobbe med, er et basseng i samfunnet ditt eller hjemme? Ingen bekymringer! Du trenger kanskje bare å gjøre en liten matte!
Hvis du ikke vet lengden på bassenget der du svømmer, kan du finne noen å spørre. Hvis det er på et treningssenter, må de absolutt vite. Men hvis du er hjemme basseng, yDu kan måle avstanden fra ende til ende med et målebånd for å finne ut avstanden. Selv om dette kan virke litt tidkrevende, vil du være så glad for at du tok deg tid til å gjøre dette mens du begynner å svømme treningsøkter mye mer konsekvent.
Så, hvor mange runder er en kilometer?
Hvis det er et retningslinjebasseng, så bestemmer du antall runder for å komme til en kilometer, er et stykke kake fordi det er vanlig kunnskap! Hvis du svømmer et annet sted, og du vil finne ut dette, kan du bruke følgende formel:
(1 kilometer i meter eller meter) / (avstand per runde) = Hvor mange svømming runder er en kilometer
Det kan ha virket overveldende i begynnelsen, men det er virkelig så enkelt! Bare ta lengden på en kilometer og del den på avstanden til ett runde. For eksempel, hvis du har et basseng som er 10 meter i en lengde og 20 meter for et runde, vil du ta 1650 (meter i en kilometer) og dele den med 20 for å få 83. Betydning, du trenger å gjøre 83 runder i en 10 yard lengde basseng for å oppnå målet ditt om å svømme en kilometer.
Sjekk ut dette jukseskruen i eksempler for en bedre forståelse …

Verktøy for å telle runder
Når du vet hvordan mange svømming runder er en kilometer for bassenget du trener i, må du tenke på en metode for å holde tritt med hvor mange runder du har fullført. Selv med et langturs basseng, trenger du fortsatt å gjøre 16 runder for å nå en kilometer! Det er mange runder å holde tritt med! Nedenfor er noen verktøy for å hjelpe deg med å telle dine runder, holde deg på sporet, og oppnå dine mål …
Brukbar lap teller
Hvis du gjør et raskt søk, finner du utallige muligheter for lap tellere som du kan bære mens du svømmer. For eksempel er SC SportCount Lap-telleren helt vanntett og går på fingeren som en ring. Du trykker bare på knappen hver gang du fullfører et runde.

SC SportCount Lapcounter og Timer – Vanntett Lap Counter Timer for svømming, Sykling, Kjøring … Hvis du holder oversikt over runder i hodet ditt, trenger du denne lap telleren for å holde en nøyaktig telling slik at du kan fokusere på treningen din. Teller opp til 9,999 runder.
Key Performance Data – det også ganger dine runder og gir sanntidshastighetsdata og treningsoppsummeringsstatistikk: Total kumulativ tid, raskeste, tregeste og gjennomsnittlige runde ganger.
Ikke bare for svømming – denne vanntette lap telleren og timeren er også et kjempefint for løpere, syklister, trenere, umpires, og mange sports- og ikke-sportsaktiviteter.
Ergonomisk design – en håndoperasjon forstyrrer ikke treningsteknikken din, noe som gjør denne digitale telleren biomekanisk bedre enn en sportsklokke eller tally.

Sjekk siste pris

Hvis du har et større budsjett, kan du gå for noe som Delphin. Ikke bare tillater det deg å lytte til musikk under vann, men det vil også hjelpe deg med å holde oversikt over runder mens den hviler på baksiden av hodet ditt, festet til vernebriller.

Delphin Waterproof Micro Tablet Kompatibel med hørbar og mer, pluss innebygd Lap-sporing! (8GB, … Lytt til dine favoritt Streaming Services under vann! Installer apper som Spotify, Pandora og Audible, og hør på musikk, podcaster og lydbøker under vann. Merk: WiFi fungerer ikke under vann ….
Delphin har et kompakt berøringsskjermgrensesnitt, Android 5.1-operativsystem, et innebygd metallklips og 5 hevede knapper for enkel, taktil kontroll.
Bundle inkluderer delphin med 8 GB eller 16 GB minne, ditt valg av vanntette hodetelefoner, 11 forskjellige ørepropper, en gratis 1 oz. Flaske AquaGuard og en gratis 30-minutters fortalt svømme trening.
Velg mellom Swimbuds Sport, eller Swimbuds Hydroaktive Hodetelefoner i bunten din. Det er et godt valg for alle!
Delphin, swimbuds sport og swimbuds Hydroaktive hodetelefoner kommer alle med en 1 års garanti mot Maker-feil.

Sjekk siste pris

Bruk en treningsur
Hvis du vil holde tritt med runder, men du vil bruke noe som har andre bruksområder, kan du absolutt gå med å bruke en treningsur. Det er mange treningsklokker der ute, inkludert Apple Watch, som teller dine runder og avstanden din for deg. Apple Watch vil til og med fortelle deg hva som strekker deg svømte under treningen din – nesten magisk!
Dette tar mye av gjetningen og hardt arbeid ut av å finne ut hvor mange svømming runder er en kilometer, som vil tillate deg å fokusere energien din på å nå dine mål!

Apple Watch Series 3 (GPS, 42mm) – Sølv Aluminium Veske med Hvit Sport Bandgps
Retina skjerm
Svømmesett
Optisk hjerteføler
Lagrer musikk, podcaster og lydbøker

Sjekk siste pris

Konklusjon
Å finne ut hvor mange svømming runder er en kilometer kan være komplisert – spesielt for nye svømmere. Men heldigvis er det ikke så vanskelig som det virker.
Det første du trenger å vite er din bassenglengde. Er det 25 meter, 25 meter, 50 meter eller en annen avstand? Å vite dette, kan du finne ut hvor mange meter eller meter er en kilometer (se jukseskjermen som er oppført ovenfor). Også ved å kjenne bassenglengden, kan du finne ut hvor langt et runde er (FYI – et runde svømmer til slutten av bassenget ogtilbake).
Deretter bruker du underformelen nedenfor for å finne ut hvor mange svømming runder er en kilometer. (1 kilometer i meter eller meter) / (avstand per runde) = Hvor mange svømming runder er en kilometer
Hvis du ikke er oppe for matematikkleksjonen, kan du alltid velge å bruke en lap-teller eller en treningsur. Jeg har brukt en Apple Watch for å spore min svømmeavstand og slag i to år nå. Jeg elsker absolutt det!
Nå vet du hvordan du skal finne ut hvor mange runder er en kilometer – gå til å svømme! Og husk, du kan gjøre det – hvis du vil gjøre det og jobbe for å gjøre det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *