Svømming A Mile en dag: 7 nyttige trinn for å miste vekt

Svømming en Mile a Day
Overalt hvor du ser, det er alle slags moter samt trender som garanterer at du vil gå ned i vekt. måltid erstatninger, carb-free dietter, samt pre-laget frosne måltider er noen av de mange bli-fit raske løsninger som er der ute beste nå.
Innholdet gjemmer seg
Svømming en Mile a Day
1. Forstå Din Avstand
2. Alternativ StrokesFreestyle
bryst
Sommerfugl
rygg

3. Arbeidet med å bygge settene
4. utvikle Speed
5. Spor forbrenning
6. Spor kalorier forbrukes
7. være Konsekvent

Realiteten i saken er … det er virkelig ikke en “bli-fit rask” rette. Det er ingen magisk ting du kan kjøpe som vil gjøre din uønsket vekt forsvinner. Selve metoden for å gå ned i vekt samt oppnå dine fysiske fitness mål er med prøvd og ekte engasjement samt vilje.
Mens kosthold er en stor del av å oppnå dine vekttap mål, er trening instrumental også. En øvelse i særdeleshet, svømming, er spesielt nyttig siden det lav effekt på leddene, men har alle typer utestående fordeler.
Hvis du vil integrere svømming som en del av din vekttap reisen, tenke på å sette et mål som å svømme en mil om dagen. Det er et enkelt mål å huske på, så vel som kan få enklere samt enklere å oppnå som tiden går. siden av dette har vi satt sammen en liste over de 7 trinn for å miste vekt ved å svømme en mil om dagen. når du sjekket ut med dette, vil du se det virkelig er noe du kan integrere i livet ditt som kan gjøre en stor forskjell.
1. Forstå Din Avstand
Å miste vekt svømming en mil om dagen, så må du finne ut nøyaktig hvor mange runder du vil kravet om å svømme en mil i bassenget. Hvert basseng er annerledes. Noen bassenger er 25 yards, noen er 25 eller 50 meter.
Her er de mest typiske bassenglengder samt antall runder du vil kravet om å gjøre å få mil i …
Pool SizeLaps per Mile
25 yards33
25 meters30
50 meters15

Det er også viktig å merke seg at det er mange fysiske treningsarmbånd der ute som vil hjelpe deg å holde styr på avstand svømming. Så, når du får taket på det, så vel som du begynner å se resultater, investere i ett! Det vil spare deg for tid, så vel som du ikke trenger å fokusere så mye på å telle hver runde!
2. Alternative slag

For noen kan svømme en mil endte opp med å bli litt kjedelig. I motsetning til å kjøre en mil, svømming en mile kan ta rundt 25-30 minutter (eller mer), avhengig av ditt nivå av erfaring.
Endre opp slagene kan gjøre ting går fortere, samt hjelpe deg utnytte forskjellige muskler i treningen. Du kan veksle inn slag dag for dag eller Runde etter runde for å gjøre ting interessant!
Her er de fire viktigste svømmeteknikk du kan veksle.
Freestyle
Kombinerer en overliggende arm trekk hvor armene beveger seg i et vekslende mønster samt saksepark. Freestyle er en av de raskeste svømmeteknikk.
bryst
I bryst, begge armene samtidig gjøre halvsirkelformede bevegelser samt bena gjennomføre frosk spark. Den bryst er den mest fremtredende av de fire svømme slag, men er også den tregeste av de fire.
Sommerfugl
Kombinerer en overliggende arm pull med begge armene, samt en delfin kick. Sommerfuglen er også regnet som en av de raskere svømming slag samt er uten tvil det vanskeligste stoke å lære.
rygg
Utført på baksiden (herav navnet), så vel som benytter en overliggende arm trekk i et vekslende mønster. Bena gjennomføre en saks eller flagre spark lik kick benyttes for freestyle. Den rygg er den eneste av de fire svømme slag svømt på ryggen.
3. Arbeidet med å bygge settene
Et annet forslag for svømming en mil om dagen for å hjelpe deg å miste vekt er å arbeide på å bygge settene. Det kan støy overveldende å tilegne deg til å svømme en mil om dagen, men det trenger ikke å være!
Akkurat som noen form for annen trening, kan du bryte den opp. For eksempel, hvis du svømmer i et 25 meters basseng samt at du må svømme 30 runder for å få mil i, kan du gjøre en 5 runde varme opp hvor du tar din tid, så vel som alternative slag. Deretter kan du gjøre 20 runder som din primære sett (tar en liten pause i midten), samt deretter en 5 lap fantastisk ned.
Dette er en mer fantastisk metode for å modifikasjons ting opp, holde ting interessant, samt likeledes arbeide innenfor dine evner. Når du begynner, kan du kravet en lengre varme opp, awesome ned, samt pauser i mellom. Så, som du utvikle utholdenhet hver dag, kan du gjøre disse pausene mindre samt arbeide lenger i mellom.
4. utvikle Speed

Som jeg sa over, kan den typiske svømmer gjøre en mil, gi eller ta, i ca 25-30 minutter. De fleste konkurransedyktige svømmere kan oppnå dette feat rundt 20 minutter.
Så, som du arbeider ut samt svømming din mil hver dag, og du kan også sette mål for deg selv somsamt prøve å utvikle din hastighet. Selvfølgelig, du kommer til kravet om noen dager der mile er en “recovery” samt tregere hektisk, men kanskje du kan plukke en dag i uken hvor du går så vanskelig som du kan. Det høres morsomt for meg!
Ikke bare er dette gøy, jo raskere du får, jo flere kalorier vil du forbrenne! For ikke å nevne, vil du også få gjort med treningen raskere, noe som er et pluss også!
5. Spor forbrenning
Hvis du ønsker å utnytte denne fysiske fitness mål for svømming en mil om dagen for å gå ned i vekt, vil du mest sannsynlig være mye mer vellykket hvis du spore kalorier som du brenner. Det er viktig å forstå realistisk nøyaktig hvor vanskelig kroppen din fungerer for å screene kalori underskudd for å miste vekt.
Det er online kalkulatorer som kan identifisere dette for deg, men det er også noen fantastiske fysiske treningsarmbånd der ute som kan bestemme din forbrenning basert på pulsen, vekt, samt andre helse og velvære informasjon. Faktisk, noen av disse fysiske treningsarmbånd (som Apple Watch, Garmin, samt mer) både kan spore kaloriforbruket samt avstanden i bassenget. Snakk om en vinn-vinn!
6. Spor kalorier forbrukes

Med vekttap, tror vi din diett plan er 80% av din kamp. Selv om det er mye mer viktig å fokusere på å spise hele matvarer som er næringsrik, forstå kalorier forbrukes versus kalorier brent vil likeledes være en bemerkelsesverdig bistå i vekttap reisen.
Dessuten er svømming en så effektiv form for trening som mange mennesker tilfeldigvis spise også mange kalorier å overkompensere for alle de vanskelige arbeidet som det krever av dem.
På grunn av dette, vil det være utrolig nyttig for deg å spore dine daglige kalorier forbrukes. Dette tallet bør være mindre enn kalorier brent hver dag.
De fleste foreslår en 500 calorie mangel å oppnå sunn vekttap, er imidlertid alle forskjellige. Så sørg for å konsultere legen din om en sunn mangel som er best for deg.
Takk til innovasjon, samt våre telefoner, det finnes utallige måter du kan spore kalorier spist! Selvfølgelig kan du gå gammel institusjon med penn og papir, men du kan også bruke en matdagbok app. Noen av de mest fremtredende mat kalkulator apps inkluderer MyFitnessPal, LoseIt, Cronometer, samt PeopleOne Health.
7. være Konsekvent

Når du har tenkt på nøyaktig hvordan du skal svømme en mil om dagen, så vel som du er forberedt på å spore kalorier (både brent og spist), er du klar! Vi vil…. nesten.
Den endelige forslag til mens du svømmer en mil å miste vekt en dag er å være konsekvent! Det kan støy klisjé, men virkelig ingen diett plan eller mål kommer til å bli vellykket hvis du ikke holder deg til det.
Fra vår liste, kan du se at svømming en mil hver dag kan virkelig være morsomt. Du kan sette mål for deg selv, kan du modifisering opp dine slag samt tilpasse det til å fungere for deg.
Svømming er en av de enkleste formene for trening for å være konsekvent med. Det er lav effekt, samt har en mindre fare for skader hvis du tar det svak samt lytte til kroppen din. Vi sier ikke at skader kan ikke forekomme i svømming – siden de kan. men i motsetning, hvis du angir et mål for å kjøre en mil om dagen, kan du fare en myriade av skader, inkludert shin splinter, trukket quads, plantar fasciitis, samt mer.
Enten du går vanskelig samt svømme så fort du kan, eller ha en “hviledag” hvor du gjør det i 45 minutter, kommer du til å høste fordelene. Hvis du bare holder deg med det, så vel som teller på prosessen, vil du lykkes i å miste vekt ved svømming hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *