7 grunner til å legge gresskar til hva som helst

Hvis du liker alle ting gresskar, forstår du den smakfulle smaken så vel som nydelig farge som gourden kan legge til hva som helst fra havregryn til suppe så vel som metode (måte!) Mer. Det du kanskje ikke er klar over, er hva annet gresskar bringer til disse rettene. Fra å gjøre oppskrifter mye mer næringsrike til å låne en rik, kremet struktur uten kremen, her er alle grunnene til å tenke på å gjøre gresskar til en helårs komponent på kjøkkenet ditt.

Den kan erstatte kalorisk tette bakebestanddeler. I bakevarer kan du bytte ut noen eller alle egg, smør, samt olje med gresskar i kjøp for å minimere kalorier i tillegg til fett, uttaler Maggie Michalczyk, rdn en Chicago-basert registrert kostholdsekspert samt forfatter av den utmerkede enorme Gresskar kokebok. Det generelle forslaget er:

1 egg = 1/4 kopp gresskarpuré. sparer omtrent 50 kalorier per 1 stort egg.
1 kopp smør = 3/4 kopp puré. sparer omtrent 1.570 kalorier per 1 kopp smør.
En like mengde gresskar for olje (så hvis oppskriften krever 1/2 kopp olje, bruk 1/2 kopp gresskar). sparer omtrent 925 kalorier per 1/2 kopp.

Imidlertid er hver oppskrift annerledes, så dette kan ta litt eksperimentering. I tillegg til å huske at du vil legge til gresskarsmak til hva du baker. Ofte er det fantastisk, andre ganger, ikke så mye.

Det tilfører fuktighet. Gresskarpuré er omtrent 90 prosent vann. Så når du legger det til bakevarer, hjelper Pumpkin å holde muffins, brød, samt kakerlys.

Det kan erstatte litt ost. “Pumpkin sin kremete, tykke struktur er det beste komplementet for å tilføre rollighet til retter som Mac så vel som ost eller risotto,” sier Michalczyk. “Det kan raskt røres inn med osten, og gir oppskrifter noe mye mer av en oransje fargetone.” I tillegg til at takket være Pumpkins tekstur, kan du til og med kutte ned osten i oppskrifter, legger hun til, som kan lette dem opp. Å kutte ned på ost indikerer også mindre Feyenoord Skjorter natrium, noe som er mye bedre for hjertet ditt.

Den er fullpakket med betakaroten. Kroppene våre konverterer betakaroten fra planter til vitamin A. Vitamin A er nødvendig for immunitet, syn, samt reproduksjon, samt for å hjelpe organene våre til å fungere ordentlig. Bare en halv kopp gresskarpuré leverer hele hverdagens foreslåtte behov for vitamin A.

Det leverer antioksidanter. I tillegg til betakaroten, leverer gresskar også vitamin C så vel som E, sammen med lutein og zeaxanthin. Alle disse er Senegals herrelandslag i fotball Skjorter antioksidanter, som hjelper til med å bekjempe skader fra gratis radikaler samt kan minimere faren for forskjellige sykdommer.

Det er en flott kilde til vitamin K. Vitamin K er avgjørende for blodpropp og sunne bein. En halv kopp gresskarpuré leverer 16 prosent av dine daglige behov.

Det er en kilde til kalium. Dette mektige mineralet hjelper til med å kontrollere fluidbalanse, muskelmassekontraksjoner, så vel som nervesignaler, beskriver Michalczyk. Å få passende kalium ser også ut til å hjelpe til med lavere høyt blodtrykk. En halv kopp gresskarpuré leverer 5 prosent av dine daglige behov.

Det er en flott kilde til fiber. Til tross for de enorme fordelene med helse og velvære som inkluderer et fiberfylt kosthold-fra mye bedre vektadministrasjon til forbedret hjertehelse og velvære, så vel som en lavere fare for diabetes så vel som noen kreftformer-er det fortsatt et næringsstoffer mange mennesker mangler. Vi krever fiber for å hjelpe fordøyelsessystemet vårt med å fungere godt, sier Michalczyk. En halv kopp gresskarpuré har 3,5 gram fiber – mer enn 10 prosent av vårt daglige mål.

Frøene er også næringshus. Ofte kalt pepitas, gir gresskarfrø jern, fiber, sunt fett, pluss mye mer næringsstoffer. I stedet for å kaste dem ut, gi dem Atletico Madrid Skjorter en skyll så vel som en dab for å tørke, samt deretter kaste dem på en stekeplate med en duskregn av ekstra jomfru olivenolje samt et dryss salt. Stek i 20 til 30 minutter ved 325 ° F (165 ° C) eller opp til skarp så vel som gyldenbrun.

Prøv noen av våre foretrukne gresskaroppskrifter fra Fitbit -bloggen nedenfor.

Slik er Julianne Hough Pumpkins opp kaffen sin (ekte gresskar smakslatte)

Gresskar over natten havre med tyttebær og pepitas

Gresskar stålkutt havre

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Brittany Risher Englert

Brittany Risher er frilansmaterialstrateg, redaktør, så vel som forfatter. Hun dekker uansett helse og velvære så vel som velvære, med en entusiasme for mental helse og velvære så vel som kvinners helse. Hennes klienter inkluderer fremover, Sonima, Elemental, Zocdoc, Men’s Health, samt kvinners helse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *