Jeg tror felinen min er på medisiner

Hei! Jeg føler at jeg har noen få tilfeldige / personlige / misc. ting å dele. Det er vanskelig å tilfeldig skli noen ting i en blogg publiser når vi snakker om å løpe, så vel som jeg plutselig er som: “Å vent, jeg krever å fortelle deg om gyno -appen min, så vel som mangler tann og hårete grill”

Jeg hørte “hårete grill” for den, så vel som bare tid på en rhonj -gjennomføring, så vel som ikke virkelig trodde noe om det. Da så jeg denne GIF så vel som at det var det morsomste. Tilfeldig. Ha!
Mine siste videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en coronavirus -test – nøyaktig hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring så vel som mer. Jeg fikk den tradisjonelle testen så vel som Ben fikk Covid-19 Fast Test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
Så var hun borte – bokanmeldelse
04:20

Bo
00:00
08:21
05:16

Doktor ting: Jeg fikk testresultatene tilbake i tillegg til at jeg dør. Etter hvert. Men vi alle er.

Spesifikt for testen min er det det laveste nivået av ‘dårlige celler’, så vi kommer til å la kroppen min prøve så vel som å bekjempe den så vel som på nytt i januar. Be kroppen min sparker alle de usunne cellene pokker ut der !! (Du kan inspisere publiseringen min på mine unormale testresultater her.)

Tannlege ting: Jeg hadde en langsiktig krone satt inn i går. Nå kan jeg komme tilbake til det gamle spisemeldingen min. Jeg er spent. (Du kan se den manglende tannen min her.)

Annet: Feline min er på narkotika.

Seriøst er kattemynte som medisiner for katter. Jeg fikk Vegas en ny skraper som fulgte med en pakke med kattemynte så vel som han freaks ut. Han er ikke så spent på noe annet noensinne. Når jeg drysser den på skraperen, skrubber han avtalen med, så vel som kropp rundt den.

Og tilfeldigheten på dagen …

Jeg fikk Advocare -magasinet her om dagen, og la merke til at omslagsfunksjonen ser ut som min bror. På en måte. Ok, det er hovedsakelig bare håret deres likevel- det er en unik rød hår-superrik, lysbrent oransje. så vel som det er vanvittig vanvittig. Jeg forstår ikke hvorfor jeg snakker om dette, men nå vet du.

Haug på miles dag 18

Jeg våknet super tidlig i tillegg til at jeg kom i et enkelt løp på 6 kilometer. CJ ba meg prøve så vel som å løpe på en mykere overflate som gress eller skitt. Jeg har ikke mange valg for det, men som er håndtert for å oppdage litt skitt på en stund på den andre siden av stien jeg kjører. Det fungerer.

Denne ukens stabel på Miles -vanskeligheten er sponset av Sabra. De gjør den aller beste hummus noensinne. Ingen konkurranse. Jeg har prøvd dem alle. Inspiser ut alle smakene så vel som andre produkter på nettstedet deres. Maten i skjegget mitt gjorde denne rekeklubben med sin spredning av honning sennep.

Sjekk inn med POTM -oppdateringen din, så vel som du vil gå inn for å vinne et $ 100 Amazon -gavekort.

Oppdater det sosiale nettverket med #Rermiles for å dele utviklingen din, samt inspirere andre.

Åpent for alle. Stenger i morgen klokka 21.00 PST.

Spørsmål: Hva er din POTM -oppdatering for i dag?

Meg: TBD

Ansvarsfraskrivelse: Alle meninger er mine egne. POTM er sponset av Sabra denne uken.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

5 øvelser i underkroppen for løpere

5 øvelser i underkroppen for løpere

Lower Body House -trening for løpere. Ingen enheter trengs. 5 øvelser for å løpe raskere, sterkere så vel som bedre. Quick Wor

Nøyaktig hvordan du kan holde oss ansvarlig med en online løpende vanskelighetsgrad – morsomme løpende memes

Nøyaktig hvordan du kan holde oss ansvarlig med en online løpende vanskelighetsgrad – morsomme løpende memes

Finest morsomme løpende memes på Instagram @runeTePeat nøyaktig hvordan du kan holde oss ansvarlig på en online running vanskeligheter og

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

Aldri har jeg noen gang spill for løpere @RuneTePeat siden jeg tok min aller første DNF for Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Morsomme Run Vanskeligheter Dag 2 – Joggesko

Morsomme Run Vanskeligheter Dag 2 – Joggesko

Mine nåværende joggesko samt tips for joggeskoene dine. Når du krever nye kjøresko, tånespisspisser, så vel som nøyaktig hvor mange miles y

Online løpende vanskeligheter – Dag 3

Online løpende vanskeligheter – Dag 3

Stabel på miles online løpende vanskeligheter Dag 3 Inspiser i. Utskrivbar 50 mil, 100 miles eller 200 miles tracker.

Stabel på miles dag 4 – løping er ikke terapi, men det hjelper

Stabel på miles dag 4 – løping er ikke terapi, men det hjelper

Online løpende vanskeligheter dag 4 Inspiser i. Morsomme løper Memes Instagram samt tips for å håndtere stress og angst samt stress

⚡ av Shareaholic

.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *