Hogan Lovells representerer Rob Walton i avtale om å anskaffe NFLs Denver Broncos

Det globale advokatfirmaet Hogan Lovells representerte Rob Walton, Carrie Walton Penner og Greg Penner i kjøps- og salgsavtalen kunngjort 7. juni for Walton-Penner-familien å skaffe Denver Broncos fra Pat Bowlen Trust.

Hogan Lovells Deal -teamet ble ledet av partnerne Matt Eisler, leder for firmaets globale sportsgruppe, og Russell Hedman, begge med base på firmaets Denver -kontor.

Hos Hogan Lovells har Eisler og Hedman utført landemerkeavtaler i sportsbransjen ved firmaet, inkludert de to transaksjonene med høyeste verdi i amerikansk sportshistorie – nemlig denne Denver Broncos -transaksjonen og salget av NBAs Brooklyn Nets i 2019.

Matt Eisler

Som seniormedlem i firmaets høyt anerkjente bedrifts- og finanspraksis, fokuserer Eisler på komplekse bedriftstransaksjoner innen sports-, underholdnings- og teknologisektorer. Han er kjent for sin populære praksis Portugals herrelandslag i fotball Skjorter som sikrer vinnende resultater for saker som involverer grenseoverskridende forfølgelser, profesjonelle idrettslag og arenaerverv, liga styring og etterlevelsesspørsmål, navnerettigheter og sponsoravtaler, joint ventures og taktiske finansierings- og finansieringsspørsmål.

Klienter drar nytte av Eislers utmerkede erfaring med å håndtere en rekke av de viktigste transaksjonene innen sport og underholdning. Hans prestasjoner inkluderer salg av NBAs Brooklyn Nets, myntet av Wall Street Journal som den “høyeste prisen som ble betalt for en amerikansk profesjonell sportsfranchise” og Oracle’s anskaffelse Spanias herrelandslag i fotball Skjorter av navnerettighetene til San Francisco Giants Park, nå kjent som Oracle Park. Han ledet også teamet som anbefalte Roku, Inc. om anskaffelse av eksklusive innholdsrettigheter til Quibis prisbelønte programmering, og utvidet plattformen til å være en av de viktigste strømmetjenestene i USA som nådde anslagsvis Celta de Vigo Skjorter 61,8 millioner mennesker i 2020.

Eisler er en pålitelig partner for en mangfoldig global kundebase innen sport, underholdning og teknologi, inkludert for eksempel Arctos Capital Partners, Oracle, Brooklyn Sports and Entertainment, Blue Pool Capital, J Tsai Sports, San Antonio Spurs, UnitedHealth Group, Optum, Roku og Onexim Sports and Entertainment.

Eisler opererer i forkant av bransjen, og er også en vanlig foredragsholder, forfatter og kommentator for aktuelle juridiske spørsmål knyttet til selskapet med sport og underholdning, flere ganger i Hackney -publikasjoner.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *