8 Intense Medicine Ball Sit Ups

Innhold Skjul
Medisin Ball Sit Upshow for å bruke en medisinball
1. Classic Medicine Ball Sit Ups
2. Overhead Medicine Ball Sit Ups
3. V Med medisin Ball Sit Ups
4. Medisinskule som anker
5. Veggkule Sit Ups
6. Partner Pass Medicine Ball Sit Ups
7. Partner Pass på Nedgang Benker
8. Partner Toss Medicine Ball Sit Ups

Medisin Ball Sit Ups
Hvis du er på utkikk etter en måte å intensivere kjerne-treningen på, kan medisinballer hjelpe deg med å oppnå det. Legge til en medisinskule til kjerne-treningen tvinger bukemuskulaturen til å være mer fullstendig engasjert. Dette kan hjelpe deg med å brenne flere kalorier og forbedre din generelle kondisjon.
Vi kan spore medisin ball trening så langt tilbake som 1000 f.Kr. De sa at det hjalp gamle gladiatorer og persiske brytere forbedrer deres styrke og kondisjonering.
En medisinskule er en vektet ball som brukes til styrketrening og for å hjelpe rehabilitering. De varierer i vekt fra ca 2-25 lbs. Du kan bruke dem til å kaste, fange og slamme. For kjernetrening trenger du ikke en tung vekt – noe i 8-10 lb-serien vil trolig fungere for de fleste.
Kjernearbeidet er ekstremt viktig. Vår kjerne er viktig for oss å utføre en rekke oppgaver. Svake kjerne muskler kan bidra til dårlig holdning, ryggsmerter, og kan gjøre deg mer utsatt for skade. Vår kjerne hjelper oss med å balansere, løpe, hoppe og så mye mer. Hvis du ikke gjør kjernearbeidet en del av rutinen, må du prøve å legge den i hver uke. Det vil hjelpe deg på så mange måter. Du vil se forbedringer i både din styrke og kondisjonering.
En studie av 2018 som bruker medisinballer funnet at det å gjøre intervalltrening med medisinballer kan likestille det samme hjertearbeidet som intermitterende løping.
Utvalget av størrelser som er tilgjengelige gjør det mer tilgjengelig for alle å bruke dem. Hvis du er nybegynner, kan du starte med en av de veldig lave vektene og jobbe deg oppe.
Slik bruker du en medisinskule
Når du velger en vekt for medisinskollen, må du sørge for å velge en vekt som lar deg bevege seg sakte gjennom bevegelsene, men kompromitterer ikke skjemaet eller kontrollen gjennom treningen.
Du bør sikte på å gjøre mellom 10-15 repetisjoner per sett på medisin Ball Sit Ups. Bare vær sikker på at du kan opprettholde god form gjennom treningen din. Det er alltid bedre å sørge for at skjemaet ditt er riktig i stedet for racing for å se hvor mange representanter du kan få gjort! Her er 8 Medicine Ball Sit Ups for å ta din kjerneopplæring til neste nivå:
1. Classic Medicine Ball Sit Ups
Du bør holde ballen gjemt på brystet. Hælene på gulvet skal være skulderbredde fra hverandre. Hold haken tucked og rull ryggen ned helt til gulvet. Løft opp igjen, tegne mageknappen inntil du kommer til en sittende stilling. Når du kommer ned, inhaler og puster du mens du går opp.

2. Overhead Medicine Ball Sit Ups
Legg deg ned med bøyde ben og dine hæler på gulvet. Med begge hender, forleng medisinskulen over hodet ditt. Hold haken tucked, engasjere kjernen din, og løft ballen opp i luften til du oppnår en sittende stilling. Fortsett til du har gjort ditt angitte antall repetisjoner.

Drikke
3. V Med medisin Ball Sit Ups
Legg på ryggen med benene utvidet. Hold ballen med begge hender og armer utvidet over hodet ditt.
Engasjere kjernen din og løft både ballen og føttene til kroppen din skaper en V-form. Senk føttene og torso tilbake mot bakken.

4. Medisinskule som anker
Ligg på ryggen med knærne bøyd og hæler på gulvet. Plasser medisinskulen mellom føttene dine. Bruk medisinbollen som et anker for føttene på bakken. Tuck haken og løft til du er i en sittende stilling. Pust ut når du løfter opp og engasjere kjernen din.
5. Veggkule Sit Ups
Føttene blir flatt på bakken. Hold medisinskulen med begge hender og senk ryggen til bakken, og hold ballen utvidet over hodet ditt. Løft opp igjen til en sittende stilling mens du kaster medisinskulen mot veggen. Det vil sprette tilbake til deg og fortsette til du har truffet dine ønskede repetisjoner.

Drikke
6. Partner Pass Medicine Ball Sit Ups
Finn en partner og lå på bakken med bøyde knær. Hver partner vil låse sine føtter sammen. En partner låser føttene inni og den andre låser sine føtter på utsiden. En partner starter med ballen, og når de lå tilbake, de forlenge ballen over hodet. sitte opp til sittende stilling, tegning navlen i på vei opp. Pass ballen til partneren din og gå ned igjen. fortsette å spille ballen frem og tilbake før du utfører settet antall repetisjoner.

7. partner Pass på produksjonsbenker
For denne partneren øvelsen skal du og din partner må ta svinger utfører sit ups. En partner vil stå ved enden av benken, mens den andre partneren er på benken utfører sine sit ups.
Legg ned på benken med ballen forlenget over hodet og føttene hekta under foten hviler. Løft overkroppen opp og kaste ballen til partneren din ent enden av benken. De vil da kaste den tilbake til deg for din tur til å rulle ned og begynne igjen.

Drikke
En annen morsom vri på denne øvelsen er å bruke to tilbakegangsbenker. En partner utfører sittepunktet og kaster ballen – mens partneren deres går ned. Når du går ned, kaster partneren din ballen til deg. Start med et lite antall repetisjoner hvis du ikke har gjort denne øvelsen før, som det kan være ganske intens.
8. Partner Toss Medicine Ball Sit Ups
Legg på bakken med føttene mot partnerens føtter. Låse føttene sammen. En person låser føttene inni og den andre låser føttene til utsiden. En person vil starte med ballen. Legg på ryggen med hendene dine utvidet over hodet ditt. Engasjere kjernen din og løft opp til en sittende stilling og kast deretter ballen til partneren din. Rull ned til gulvet og gjenta disse trinnene for partneren din for å kaste ballen tilbake til deg. Gjenta til du treffer ditt angitte antall repetisjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *